Avrupanın en zengin yönetim kurulu Kasımpaşada.... İsteyen istediği tarafa yontabilir. Ama şu bir gerçekki, siyaset zayıflamadığı sürece bu takımda zayıflamaz. Olay ve anlatım bu kadar basit.
Arkadaş şike falan demiş ama kulübe paranın nerden geldiğini ve kulübün neden bu kadar geliştiğini açıklamak istedim. Yönetimi çok zengin. Bir de Erdoğan faktörü var..
Aynen iktidar değişmedikçe bu takım yükselecektir.
Benim bu maçta merak ettiğim sadece bir futbolcu... RENGIFO.............. bu maçta da oynamazsa, kadroda olmazsa adam hakkında kayıp ihbari yapacağım....Nasıl futbolcu olduğundan vazgeçtim sadece adam burada mı merak ediyorum..
Benim bu maçta merak ettiğim sadece bir futbolcu... RENGIFO.............. bu maçta da oynamazsa, kadroda olmazsa adam hakkında kayıp ihbari yapacağım....Nasıl futbolcu olduğundan vazgeçtim sadece adam burada mı merak ediyorum..
Ryan Babel'li,Kalu Uche'li,Andreas Isaksson'lu Kasımpaşa,Cicinho'lu,Utaka'lı, Aatıf'lı,Grosicki'li Sivasspor'a karşı.Bu muhteşem maç Cumartesi akşamı saat 20:00'da naklen ve Full HD olarak ekranlarınızda.
-Hiçbir Kanal
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Respect58'a Teşekkür Ediyor...