Cicinho , Ümit Kurt ve Burhan Eser macin Yildizlariydi. Ama Ben Macin Yildizi Ümit Kurt'u secerim cünkü cok önemli bir müdahale yapti ayrica attigi golle extra bir is yapmis oldu.
Cicinho cok iyi oynadi , gercekten 33 yasinda degil 23 yasinda sanki , hem tercübeli , hem caliskan süper bir oyunucu. Zaten Cicinho gibi kariyerli ve Dünya Yildizi olunca yas filan fasa fiso.
Burhan Eser bence en iyi yerli transferimiz , cok iyi oyunucu , ayrica ben Hollanda kampinda da izlemistim Sivasspor'u ve Go Ahead macinda 2 gol atarak iyi sinyal vermisti Burhan ESER !
Aatif Chahechouhe bugün cok mücadele etti , cok iyi calimlar da atti ama tam olarak istedigini sahaya yansitamadi , ayrica cok acele etti ve pas verecegine attigi sutlar gereksizdi. Ama kesinlikle daha iyi olacaktir cok önemli bir oyunucumuz.
Mehdi Taoil bugün ilk kez oynadi , cok hazir olmamasina ragmen gayetde iyi oynadi , cok iyi top dagitti , gercekten cok önemli bir Transfer ! Daha da iyi olacaktir ayrica.
Manuel Da Costa iyi bir oyuncu , ama bu hafta ve gecen hafta yaptigi hareketlere Kirmizi kart görebilirdi , ayrica bugün cok ama cok tehlikeli geri pas atti , biraz daha dikattli olmali. Bugün pek begenmedim acikcasi cok hatali paslarda yapti ! Ama 1-2 Hafta icinde toparliyacaktir kendisini.
Ziya Erdal bence ilk yari iyi oynadi , ikinci yari cok sakin kaldi , ama görevini yapti , gecen haftadan daha iyidi.
Milan Borjan 1 hata disinda müthis oynadi , birkere bosa cikti , yaptigi kurtarislar cok iyi bence , özellikle cok yakindan ve sert vuruslari iyi kurtardi !
Genel anlamda takimimiz iyidi , ayrica Adem Kocak da iyidi. Sivassporumuzu tebrik ediyorum , ayrica bugün Roberto Carlos SPORTIF DIREKTÖR olarak saya cikti , ama gercekten onun sahada olmasi takimimiza da iyi geldi.
Son olarak Ömer Sefa'yi rahmetle aniyorum , ruhun saad olsun kardesim !