Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 25.08.2013, 22:19   #1
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ya bi müsade edin sadece bir kelime söyleyip çıkacağım:Cicinho.
Abi ben izledim aha bu gözlerle Allah size de nasip eder inşallah
Alt 25.08.2013, 21:42   #2
58Sivaslilar
Usta Yiğido

58Sivaslilar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 395 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 58Sivaslilar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Roberto karlos tercübeli futbolcu bunu ilk mactada ortaya koymuslardi insallah devamini bekleriz kazanmak bu oyunun hakkiydi zaten fakat ginede gool atmakta zorlaniyoruz bunun giderilmesi lagzim
58Sivaslilar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2013, 21:46   #3
58Sivaslilar
Usta Yiğido

utaka ziya forumda degilidi bugün atif teknik olarak cok yetenekli bir futbolcu fakat sutlarinda isabetsiz vuruslar var giderilmeli
Alt 25.08.2013, 21:48   #4
58Sivaslilar
Usta Yiğido

Tüm futbolculara basrlir dilerken tüm yigidolara hayirli bol sansalar dilerim
Alt 25.08.2013, 21:57   #5
58megayigido
Tecrübeli Yiğido

58megayigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

193 Mesajına 319 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 563 58megayigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ilk kez izledigim sivsta sivaspor macinda ugurlu geldim .
Kazandik cik sukur
Macla ilgili goze carpanlar costa bir harika atif yorgundu borjan takimin en kotusu diyebilirim
R.carlos ise oyuncu degisikliklerinde gec kaldigini dusunuyorum .
Sivasspor cok iyi top yapiyor paslar iyi ilerleryen zamanlarda daha iyi olacagini dusunuyorum
Ayrica TARAFTARIDAgercekten tebrik etmeek lazim kale arkasindaki kucuk bosluk disinda stad full du
Alt 25.08.2013, 22:05   #6
sebobaba
Acemi Yiğido

23 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 544 sebobaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

geçen hafta gayseri maçında özellikle imaçın ilk yarısındaki sivası çok aradım golü erken bulsaydık rakibin gardı düşerdi gol geciktikçe konyanın kendine güveni geldi sonuçta 2 -0 hekese teşekkür ediyorum daim olur inşallah
sebobaba isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2013, 22:11   #7
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Cicinho , Ümit Kurt ve Burhan Eser macin Yildizlariydi. Ama Ben Macin Yildizi Ümit Kurt'u secerim cünkü cok önemli bir müdahale yapti ayrica attigi golle extra bir is yapmis oldu.

Cicinho cok iyi oynadi , gercekten 33 yasinda degil 23 yasinda sanki , hem tercübeli , hem caliskan süper bir oyunucu. Zaten Cicinho gibi kariyerli ve Dünya Yildizi olunca yas filan fasa fiso.

Burhan Eser bence en iyi yerli transferimiz , cok iyi oyunucu , ayrica ben Hollanda kampinda da izlemistim Sivasspor'u ve Go Ahead macinda 2 gol atarak iyi sinyal vermisti Burhan ESER !

Aatif Chahechouhe bugün cok mücadele etti , cok iyi calimlar da atti ama tam olarak istedigini sahaya yansitamadi , ayrica cok acele etti ve pas verecegine attigi sutlar gereksizdi. Ama kesinlikle daha iyi olacaktir cok önemli bir oyunucumuz.

Mehdi Taoil bugün ilk kez oynadi , cok hazir olmamasina ragmen gayetde iyi oynadi , cok iyi top dagitti , gercekten cok önemli bir Transfer ! Daha da iyi olacaktir ayrica.

Manuel Da Costa iyi bir oyuncu , ama bu hafta ve gecen hafta yaptigi hareketlere Kirmizi kart görebilirdi , ayrica bugün cok ama cok tehlikeli geri pas atti , biraz daha dikattli olmali. Bugün pek begenmedim acikcasi cok hatali paslarda yapti ! Ama 1-2 Hafta icinde toparliyacaktir kendisini.

Ziya Erdal bence ilk yari iyi oynadi , ikinci yari cok sakin kaldi , ama görevini yapti , gecen haftadan daha iyidi.

Milan Borjan 1 hata disinda müthis oynadi , birkere bosa cikti , yaptigi kurtarislar cok iyi bence , özellikle cok yakindan ve sert vuruslari iyi kurtardi !

Genel anlamda takimimiz iyidi , ayrica Adem Kocak da iyidi. Sivassporumuzu tebrik ediyorum , ayrica bugün Roberto Carlos SPORTIF DIREKTÖR olarak saya cikti , ama gercekten onun sahada olmasi takimimiza da iyi geldi.

Son olarak Ömer Sefa'yi rahmetle aniyorum , ruhun saad olsun kardesim !

Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.08.2013, 22:21   #8
benozgurr
Tecrübeli Yiğido

benozgurr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 488 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 benozgurr BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Takım iyi ama takım oyunu için biraz daha beklememiz gerekiyor zaman zaman güzel oynuyoruz ama devamli olmuyor atıf yaptıklarını abartıyor böylece gereksiz top kaybediyoruz borjan her an hata yapabilirim de maçı kuratarabilim de diyor
benozgurr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2013, 22:23   #9
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Konyaspor forumlarında gördüğüm bir yorum çok hoşuma gitti sizce nasıl arkadaşlar?

sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivasfutbol'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.08.2013, 22:45   #10
cemahmety
Usta Yiğido

444 Mesajına 750 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 cemahmety FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçta göze çarpanlar : Bu takımda Kadir için yıllardır, Adem içinde geçen seneden beri söylediğimiz rakip oyunculardan birebirde top kapma, topu hızlı oyuna sokma ve yapabilecekleri pozisyonlarda verebilecekleri ara paslar için kendilerini birazcık da olsa geliştirdiklerinde takım adına ne kadar mükemmel bir görüntü ortaya çıktığını gördük. Kadir 2-3 tane süper ara pası verirken Adem de 1.golde mükemmel bir asist yaptı.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : İlk hafta Burhan'ın ve bazı oyuncuların yaşadığı pas trafiğine uyamama sorunu bu hafta sanki maçın başında Mehdi tarafından yaşanacakmış gibi görünse de Genel itibarıyla takım arkadaşları birbiriyle daha kaynaşmış daha derli toplu bir takım gördüm.

Maçın en iyisi kimdi : Bence maçın en iyisi olarak sayılabileceklerin başında söyleyebileceğimiz bir çok kişi var ama benim favorim Ümit Kurt hem attığı gol belki de ondan daha önemlisi 0-0'da çizgiden çıkardığı top bizim için çok önemliydi.

Maçın en kötüsü kimdi : Takımımızda çok kötü diyebileceğimiz birisi yoktu ama her zamanki performansına baktığımız zaman Ziya çok gerilerde, Utaka geçen haftaya göre daha hazır olsa da yüzde 100 hazır değil.

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Hakem maç ile ilgili sonucu değiştirecek bir karar vermedi, zaten maçta da bu şekilde bir pozisyon olmadı. İnşallah bu 2 maçta olduğu gibi bütün sezon hakemlerle ilişkilerimiz böyle geçer.

Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz: Geçen hafta da yazdım elimizdeki kadroda zaten oyuna hamle yapabileceğimiz fazla bir alternatifimiz yok. Bu sene bu ilk 11 sadece sakatlık veya ceza durumlarında değişir diye düşünüyorum. Ama oyuna hamle olarak değilde yaptırdığı antrenmanlar olarak Carlos çok iyi.
cemahmety isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı cemahmety'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı