Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivas'ta Sivasspor Tutulur
Alt 26.09.2013, 21:51   #31
etlidöktürek
Tecrübeli Yiğido

etlidöktürek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

358 Mesajına 704 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 568 etlidöktürek FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas'ta Sivasspor Tutulur

kimseyi sorgulamıyoruz ve sorgulayamayız.. oğlum sivasspor diyorsa o iş tamamdır
etlidöktürek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2013, 22:41   #32
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 836 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Hepiniz şöyle şu dertli yiğidoyu bir dinleyin bakayim 1960 yilindan beri istanbuldayim Sivas Spor'umuz kuruldugu 1967 den beri fanatik dende öte İstanbul,koceli,Ankara her maçina koşarak gittim abiylerimin ve hemşerilerimin Sivas Spordan başka takımı tutmasini hazmedemiyordum yiğido dedigimiz insanlar kendi Memleketi birakirda elin spor takımini tutarmi yiğidoymuş ne yigidosu gerçek yiğido memleketine ve memleketinin takimina sahip çikandır
Haydi diger şehirdeki sivaslilarin başka takimları tutmasını anladikta Sivas dakilerin % 27 Sivas Sporu % 73 başka takimları desdeklemesini hazmedemiyorum yiğidoluk bu değil
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ihtiyar yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.09.2013, 22:50   #33
58g0kberk58
Yiğido

172 Mesajına 287 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 58g0kberk58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Dunyanin obur ucu avusturalyada bile ölümüne SİVASSPOR!!!
58g0kberk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2013, 23:00   #34
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ABD Missouri den sevgilerle...SIVASSPOR
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.09.2013, 08:55   #35
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 970 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Demekki sadece Sivasta Sivasspor tutulmuyor, her yerde Sivasspor tutuluyor
Alt 27.09.2013, 09:29   #36
Alişan
Tecrübeli Yiğido

Alişan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 Alişan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Ben ankaradayım ama sivassporu tutuyorum bu nasıl olacak taraftar portföyünü ancak tüm taraftarların sayısını alarak baksalar herhalde türkiye geneline yayılan tüm sivaslılar en az %95 sivasspor der o zamanda en yüksek taraftar gurubuna sahip oluruz. İlde yapılan çalışmada merkeze yönelik bir çalışma olmuş ilin geneline yayılarak baksalar bizim oran daha yüksek çıkacaktır.
Alişan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.09.2013, 11:38   #37
kayayatakci
Tecrübeli Yiğido

kayayatakci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

165 Mesajına 275 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kayayatakci isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BIZE HER YER SIVAS VE DANIMARKA DAN SIVASSPOR SEVDALISIYIM
Alt 28.09.2013, 13:47   #38
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hepiniz şöyle şu dertli yiğidoyu bir dinleyin bakayim 1960 yilindan beri istanbuldayim Sivas Spor'umuz kuruldugu 1967 den beri fanatik dende öte İstanbul,koceli,Ankara her maçina koşarak gittim abiylerimin ve hemşerilerimin Sivas Spordan başka takımı tutmasini hazmedemiyordum yiğido dedigimiz insanlar kendi Memleketi birakirda elin spor takımini tutarmi yiğidoymuş ne yigidosu gerçek yiğido memleketine ve memleketinin takimina sahip çikandır
Haydi diger şehirdeki sivaslilarin başka takimları tutmasını anladikta Sivas dakilerin % 27 Sivas Sporu % 73 başka takimları desdeklemesini hazmedemiyorum yiğidoluk bu değil
Bence bu rakamlar gerçeği yansıtmıyor...Bu anketi kim neye göre yapmış....Ama Sivasın bu ankette ön plana çıkması gurur verici bi olay bunuda atlamamak lazım...Dikkat edilirse rakam vermemiş % ile tesbit yapılmış...Bursanın nüfüsu 3 milyon Trabzonun ki 750 bin..Bunların dediklerine göre Bursanın yuzde 23 Bursasporluymuş...Bunun kocaman bir yalan olduğunu Bursada yaşayan herkes bilir...Kaldıki velevki böyle Şu durumda bile Trabzonun tamamı trabzonlu olsa bile rakamsal olarak Bursanın yuzde 23 ü daha fazla oluyor...Üstüne basarak söylüyorum bu araştırma tamamen ist takımları üzerinde yapılmış onları ön plana çıkaranbir çalışmadır...Verilerin hiç birine inanmıyorum...
Alt 28.09.2013, 13:53   #39
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence bu rakamlar gerçeği yansıtmıyor...Bu anketi kim neye göre yapmış....Ama Sivasın bu ankette ön plana çıkması gurur verici bi olay bunuda atlamamak lazım...Dikkat edilirse rakam vermemiş % ile tesbit yapılmış...Bursanın nüfüsu 3 milyon Trabzonun ki 750 bin..Bunların dediklerine göre Bursanın yuzde 23 Bursasporluymuş...Bunun kocaman bir yalan olduğunu Bursada yaşayan herkes bilir...Kaldıki velevki böyle Şu durumda bile Trabzonun tamamı trabzonlu olsa bile rakamsal olarak Bursanın yuzde 23 ü daha fazla oluyor...Üstüne basarak söylüyorum bu araştırma tamamen ist takımları üzerinde yapılmış onları ön plana çıkaranbir çalışmadır...Verilerin hiç birine inanmıyorum...
Kendi yorumuma ek olarak yeni farkettim bu araştırma sadece ''Bilyoner com üyelerinin tuttukları takımlara göre'' yapılmış...Gerçek bir araştırma olmadığı teyit ediliyor zaten....
Alt 28.09.2013, 14:07   #40
kursad1981
Yiğido

118 Mesajına 242 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 kursad1981 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Migroarmis bursa sürekli göç alan bir sehir nüfusunun yarısını diğer sehırlerden goc edenler oluşturuyor.bu yüzden yapılan ankette gerılerde kalmıstırSecım anketleri gerçek degıldır ama gerçeğe yakın sonuçlar çıkar genelde.Sivas göç almayan aksine goc veren bır sehır sonuçlar gayet normal
kursad1981 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kursad1981'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
sivasspor, sivasta, tutulur