Rengifo: bu adam geldiği takımda 6 golü nasıl atabilmiş hayret ettim. Carlosun bunu ısrarla istemesinede. Sadece tribünde oturtacan. Gol atamayan tek forvet oldu bugün
Djebbour: Futbol zekası hoşuma gitti kurnazlığıda. Iki maçtır formunu yakalamaya başladı ilerleyen haftalarda daha iyi olur inşallah.
Cihan: ilk yarı solda kötü başladı fakat sağ tarafa geçince gayet iyi mücadele etti şutları da güzeldi.
Abdulkadir: pozisyonlara girdi ve istekliydi geliştirmiş kendini tek sorun yaşı ilerliyor..
Timur: sağ kanat oynadı ve nerdeyse açtığı tüm ortalar karşıdan auta çıktı umarım bugün şanssız bir maç çıkarmış olsun.
Aydın: bu maça fazla geldi galiba yanında yardım alacağı oyuncumuz yoktu.
Mehdi: bu adamın tipine ve tekniğine bitiyorum keşke bugün gol atsaydı
Hakan: maçın oyuncusu. 5-0ken bile oyundan düşmedi bence forvet oynasa bile sırıtmaz gibi.. Rengifodan daha golcü

Kadir: yine artistliklerini yaptı şükürki rakip zayıftı
Eren aydın: erhan güvenin sol bek versiyonu.
Abdurrahman: ataklara katıldı ve sağ kanadı iyi organize etti ama cicinhoyu kesecek kadar değil..
Navratil: geldiğinde neyse hala o navratil istikrar abidesi en önemli sorunu defansta ağır kalması ve topu oyuna sokamaması. Ama iyi bir alternatif.
Murat akça: rakibe çok kontrolsüz giriyor tek iyi yanı ataklara katılması fakat bunun için risk almaya değmez. Elazığ maçında da penaltıya sebep olmuştu.
Borjan: zaten ona pek iş kalmadı bu maç. Zavallım canı sıkıldı auta giden toplara atlamaya başladı