Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 30.01.2014, 20:20   #31
58sinan58
Usta Yiğido

58sinan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.764 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 58sinan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Ümit aktan seni işkence olsun diyemi verdiler bu maça
Ömrümüzü yedin bugün
58sinan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58sinan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.01.2014, 20:21   #32
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 916 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Maç ilk yarı genelde dengede geçti;sivasspor Ümit'in ileri çıkma hevesinden dolayı yaptığı yanlış bir pas hatasıyla kontratak yedi ve Ümit geri döndüğü anda top Niasse tarafından filelere gönderilmişti bile...2. yarı çabamız hiç sonuç vermedi;doğru düzgün pozisyona bile giremedik...Geçen hafta bazı yorumcular Pedro hakkında çok olumlu ifadeler kullanmışlardı;ama bu maçta da gördük ki Pedro nun maç eksikliğini giderip hazır olması epey zaman alacak gibi...Çünkü Pedro transfermarkt ve Wikipedi de yazılanlara göre 2013 ü resmen yatarak geçirmiş; Brezilya Seri A da oynanan 40 maçın sadece 5 inde oynamış...Youtube da Pedro nun oynadığı takımın 2013 de oynadığı maçların özeteleri var;ben Pedro yu izleyeyim dedim ama maalesef izleyemedim..Çünkü 40 maçın sadece 5 inde oynatılan Pedro nun oynatıldığı 5 maçın görüntülerini bulmadım..Şu anda Pedro hem takımı tanımıyor;hem de hiç hazır değil ,maç eksikliği çok fazla..Hazır olması da çok zaman alacak gibi..İnşallah bir an önce hazır olur ve takıma atacağı gollerle destek olur...Konya maçı daha farklı bir maç olacak;belki Utaka da bu maçta oynama fırsatı bulur....Sivasspor ara transferin son 4 gününde ne yapıp edit takıma 2-3 tane hazır oyuncu transfer etmeli...Maalesef sivassporun şu anda Pedro nun dışında 12. adamı da yok gibi..Kadir yine Konya maçı düşünülerek dinlendirildi herhalde..Mehdi sıradan bir oyuncu;artık bunu herkes görüyor...Takıma hazır bir forvet,iyi bir oyun kurucu(10 numara) bir de Ziya yı dinlendirmek amacıyla sol tarafa iyi bir yedek oyuncu alınmalı diye düşünüyorum...Bu ekonomi meselesi ama alınacak iyi bir golcü 3-4 tane 3 puanlık gol atarsa verilen parayı da rahatlıkla çıkarır diye düşünüyorum...Konya maçı bu maçtan daha zor geçecek..Umarım Pedro Oldini bu maçta daha hazır bir şekilde takıma katkı yapar..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.01.2014, 20:22   #33
RCarlos58
Acemi Yiğido

RCarlos58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 444 RCarlos58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kamil asla ama asla kisin transfer döneminde veya yerine birisi alinmadan önce gönderilmemeliydi. aydin sol kanata rakipsiz kalinca ha iyi ha kötü oynamis umrunda degil. arasaniz aydin kadar top harciyan kanat oyuncusu bulamasiniz bu ligde.

hakan ve mehdi den yine olumlu birsey yaptiklarini göremedim, göbekdeki bosluga devam. bu macin en cok genelde göze carpanida göbekten oyun kuramamiz, pas hatalarimiz ve o spiker denen i. bize resmen düsmanligi.

ama bu macin bana göre en üzücüsü:
pedroyu görmeden önce taslayan ayni kisilir bügün chat de pedro pedro girsin diye catladilar, hem carlosa sonradan yine pedroya sallamaya devam ettiler. bu kisiler takimimiz basarili olunca piyasada görünmüyorlar, demek istedigim bu sayfada sivassporun taraftar arasindaki huzuru bozmaya calisan insalar var.
RCarlos58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda RCarlos58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.01.2014, 20:24   #34
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

1. Niasse gelse neden amatör futbolcu getiriyorsunuz diyeceksiniz .

Halbuki cok kaliteli.

2. Pedro toplam kac dakika izlediniz kac mac oynadi mal kalas olduguna karar veriyorsunuz ?

3. Pedro kötüyse nicin ona faul yapiliyor , kötü oyuncuysa ona faul yapilmaz otomatik top kaybeder , ayakta duramaz vesaire....

4. Takim kötüydü evet , ama Akhisar yenilmek daha kötüydü , birde su mac spikeri ile ilgili sunu söyim :

Adam Bruno Ordu'dan taniyacaksiniz ,oradan Ülkesine döndü ve tekrar Akhisar'A geldi dedi , halbuki tekrar Türkiye'Ye geldi demesi gerekiyordu.

Birde Aatifin ismini yanlis söylemesi. Gerci A Haber deki kisilerinde bir farki yok.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2014, 20:24   #35
Soyözen
Tecrübeli Yiğido

440 Mesajına 1.173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 550 Soyözen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Benim oyuncularımız için şahsi yorumlarım şu şekilde:
-Korcan iyi oynadı. Kritik toplar çıkardı.
-Ziya ve Cicinho bizi iyi oyunlarına alıştırdıkları için bu kez beğenmedik.
-Da Costa iyi sayılırdı ama sanki her an Uğur Kavuk tarzı enteresan bir hata yapabilecek gibi oynadı.
-Ümit'in goldeki hatası diğer tüm oyununun önüne geçti, bu yüzden akıllarda çok kötü olarak kalacak.
-Adem bugün iyiydi, nedense Kadir olmayınca daha iyi oynuyor.
-Hakan sadece topsuz alanda iyi, topu alınca hiç bir şey yapamıyor.
-Mehdi bugün nispeten iyiydi ama bütün takım çökmüş olduğu için verimli olamadı.
-Aydın gerçekten çok kötüydü, sürekli yere yıkılıyor. Anlamsız çalımlar yapıyor. Eskiden üç çalım girişiminin ikisinde beceremiyor, birinde güzel bir şekilde pozisyon yaratıyordu. Bugün onu da göremedik.
-Burhan bir ara epey tutuk gibiydi, sonra açılır gibi oldu ama pek bir şey yapamadı. Mehdi'nin durumuna benziyor.
-Aatıf bir şeyler yapmaya çalıştı ama yine de eski günlerini epey aratıyor. Ligde farklı kupada farklı gibi nedense.
-Pedro oyuna girdikten sonra hiç atak girişimimiz olmadığı için adamı yine pek izleyemedik. Geçen maçta bile daha çok topla buluşmuştu üç beş dakikada. Yalnız açıkçası pek de umut verdiğini söyleyemem.

Sonuçta, pek de iyi gitmediğimiz kupa kulvarında artık havlu atmış olabiliriz. Olan oldu sonuçta futbol. Kayseri maçında sevindik, şimdi de üzüldük. Esas vahim olan ise şu, yukarıdaki oyuncularımız dışında kim var bizim takımda? Oyuna sonradan girebilecek, Allah korusun birisi sakatlansa bir kaç hafta yerine devam edebilecek?

Kadir, Navratil bir de sakatlıktan çıkabilirse Utaka.

Başka hiçkimse yok!

Yani kimse bana Eren, Cihan, Puyol, A.Dereli falan demesin, bu arkadaşların hiçbiri diğerlerinin yerini doldurabilecek kapasitede değil. Carlos bu isimleri sadece yedek oyuncu listesinde görünsün diye yazıyor. Diyelim ki bir maç oynanmaya başladı, Burhan kötü oynuyor kim girecek? Ya da Aydın verimsiz, ne yapabilir Carlos? Bu açıdan düşününce yedek kalecimiz bile yok. Nihat'ı en son ne zaman eldivenli gördünüz?

Yani Akhisar maçını yenilmişiz falan çok önemli değil ama ikinci yarı bu kadro eksikliğinden çok daha sıkıntı çekebiliriz.

Yine de her zaman her yerde takımımızı seviyor, destekliyor ve güveniyoruz. Taraftar olarak yenince seviniyor, yenilince üzülüyor ama her koşulda şehrimizi ve takımımızı çok ama çok seviyoruz.
Soyözen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Soyözen'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.01.2014, 20:26   #36
MERDO
Yiğido

MERDO - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MERDO isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Macin spikeri akhisarli idi ve beni mac boyu anlatimlari ile tahrik etti forvet olarak alınan pedro nun uzun boyundan başka bir özelliğinin olduğunu dusunmuyorum pedroyu forvet diye almak yerine keşke da costayi forvet oynarsa Carlos kupanin sivasspor için bittigi ni dusunuyorum
MERDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2014, 20:30   #37
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

çaresizce hayıflanıyorum. sezon başı gibi transferin son gününü bekliyoruz yine. bakalım çantadan işe yarayacak kaliteli bir oyuncu çıkacak mı!!!
yoksa mehdi gibi oldoni gibi büyük oyuncular mı bulucaz!!!
Alt 30.01.2014, 20:30   #38
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

FB bu sezonun eniyi futbolunu bize karşı oynadı kazandı,eskişehir bu sezonun eniyi futbolunu bize karşı oynadı kazandı,kasımpaşa en iyi futbolunu bize oynadı kazandı,akhisar sezonun en iyi oyununu bize karşı oynadı kazandı,neticede saydığım tüm bu maçlarda sanki sivassporlulardan daha fazla isteyen, daha fazla koşan,daha yardımlaşmalı hatasız oynayan defansda boşluk bırakmayan ,takımlara karşı etkisiz kalıyoruz ,böyle birtakımı açmak için mutlaka erken gol atmak gerekiyor,artık mucize lazım kupadan çıkmnanız zor ,diğer takımlar hep berabere kalacak biz 2 maç kazanacağız anca öyle şans olur ,yenildiğimizemi üzülelim,yorulduğumuzamı bilmiyorum elalem 200 bin dolara forvet alıyor,biz 1 milyon ero veriyoz genede doğru dürüst ortasaha ve forvet bulamıyoruz buda yöneticilik becerisi olsa gerek
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.01.2014, 20:42   #39
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bal vermeyen arı gibiydik.
bu nasıl spiker misin ömerin menejeri mi anlamadım.
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2014, 20:58   #40
ayhandemir58
Acemi Yiğido

ayhandemir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

81 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ayhandemir58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sevgili arkadaşlar,şunu iyi bilelim de fazla hayale kapılmayalım ve doğru-yapıcı yorumlar yapalım.
Sivasspor takım olarak deplasmanlarda O-Y-N-A-Y-A-M-I-Y-O-R.Dahası da yok.İçerdeki maçları alalım yeter,hayalci olmayalım.Galiba yeni transfer de boş çıktı.Çok yavaş ve bu sistemin oyuncusu değil gibime geliyor.
ayhandemir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı, naçı