Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yönetim Başarıyı İstemedi
Alt 04.02.2014, 08:08   #31
HababamHa
Usta Yiğido

HababamHa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

480 Mesajına 1.017 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 HababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Yönetim Başarıyı İstemedi

Yönetim başarıyı istese iki güzel transfer yapardı ama yapmadı.
Transferde emeği geçenleri kutlamak gerek.
Alt 04.02.2014, 08:10   #32
tanyil
Acemi Yiğido

tanyil - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

28 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 tanyil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yönetimin altı kuru. futbolcunun altı kuru. keyifleri yerinde. olan bize oluyor. kim ne derse desin
Alt 04.02.2014, 08:11   #33
tanyil
Acemi Yiğido

tanyil - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

28 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 tanyil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

400 tl verip kombine aldık. bunlar içinmi. kale arkası izleyen adam 17*5 tl be. burda bir tarafına birşey batan biz olduk be. keyfiniz yerinde. kaç insan sabahladı iyi bir transfer haberi duymak için. ama tık yok ses yok. amannnnn
Alt 04.02.2014, 08:12   #34
ahmet4158
Acemi Yiğido

41 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 546 ahmet4158 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız
ahmet4158 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2014, 08:21   #35
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

esnaf olmak ,tüccar olmak ayrı bişeydir, yöneticilik ayrı bişeydir,herkes üniversite bitirebilir hertürlü meslek sahibi olabilir, ancak herkes yöneticilik yapamaz insan yönetimini yada para yönetimini beceremez ,maalesef bizim yöneticilerimizde öyle ,sakın kimse bana martaval okumasın yok 2.ligde şampiyon ettiler ,yok şampiyonlar ligine götürdüler filan ,bu yönetime saygı duyduğum tek nokta kulübü öyle yada sahipsiz bırakmadılar hepsi bu,şampiyon olduğumuzdada bu kulübü bülent uygun idare etti,süperligde kalırkende, ,intertotoya gittiğimizdede,hep bülent hoca vardı,diğer düşmemeye oynadığımız yıllarda da mesut bakkal,rıza çalımbay hocaların sayesinde ligde kaldık ,busezon öyle yada böyle göze hoş gelen futbol oynayarak ilk 3 içinde yeraldık,maalesef aldığımız forvetlerin hayırını göremedik bunda yönetim kadar r.carlosunda suçu var neticede onun istediği adamları aldık,yinede görünen köy kılavuz istemiyor iyi bir forvetle bu ligi ilk 3 içinde bitireceğimiz neredeyse garanti gibi olacakken ,takımın kupada ve ligde teklediği bessbeliyken bu takımın vitesini artıracak iyibir forvet almak yerine 3liglerden ya tutarsa misali oyuncu almak ,sivassporun önünü kesmek ,sivassporun şampiyonlar ligine gitmemesini istemek,adeta taraftarlara çin işkencesi çektirmekten başka bişey değildir,hepsinede helal olsun nediyelim heyecanını kaybetmiş yöneticilerden başka bişey beklenmez
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2014, 08:22   #36
yiğido58sinan
Tecrübeli Yiğido

yiğido58sinan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

206 Mesajına 377 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 571 yiğido58sinan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu sezon böyle geçecek artık ileriyi düşünmek gerek. Yaza kadar yönetimde eli cebine gitmekten aciz kim varsa istifa ettirilsin! Önce transferin önündeki engeller kaldırılmalı. Sivasspor için en büyük transfer bu olacaktır!!
yiğido58sinan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2014, 08:47   #37
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Arkadaşlar hiç kimse kafasını fazla yormasın mesele çok basit her şey ortada ;

1- ) Yönetimin niyeti açık belli. Ligden düşmeyeyim, ilk 5'e piyahgodan girersem de ne ala. Bunu görmek için müneccim olmaya gerek yok. Devre arası geldiğinde " iyi oyuncu yok, varsa da pahalı ", yaz transfer döneminde de hiçbir numara yok

2- ) Risk almadan kadrona kaliteli oyuncu almadan başarı olmaz. Lige çıktığımız günden bu yana flaş diyebileceğimiz 1- tum, 2- da costa alındı. Bilica,kamil ve servet dışındakilerden de para kazandığımızı hatırlamıyorum

3- ) 2008 ve 2009 daki başarılar kim ne derse desin karakterini severiz sevmeyiz ama tamamen teknik kadro başarısıdır. o kadrodan tek kez sedat mehmet ve hayrettin milli takıma gitti, diğer oyuncularımız vasat oyunculardı ama planlama ve teknik ekip iyi olunca başarı geldi. Sonrası zaten hepimizin malumu. Bilicanın yerini yasinle balilinin yerini ibrahim şahinle doldurmaya kalktık uğur kavuğu kaptan yaptık, 24 saat süren transferlerle komik duruma düştük

3- ) Bugünkü ortama bakalım, bu ve sonraki hafta alınacak galibiyet liderle 6 puan kalması demek ve 5. sırayla farkı açmak demek ama kimin umrunda...Rakiplerinin motivasyonu iyi değil kasımpaşanın gardı düşmüş eskişehir trabzon bir var bir yok. Lig ikincisi doğrudan şampiyonlar ligine gidecek.. Ee ????

Kimse kusura bakmasın başarı isteyen adam ne yapar ne eder takıma adam gibi takviye yapar ( yedek kuluben bomboş ...... ) Tabi başarı göreceli bir kavram ligden düşmemek de başarıdır !!! Birileri mevcut durumdan memnun tabiki

Buradaki başarısızlıkta en son sorumlu carlostur. Kimse tek kelime edemez..Ha sezon sonunda görelim adam bavulunu alıp giderse kimse ağzını açmasın. Bize fuat çapa yeter. Antalya gibi gençlerbirliği gibi her sene 9. ve 10. oluruz. Başarı bu Sivasın adamına çok ......
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı KaanK'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.02.2014, 08:56   #38
onur0634
Tecrübeli Yiğido

239 Mesajına 381 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 onur0634 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mutluluk önce hayal kırıklığına dönüştü sezon sonunda da kabusa dönüşecektir...Başkan ve yönetim taraftarın gözündeki saygınlığını kaybetmiştir...Fener maçından sonra taraftarın büyük çoğunluğununda tribünlerden çekileceği kanatindeyim bende dahil olmak üzere...
onur0634 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı onur0634'a Teşekkür Ediyor...
YAZIK...!
Alt 04.02.2014, 09:18   #39
halilxx58
Tecrübeli Yiğido

halilxx58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

401 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 halilxx58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart YAZIK...!

- Roberto Carlos gibi marka bir isme yazik, vizyonun hedefin bir önemi yoksa Mesut Bakkal veya Yilmaz Vural neyimize yetmiyordu

- Murat Erdogana yazik, takima fayda saglamak icin cabaladi ve yarim sezonda istifaya sürüklendi

- Futbolcularin emegine yazik, hücum bölgesine kadar süper oynayip forvetsizlikten bütün emekleri bosa gidiyor

- Aatifa yazik, alisik olmadigi bir pozisyonda oynatilip zor durumda kaliyor ve beklenen performasi sergileyemiyor

- Maclarimizi kar kis soguk sicak demeden stadda izleyen taraftara yazik, o kadar zorluk cekiyorlar bu takim icin

- gece yarisina kadar internette transfer haberi bekleyip sabahin köründe uykusuz ise giden bizlere yazik

- burda yönetimin görmek istemedigi eksikleri yazarak yipranan klavyelermize yazik...

- yani SIVASA, SIVASSPORA, SIVASSPORLUYA YAZIK!!
Cevap: Biz alışdık mı desem ?
Alt 04.02.2014, 09:19   #40
58 Amsterdam 58
Tecrübeli Yiğido

243 Mesajına 473 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 589 58 Amsterdam 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Biz alışdık mı desem ?

Sakin olun arkadaslar, Rize cok transfer yapti ne oldu ?
Belki onlar duser, demek ki cok transfer yapmak sacma birsey. Ama benim cok begendim birtane forvet alinabilirdi o da Lua Lua hem hizli hem gollerini atiyor hem fizigi yerinde.
Sezon sonu ilk 5 icinde olursak bana gore super olur.
58 Amsterdam 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
alışdık, başarıyı, biz, desem, yazik, İstemedi, yönetim