Cevap: Otyakmaz'dan Cas Yorumu
halaa bu opersyonu cemaate mal etmeyin,gerçekler ortada ,milletin başına taş yağsa cemaatten bilinecek ,ince ince ayar yapıyoruz diyen bakandamı cemaatçiydi ?siyaseti sporun içine sokmak isteyenlerin fb ve aziz yıldırım üzerine yaptıkları operasyonun başarısızlıkla sonuçlanmasından başka birşey değil,1 taşla 3 kuş vuracaklardı olmadı ,olan kamuoyunda fb nin dostu geçinen 2 takıma oldu, karabüğün bu soruşturmada adı bizden daha çok geçtiği halde temiz görülmesi ve yerimize uefaya gitmesi düşündürücü,adamlar emenikeyi karnı ağrıyor diye oynatmıyor,sonra o oyuncu fb ye 10 milyon €transfer oluyor vs vs. tıpkı bjk nin bizi yenen antepten tabataya ve ismail köybaşına 15 milyon €verdiği gibi ,eskişehir şike yaptı denilen maçı herkes izlesin 11-1 ts nin lehine bitmesi gereken maçı kazanamadılar diye adamlar şikeci oldu,sivas maçında hakem son düdüğü çalana kadar fb liler tırnağını kemirdi üstelik gole giden ermanı hakemler engelledi ,şikeli maç ,bas bas bağırır ben şike yapıyorum diye ,üstelik ortada şikeden ceza almış ne bir futbolcu var,ne bir hoca var nede başka bir futbolcu var,kurtlar kuşlarmı şike yapmış ,eğer gerçekten şike yapılmışsa bu takımlara verilecek cezalar bellidir,futbolculara ve yöneticilere verilecek ceza bellidir , kupa fb nin müzesindeyse,lig tescil olmuşsa ,şike mike konuşulmamalı ,bu spor dünyasında herkes temizde, sadece korcan ve bülent uygunmu kirli ,ts nin o suratsız başkanı tertemizde, mecnun başkanmı kirli,?cas ve uefaya bişey demiyorum ,ülkemizde olmayan ,sağlıklı yürümeyen hukuk sisteminin aldığı kararlara göre 0 tolerans prensibinden taviz vermemek,verdikleri yanlış kararı değiştirip karşı dava açılmasını ,tazminat filan davasını önlemek adına bile bile cezayı onadılar,şunuda söylemeden geçmemek lazım ,bu şike sürecinde sivassporun masum olduğunu bildiği halde tff başkanı hiçbirzaman sivassporun yanında olmadı ,uefa yetkililerini ikna etmek için çabalamadı ,resmen dilsiz şeytan oldu,
|