Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 15.09.2014, 22:31   #31
Sivasli010
Usta Yiğido

454 Mesajına 808 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 565 Sivasli010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
58sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Haftayada ne olacağını biliyorsundur o zaman şimdiden söyle de bizi merakta bırakma
Bende haftaya ne soyluceni(yigidoosivas) simdiden soylim..

Yonetimin yuzunden, transfer yaptirmadi biliyiordum boyle olucani takimin sucu yok hep yonetimin yuzunden yenildik, berbat oynadik link kotu gosterdi topu gormedik.
Sivasli010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Sivasli010'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.09.2014, 22:32   #32
Sivasli010
Usta Yiğido

Alıntı:
ROMANTİK KATİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
pozisyonu iyi izlemeni tavsiye ederim.
Katiliyiorum sana kardes, mehdi taouil orda elinden geleni yapti adam 90 dakika kostu ve ona ragmen o pozisyiondada kostu ama malasef akhisarlilar topa daha cok yakindi
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Sivasli010'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.09.2014, 22:35   #33
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Sivasli010 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bende haftaya ne soyluceni(yigidoosivas) simdiden soylim..

Yonetimin yuzunden, transfer yaptirmadi biliyiordum boyle olucani takimin sucu yok hep yonetimin yuzunden yenildik, berbat oynadik link kotu gosterdi topu gormedik.
hahahahahahahaha
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.09.2014, 22:35   #34
Has Sivas`li
Yiğido

196 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 556 Has Sivas`li FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Haftaya ne olacagini ben söyleyim.

Kazanmak icin en az 3 atmamiz lazin, her harlükarda 2 tane aptalca yiyoruz"
Has Sivas`li isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.09.2014, 22:41   #35
Sivasli010
Usta Yiğido

Haftaya christiantus varmi? Bilgisi olan yazsin lutfen
Alt 15.09.2014, 22:43   #36
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 862 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ertuğrul : Korcan'la kıyaslarsak Özellikle yan toplarda başarılı oldu ve frikik pozisyonlarında çok iyi baraj kurdurdu.Korcan bu tür pozisyonların barajlarını kurduramıyor.Son dakikada şut çok sertti.Kalede Korcan olsa direk yerdi.Tabiki kurtarabildi ama ilk maçtan fazla yüklenmek istemiyorum.Bekleyip görelim.

Cicinho : İlk yarı takım ve özellikle Burhan'ın performansı onunda performansını geri çekti.Ama 2. yarıda kendini buldu.2 asist yaptı.Helal olsun.

Toraman : Basit oynadı.Tam hazır olmasa da sırıtmadı.Özellikle gelen topları sektirmeden tek topla isabetli paslarla uzaklaştırması iyiydi.Biraz ağırlığı var onuda maç oynuya oynuya düzeltir.

Ümit : İlk golde hatalı,1-2 hatası daha var.Daha iyi olmalı.

Ziya : Defansta çok kritik toplar kesti.Mehmet Akyüz girdikten sonra özellikle 1-2 iyi hamlesi var.İleride çok çabalasada Ahmet Cebe o bölgeyi iyi kapattı.

Kadir : Bir hareket yapıyor vaybe ne güzel geçti adamı ne güzel pas attı diyosun.2 dk sonra öyle bir yerde top kaybediyor yaptığı tüm güzel hareketler unutuluyor.Biraz daha risksiz oynamalı ama her türlü Hakan Arslan'dan iyi oyuncu.

Adem : Özellikle 2.yarı ileride topu iyi yönlendirdi.Günün en başarılı isimlerinden.

Burhan : Günün en kötüsü.Aldığı topları ezdi.Pas tercihleri hatalıydı.Çizgide kalmayıp çok içeri girdi.Daha iyi olmalı.

Mehdi : Çok koştu mücadele etti önceki haftalara göre daha iyi performans gösterdi ama yinede yeterli değil 10 numarada oynuyor ama şut atsa top kaleye yetişmiyor.Adama omuz vursa kendi düşüyor.Sivasspor'a daha kaliteli bir oyuncu yakışırdı.

Batuhan : Herkes yeni geldiğinde Utaka'ya kızarken,hep inanılmaz kaliteli diyordum.Yaptığı 1-2 harekette onu görüyordum.Aynı durum Batuhan'da geçerli yaptığı çok iyi hareketler var fiziken hazır olduğunda inanılmaz işler yapacak bizde.Hissediyodum.Maç içinde son anda 1-2 topuna müdahale geldi yoksa bugün 2 asist yapması muhtemeldi.

Hakan : Geçen sene bir dönem iyi oynadı ondan sonraki oyunu ilk 11 için yeterli değil.

Sol Açık sıkıntısı devam ediyor. Aatif solda markaj altında kaldığında hiç bişey yapamıyoruz.Bu bölgede Utaka'ya alternatif Cihan ve Musa Sinan'dan mutlaka performans almamız lazım.

Geçen sene deplasman performanslarına göre daha iyiydik hatta ilk yarı siteye girdim.Bu maçtan 3 puan çıkarabiliriz dedim.Defansif olarak daha derli topluyduk.Sadece Sol Açık eksikliğinden sıkıntıya girdik.Deplasmanda geçen seneye göre daha çok puan toplarız.Fakat içeride defans oynayan takımlara Chrisantus ve Utaka'nın performansına bağlı olarak sıkıntı çekebiliriz bakalım ne olacak.

SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı babapiton'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.09.2014, 22:54   #37
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 862 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
babapiton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ertuğrul : Korcan'la kıyaslarsak Özellikle yan toplarda başarılı oldu ve frikik pozisyonlarında çok iyi baraj kurdurdu.Korcan bu tür pozisyonların barajlarını kurduramıyor.Son dakikada şut çok sertti.Kalede Korcan olsa direk yerdi.Tabiki kurtarabildi ama ilk maçtan fazla yüklenmek istemiyorum.Bekleyip görelim.

Cicinho : İlk yarı takım ve özellikle Burhan'ın performansı onunda performansını geri çekti.Ama 2. yarıda kendini buldu.2 asist yaptı.Helal olsun.

Toraman : Basit oynadı.Tam hazır olmasa da sırıtmadı.Özellikle gelen topları sektirmeden tek topla isabetli paslarla uzaklaştırması iyiydi.Biraz ağırlığı var onuda maç oynuya oynuya düzeltir.

Ümit : İlk golde hatalı,1-2 hatası daha var.Daha iyi olmalı.

Ziya : Defansta çok kritik toplar kesti.Mehmet Akyüz girdikten sonra özellikle 1-2 iyi hamlesi var.İleride çok çabalasada Ahmet Cebe o bölgeyi iyi kapattı.

Kadir : Bir hareket yapıyor vaybe ne güzel geçti adamı ne güzel pas attı diyosun.2 dk sonra öyle bir yerde top kaybediyor yaptığı tüm güzel hareketler unutuluyor.Biraz daha risksiz oynamalı ama her türlü Hakan Arslan'dan iyi oyuncu.

Adem : Özellikle 2.yarı ileride topu iyi yönlendirdi.Günün en başarılı isimlerinden.

Burhan : Günün en kötüsü.Aldığı topları ezdi.Pas tercihleri hatalıydı.Çizgide kalmayıp çok içeri girdi.Daha iyi olmalı.

Mehdi : Çok koştu mücadele etti önceki haftalara göre daha iyi performans gösterdi ama yinede yeterli değil 10 numarada oynuyor ama şut atsa top kaleye yetişmiyor.Adama omuz vursa kendi düşüyor.Sivasspor'a daha kaliteli bir oyuncu yakışırdı.

Batuhan : Herkes yeni geldiğinde Utaka'ya kızarken,hep inanılmaz kaliteli diyordum.Yaptığı 1-2 harekette onu görüyordum.Aynı durum Batuhan'da geçerli yaptığı çok iyi hareketler var fiziken hazır olduğunda inanılmaz işler yapacak bizde.Hissediyodum.Maç içinde son anda 1-2 topuna müdahale geldi yoksa bugün 2 asist yapması muhtemeldi.

Hakan : Geçen sene bir dönem iyi oynadı ondan sonraki oyunu ilk 11 için yeterli değil.

Sol Açık sıkıntısı devam ediyor. Aatif solda markaj altında kaldığında hiç bişey yapamıyoruz.Bu bölgede Utaka'ya alternatif Cihan ve Musa Sinan'dan mutlaka performans almamız lazım.

Geçen sene deplasman performanslarına göre daha iyiydik hatta ilk yarı siteye girdim.Bu maçtan 3 puan çıkarabiliriz dedim.Defansif olarak daha derli topluyduk.Sadece Sol Açık eksikliğinden sıkıntıya girdik.Deplasmanda geçen seneye göre daha çok puan toplarız.Fakat içeride defans oynayan takımlara Chrisantus ve Utaka'nın performansına bağlı olarak sıkıntı çekebiliriz bakalım ne olacak.
Aatifı unutmuşum

Aatif : İlk yarı hiç bir şey yapamadı Ahmet Cebe yüzünden.

İkinci yarı daha çok uğraştı.Güzel 2 gol attı sakindi.Ama bencilliği devam ediyor özellikle 1-1 ken Önünü çok güzel açtı yanda Ziya bomboştu verse boş kaleye gol atacaktık.Kendi vurdu kaleci kurtardı.Tamam golcü bencil olur ama bunu dozunu iyi ayarlamalı.

SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.09.2014, 23:49   #38
yigit 2013
Acemi Yiğido

yigit 2013 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 419 yigit 2013 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hakem hatasi olurda böylesi olurmu arkadas o penaltiyi fenere calsaydin geri vazgeçebilir miydin adam gibi yönet macin kaderiyle oynama bugüne kadar yonettigin maclarin hic birinde sivasin doğru düzgün galibiyeti yok yedigin ekmeği helaliyle yemek varken neden haram bulastiriyorsun futbolcularimiz un da hataları var ama hepsini ayri ayri tebrik etmek gerekir
Özgür yankaya
Hakemlere neden küfür edilir işte bunun gibiler yuzunden
yigit 2013 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigit 2013'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.09.2014, 00:14   #39
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 980 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen hoch Cevap: Maçı Değerlendirelim

Büyük takım son dakikada gol atar, gol yemez !

Dolayısı ile hala büyük takım & tecrübeli takım olamamışız maalesef !

Defans & Kaleci uyum sorunumuz devam ediyor.

Penaltı pozisyonu penaltı değil. Hakem iptal kararında haklıdır.

Negatif yorumlara katılmıyorum, iyi yoldayız.
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Kokomo'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.09.2014, 01:10   #40
ayhandemir58
Acemi Yiğido

ayhandemir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

81 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ayhandemir58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Maçtaki 3 puanımız son dakikada geldi ve yine son dakikada gitti,tabbi kaleci hatasıyla.Bilmiyorum belki de benim gözlemim,geçen yıl Sakaryalı kaleci antrenörünü gönderildi,yenisini getirdik ve gol yeme alışkanlığı başgösterdi.Bence çare burada.Bu saatten sonra kalecileri değil onları çalıştıran Kaleci Antrenörü kimse onu gönderip tekrar Sakaryalıyı getirmek çare olabilir,bilmem ne dersiniz yiğidolar.Galiba bu sezonda çok gol atıp yine çok gol yiyeceğiz.
ayhandemir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ayhandemir58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı