git gelli bir maçtı sonuç olarak kazandık. artık oynanan oyuna bakmamız gerektiğini düşünmüyorum o hale geldik çünkü bu saatten sonra alınan her puan faydamıza..
takımda 2 onemli tehlıke var
1.her futbolcunun kendıne göre egosu bencıllıgı
2.carlosun hazırlık maçı seyredır gıbı maç seyredıp oyuncu değiştirmemesı
mehdiyi zamanında alsaydı kırmızı kart gormezdı
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı cılgınsivas58'a Teşekkür Ediyor...
atıfın akusu bıtmıs
burhan agzı laf yapıyor hergun konusuyor
bunlara acılen uyarı gelıp kulakları çekılmelıdır
yok eger devam ederse ısın sonu carlosa olur
Bence oyunculara Karakter egitimi gerekiyor. Gereksiz yere sari yemek....birkac tanesi bilincli sari kart ver diye yalvamalari...Bu oyunculari cezalandirmak gerekiyor.
Ben bu maci seyretmedim fakat mükemel 3 puan oyunculari elestirecek zaman dgil bizim olacak her puan yada puanlar önemlidir oyuncularimiza destek zamani simdi bunlardan rahat bir oyun beklemek yersiz nasil olursa olsun ilk etapta kazanmaliyiz
Bu Konuda 58Sivaslilar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Bu maçta iyi oynadığımızı düşünen yoktur herhalde. Ancak 3 puan iyi oyundan daha önemliydi. Geçen sene skor üreten oyuncularımız Burhan Aatıf ve Utaka eski formunda değiller. Aydının eksikliği de hissediliyor. Sol ayaklı bir orta saha oyuncumuz yok. Bence yapılması gereken iyi oyundan çok devre arasına kadar gerekirse deplasmanlarda 1 puana razı olup içeride vurup kırıp bir şekilde kazanarak alabileceğimiz maksimum puanı almak. Devre arası box to box denilen oyunu iki yünlü oynayabilen Bursaspordaki Belluschi tarzı bir oyuncu ve sol kanat transferiyle geçen sezonki güzel futbolu ve skorları yakalayabiliriz.