Cevap: Maçı Değerlendirelim
Değerli Arkadaşlar
Özellikle süper santrafor Chrisantus'a değinmek istiyorum.
Geçen seneyi santraforsuz oynayıp beşinci sırada bitiren takıma süper bir santrafor transfer edildi bu sene: Chrisantus.
Roberto Carlos'un mu tercihi, yoksa birileri yönetime mi okuttu bilinmez. Önce şehre ve takıma adapte olsun diye beklendi bir süre. Sonra bir iki maç süre aldı, lakin nazenin mi nazenin santraforumuz sakatlandı. Bir müddet de sakatlığının geçmesi beklendi. Ve efsane geri döndü.
Ama ne efsane, ne ayağında top tutabiliyor, ne adam geçebiliyor, ne de şut atabiliyor. Bari Tuzlaspor maçında göreyim dedi Carlos, ne o görebildi, ne de biz. Carlos ancak yarım saat sabredebildi, oyundan aldı.
Bugün transfermarkett adlı siteye baktım. Bizim sürer santroforun ederi 1 milyon avroymuş. Çok da ucuz hani. Yahu dedim, şu Akhisar Belediyespor'un bir Yunan santraforu var, hani gol falan atamıyan, bir de onun fiyatına bakayım bari dedim. Bir de ne göreyim sekizyüzbin avro...
Değerli Arkadaşlar
Türkiyeyi ve ligimizi bilen Gekas'la yönetimin ben fiyatının yüksekliğinden dolayı ilgilenmediğini düşünüyordum. Ama aynı yönetim, süper santrafor Chrisantus'a bir milyon avro sayabilmiş. İşte bizim bugünkü halimizin bir yönü...
|