Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Genel kurul kararı alabiliriz
Alt 21.12.2014, 00:21   #31
5sekız
Yiğido

86 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 465 5sekız FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Genel kurul kararı alabiliriz

genel kurul alsan ne olur kım çıkıp aday olucak ya beledıye. ye geçıcek .ya valılık sahıp çıkıcak kımse aday olmazz
5sekız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.12.2014, 00:29   #32
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sezon başında 3 tane nokta transfer;ilk 11 de oynayacak 3 oyuncu(orta saha-forvet-sol taraf) yapılsaydı şu anda sivasspor en az 10-12 puan daha almıştı....Bu alınan galibiyetle alınan o 3 nokta transferin parası rahatlıkla ödenirdi...Önemli olan çok oyuncu almak değil;takıma fayda sağlayacak yedek kalsa da takıma girdiğinde faydalı olacak,puanlar kazandıracak başarıya aç oyuncular alınmalıdır...Sadece bu günü düşünerek oyuncu alırsak;ara transferde daha çok kiralık ve tecrübeli denilen yaşlılara yönelirsek gelecek yıl aynı sorunla kesinlikle karşılaşacağız..Tane vasat oyuncu alınacağına 4 tane iyi oyuncu alınmasını tercih ederim...Bursasporlu İbrahim adı geçen oyunculardan;bu oyuncu Ocakta 34 yaşına girecek ;sivasspor bu oyuncuya neden talip oldu anlayamadım..Bu oyuncu yaşlanıp, ağırlaşmasaydı Şenol Güneş bu oyuncuyu kadro dışı bırakır mıydı?Sivasspor takımda en az 2-3 yıl oynayacak oyuncular transfer etmeli...Ara transfer çok zor;sivassporun da işi daha da zor...Ben olsam Mehdi,Utaka,Crisantus u göndererek takıma 3 tane yeni oyuncularım;alınacak oyuncular mutlaka ilk 11 i zorlayacak en az 2 si ilk 11 de oynayacak oyuncular olmalı...Geçen yıl Elazığ çok sayıda transfer yaptı ama ligde kalamadı..Çok transferden ziyade sivassporun yapısına uyan ,takıma katkı sağlayacak oyuncular alınmalı;çünkü bu oyuncuların da sivasspora bir uyum süresi olacaktır..Sivassporun yeni Enaramolara,yeni Ermanlara,yeni,Groseckilere,Ye ni Navratillere ihtiyacı var...Bu takım baştan aşağı değilde yaşlanan,takıma uyum sağlayamayan,başarıya doymuş oyuncuların yerine yeni oyuncular almalıdır..Sivassporun Atıf ın şu anki haline değil;ilk geldiği yıldaki rakibi ısıran,başarıya aç koşan haline ihtiyacı var...Umarım ara transferde hata yapmazlar...Fazla oyuncu değil takıma yararlı oyuncu sivassporu ligde tutar...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.12.2014, 22:26   #33
reform
Acemi Yiğido

29 Mesajına 52 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 441 reform FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Carlos'a gerçekten üzüldüm bana göre adam kendisini bilerek yönetime harcattı.Şundan dolayı üzüldüm bir kez bile yönetimin kendisine işine yarayacak bir transfer yapmamalarına rağmen başarısızlıklarda bunun arkasına bir kez bile sığınmadı, veya yönetime basında bu konuda bir eleştiri dahi yapmadı.Sivassporun şuanki durumundan kesinlikle yönetim suçludur.Tabikide önce başkan suçludur.Başkan dururken vay mecnun başkanımız hariç diğer yöneticilere laf sayanlarıda hiç bir zaman anlamıyorum neden başkana eleştiri yapamıyorlarda yardımcıları çok kolay eleştiriyorlar.Başkan isteseydi döküntüler ortada kalmışlar bedavalar yerine adam gibi iki topçu alırdı sivassporu bu hale düşürmezdi.Başkan alalım dedide yönetim karşımı çıktı.Yazık oldu Carlos'a tabi takım bu durumdayken ikinci yarı transferleri ve yeni hocanında işi çok zor.Eğer duygularla hareket ederek başkanlık yapılırsa böyle olur.Başkan zannettiki bu kadro takımı kümede tutar üç beş döküntü alaım vitrine boşa borçlanmayalım.Carlos ne yapsın kenarda oturupta takıma yara sağlayan bir futbolcu yok.Yoksa oda biliyor Kadirle -Utakayla bu işin olmadığını ama çaresiz kaldı...Taraftar olarak hatırlayalım 1.5 yıldır transfer sezonları açıldığında merakla alınmasını beklediğimiz ama hüsrana uğrayıp sırdan transferler yapıldığını.....Borçlu olupta battı batıyor dediğimiz takımların ve başkanlarının yaptığı transferlere bakalım....Carlos belki tecrübesiz ve hatalar yapıyordu takımın bu hale gelmesinde suçu var ama ne yazıkki en büyük suçlu bu takımı amatör takım duygusuyla idare eden yönetimdir.Tabiki eleştiri olunca hemen talibi olan varsa hemen bırakırız deniyor.Ne diyelim bu şehrin kaderi de sahipsizlik...O yüzden nasıl yönetirseniz yönetin istediğiniz gibi.Ama bu şehrin başka bir sosyal hayatı yok.İnsanlarımız hep hafta sonu sivassporun maç vaktini bekleyerek huzurlanıyorlar...
reform isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
alabiliriz, genel, kararı, kurul