Guclu kuvvetli ayaginda top tutabilen bi futbolcu . Mac basi anlasilmasi da oynamasi gerektigini gosterir. Ama ilerisi icin sikinti bizi kumede tutsunlar yeter
Bakalım Enaramo ilk 11 e girebilecek mi?Takımda Batuhan-A.Aras-Utaka da var..Eğer Utaka nın yerine başka bir oyuncu alırlarsa 4 tane santraforumuz olacak...Enaramo ilk geldiğinde 2-3 aydır oynamayan bir oyuncuydu sonradan açıldı ve 2.5 yıl takıma katkı yaptı..Sivasspor ile ligde 29,kupada 4 olmak üzere toplam 33 gol atmış bir oyuncu....Ben en son Başakşehir in kupa da oynadığı bir maçta 1-1.5 ay önce izledim...Oldukça ağır ve kilolu gözüküyordu ama sivasspora ilk geldiğinde de aynı durumda olduğunu bildiğimiz için kısa sürede takıma girip faydalı olacağını düşünüyorum..Şimdilik ilk maçlarda olmasa da 3-4. maçlarda daha formda bir Enaramo izleyebiliriz..Açıkcası sivassporun iyi forvetlere ihtiyacı var...Kimin oynadığı önemli değil;önemli olan sivassporun bu işten kazançlı çıkması...Rekabet her zaman iyidir;Enaramo uzun zamandır oynamıyor ama Başakşehir takımıyla antremanlara çıkan bir oyuncu;sadece maç eksiği var..Eğer sakatlığı yoksa kendisini kısa sürede toparlar diyorum...Eski Enaramo nun ortaya çıkması herkesin dileği;çünkü sivassporun bu devrede ne riskli bir transfere, ne de puan kaybına tahammülü yok...