Cevap: Maçı Değerlendirelim
GALİBİYET için başte teknik heyet ve futbolcularımıza teşekkür ederim,öyle durumdayızki iyi yada kötü futbol oynamak beni ilgilendirmiyor 3 puan alıyorsak yeterli ,sivassporun bu maçta çok iyi futbol oynadığını söyleyemem ancak çok istekli mücade ettik,şansda yanımızdaydı,maç başından beri doğru düzgün şutumuz yok ,kaleyi bulan tek şut gol oldu ,maçın gizli kahramanları kritik 2 kurtarış yaparak takımı dik tutan korcan,sahanın heryerinden sanki mehdi çıkargibi mücadele eden teyfik mehdi ,ortasahada soğukkanlı top tutup dağıtarak oyunun yönünü değiştirip rakibi yorarark mücadele eden adem ,uçanı kaçanı ,yerden & havadan kesen, da costa benim için bu maçın yıldızlarıdır,aynı şeyleri batuhan ,burhan,i.akın ,atıf için söyliyemem,utaka ve musa 5 dakkada hem burhandan hem batuhandan daha iyi işler yaptılar,eneramoyu ve kadiri çok aradık diyebilirim,ortasahada iyibir pasör olsa,şöyle hızlı forvetimiz olsa farklı maç olurdu ,hakem çok iyi maç yönetti kupa yorgunu 2 takımın mücadelesinde kaliteli olan kazandı tebrik ediyorum teşekkür ediyorum
|