Alıntı:
onur0634 Nickli Üyeden Alıntı
Oyuncuyla anlaşıyoruz şehri beğenmiyor geri vazgeçiyor o yüzden transfer yapamıyoruz diye açıklama yapmış başkan...Bülent Uygun ve Rıza Çalımbay döneminde başka bi şehirmiydi bu şehir bırakın bu işleri tamamen vizyon meselesi...
|
Arkadaşım kimse seni zorlamıyor Sivasspor'u tut diye kendi şehirinin takımını tutmayan kansız çok buyur sende katıl o kervana. İstanbul kulüplerinin vizyonları çok iyi bak onları bir dene !
Bak takıma cicinho, dacosta var onları başka yönetim mi getirdi ? Transfer için hoca liste verir yönetime oyuncuları ikna etmek şehire getirmek yönetimin işidir. Yani Aatıfı veya kamil'i rıza getirmedi yönetim getirdi, tabi at gözlüğü bu sezonun modası olduğu için çok görmüyorum bunları.
Futbol'u hatta sporcu kavramını unut, eminim çevrende 20li yaşlarda genç kardeşlerimiz vardır. Rica ediyorum onlara nerede yaşamak istersin sorusunu sorar mısın ? 10 kişiye sorsan ancak 1i sivasta büyüdüm burada olmalıyım diyecektir. Futbolcularda aynı şekilde 20 yaşında genç, cahil deniz olsun, bar olsun istiyor haksızda sayılmaz... Bu sezon batuhan'a taraftarların yaptıklarını hatırla birde içki içiyor diye üstüne yürüdüler ve tüm gazetelerde boy boy gösterildi. Şimdi sen olsan özel hayatına bile müdahale edilmesine göz yumar gelir misin ???