Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Maç Nasıl Sonuçlanır ?
Sivasspor Kazanır. 56 56,00%
Galatasaray Kazanır. 31 31,00%
Berabere Sonuçlanır. 13 13,00%
Katılımcı sayısı: 100. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor - Galatasaray
Alt 08.08.2015, 19:04   #31
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1444 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Sivasspor - Galatasaray

Alıntı:
onur0634 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
08.08.2015 bu tarihi yazın bi kenera sezon sonu küme düşececek bu takım...
08.08.2015 tarihine kadar yorum yazmazsın o zaman... Ne dersin..

Taraftarı germenin yada onları üzerine çekmenin ne anlamı var bilnmem ki.. Çok mu hoşunuza gidiyor..

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.08.2015, 19:29   #32
musa harun
Yiğido

musa harun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

80 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 musa harun Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bu takım düşer diyenler yaşları tutuyorsa başkanlığa talip olsun.Hünerlerini görelim.
musa harun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı musa harun'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.08.2015, 19:48   #33
anadolu5858
Yiğido

103 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 578 anadolu5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yıllardır sağıma soluma bakıyorum sivaslı olup gönlü de bir istanbul takımında olanlar genellikle her sezon başında: ''sivas bu sene herhalde düşer'' ifadesini kullanırlar. Sivasspor hiç oyuncu almasaydı da yine küme düşmez. Takimi ligde tutacak kaliteli oyuncularimiz var (cicinyo,atif,costa, ibo,eneramo vs).Ancak üst sıralar için bu kadro yetersiz. Bu durumda bizi yine stresli bir sezon bekliyor.İnsallah saglam 2 adam alınırsa ilk 5 i zorlarız.
anadolu5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2015, 19:51   #34
onur0634
Tecrübeli Yiğido

239 Mesajına 381 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 570 onur0634 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
GraveYard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Transferlerden dolayı yönetimi eleştirebilirsin ama kardeş büyük takımlar malı sorunlar içinde iken bizim gibi anadolu takımlarınında bütçesi malum adamlar beğenmiyor şehri gelmek istemiyolar buna yönetim napsın en son Milton Caraglio anlaştık denildi adam sonra beğenmeyip geri vazgeçti. Ben bile öğrenci olduğum halde 2 yıldır kombine mi alıyorum. Kombine almaklada yetinmeyip taraftar grubunun içine girip bağırıyorum nefesim yettiği kadar kimseyide tanımıyorum ama bu şehir benim bu takım benim diyosak karşılık beklemeden bişiler yapmamız gerekir.
O zaman çıkıpta başkan yönetim olarak 8-10 tane kaliteli yabancı alacağız diye taraftarı kandırmıyacan her sene aynı senaryo aynı hüsran...
onur0634 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2015, 20:00   #35
onur0634
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
08.08.2015 tarihine kadar yorum yazmazsın o zaman... Ne dersin..

Taraftarı germenin yada onları üzerine çekmenin ne anlamı var bilnmem ki.. Çok mu hoşunuza gidiyor..
Sezon sonunda bu takım ligde kalsın ben siteden üyelik kaydımı sildirecem...Eğer küme düşerse sende benim gibi onurlu bi tavır sergileyip site form yöneticiliğinden kaydını sildirecen mi...??
Alt 08.08.2015, 20:06   #36
onur0634
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
GraveYard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Transferlerden dolayı yönetimi eleştirebilirsin ama kardeş büyük takımlar malı sorunlar içinde iken bizim gibi anadolu takımlarınında bütçesi malum adamlar beğenmiyor şehri gelmek istemiyolar buna yönetim napsın en son Milton Caraglio anlaştık denildi adam sonra beğenmeyip geri vazgeçti. Ben bile öğrenci olduğum halde 2 yıldır kombine mi alıyorum. Kombine almaklada yetinmeyip taraftar grubunun içine girip bağırıyorum nefesim yettiği kadar kimseyide tanımıyorum ama bu şehir benim bu takım benim diyosak karşılık beklemeden bişiler yapmamız gerekir.
Oyuncuyla anlaşıyoruz şehri beğenmiyor geri vazgeçiyor o yüzden transfer yapamıyoruz diye açıklama yapmış başkan...Bülent Uygun ve Rıza Çalımbay döneminde başka bi şehirmiydi bu şehir bırakın bu işleri tamamen vizyon meselesi...
Alt 08.08.2015, 20:07   #37
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1444 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Sezon sonunda bu takım ligde kalsın ben siteden üyelik kaydımı sildirecem...Eğer küme düşerse sende benim gibi onurlu bi tavır sergileyip site form yöneticiliğinden kaydını sildirecen mi...??
Benim görevimi sen mi verdin.. Ben bu görevi sen kısa donla gezerken bile yapıyordum. Çok duyduk bu lafları 15 yıldır...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.08.2015, 20:10   #38
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ön yargili olmiyalim arkadasim,bu mac bir oynansin bitsin.Hazirlik maclari gelecegin aynasidir kelimesine sonuna kadar katiliyorum.Fakat bu mac puan maci.sahada oynayacak oyuncularimiz profosyonel oyuncular.O gün hepsi üzerine düsen görevi yapacaktir.Takimimiza güvenelim,transferlerin yeterli olmadigini SAGIR SULTAN bile biliyor.

Istanbul takimlarini eli bos göndernek bize GURUR verir,hic bir mac oynanmadan kazanilmaz...
Belirttiğim üzere Arzumuz elbet ki bu...
Ancak realist olursak şu ana kadar izlenen transfer politikası arzumuzu baltalıyor, dilerim senin dediğin gibi olur..
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 35gürün58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.08.2015, 20:38   #39
GraveYard
Acemi Yiğido

36 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 372 GraveYard FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Oyuncuyla anlaşıyoruz şehri beğenmiyor geri vazgeçiyor o yüzden transfer yapamıyoruz diye açıklama yapmış başkan...Bülent Uygun ve Rıza Çalımbay döneminde başka bi şehirmiydi bu şehir bırakın bu işleri tamamen vizyon meselesi...
Evet yönetimi eleştirmekte haklısın ama sana bi tane örnek daha verecem Nordin Wooter diye süper hollandalı birini getirmişlerdi o futbolcuda şehri beğenmeyip bir maçta oynayıp gitmişti. Bende istiyorum güzel topçular alsınlar ama bizim yönetimin bedava bonservisi elinde olan futbolcuları almayı daha çok benimsediler ve son derece yanlış bir vizyon izliyorlar ama biz taraftarlar olarak ne zaman üstümüze düşen görevi yaparsak o zamanda sesimizi duyururuz yönetime buradan yazmakla olmuyo şehrin sağlam bir taraftar grubu bile yok. Antalyada gitti etoyu ne aldı ama adamlar şuan -6 puanla başlama riskleri var borçlarından dolayı bu gibi detaylarıda unutmayıp BU ŞEHİR BENİM BU TAKIM BENİM solagını ile sahip çıkmalıyız takımımıza sonuç ne olursa olsun.
GraveYard isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GraveYard'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.08.2015, 20:52   #40
umitfidan
Yiğido

90 Mesajına 143 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 445 umitfidan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Arkadaşım kimse seni zorlamıyor Sivasspor'u tut diye kendi şehirinin takımını tutmayan kansız çok buyur sende katıl o kervana. İstanbul kulüplerinin vizyonları çok iyi bak onları bir dene !
Bak takıma cicinho, dacosta var onları başka yönetim mi getirdi ? Transfer için hoca liste verir yönetime oyuncuları ikna etmek şehire getirmek yönetimin işidir. Yani Aatıfı veya kamil'i rıza getirmedi yönetim getirdi, tabi at gözlüğü bu sezonun modası olduğu için çok görmüyorum bunları.
Futbol'u hatta sporcu kavramını unut, eminim çevrende 20li yaşlarda genç kardeşlerimiz vardır. Rica ediyorum onlara nerede yaşamak istersin sorusunu sorar mısın ? 10 kişiye sorsan ancak 1i sivasta büyüdüm burada olmalıyım diyecektir. Futbolcularda aynı şekilde 20 yaşında genç, cahil deniz olsun, bar olsun istiyor haksızda sayılmaz... Bu sezon batuhan'a taraftarların yaptıklarını hatırla birde içki içiyor diye üstüne yürüdüler ve tüm gazetelerde boy boy gösterildi. Şimdi sen olsan özel hayatına bile müdahale edilmesine göz yumar gelir misin ???
umitfidan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
galatasaray, sivasspor