Cevap: Okan Buruk Resmen Sivasspor'da
Öncelikle okan hocaya sivassporda başarılar diliyorum,hernekadar sergenin gelmesine karşı olduğum gibi karşı olsamda ,neticede sivasspor yönetimi anlaşmışsa bizim yapacağımız birşey yok ancak başarılar dileriz,bülent uygun olsun ,sergen olsun ,okandan daha kariyerli oyuncular değillerdi ,madem bu takımın başına trabzonlu hoca gelecekti,hami mandıralıyla anlaşılsaydı iyi olurdu,enazından bizim şut çekme özürlü oyunculara ,bazuka gibi şut nasıl çekilir onu öğretirdi,sivassporun hocalık çok fazla sıkıntısı yoktu,alınan sonuçlar ve takımın 200 gündür galip gelememesi hoca sorunu yarattı,oynadığımız maçların enaz 6 tanesini kazansaydık ki, kazanabilirdik,bugün 18 puanla zirvede olurduk,iyibir sol açık alınmamasının,iyibir forvet arkası alınmamasının,iyibir forvet alınmamasının ceremesini, ligin başında hoca değişikliğine giderek çekiyoruz,sergen hoca bayağı yıprandı , bu pskolıjiyle daha fazlasını yapamazdı, kan değişikliği iyi gelecektir,okanın çok fazla yapacağı bişey yok zaten,sadece doğru adamları, doğru yerinde oynatacak ,formayı adaletli dağıtacak,takımın belkemiği oyuncularıyla dalaşmıyacak,oynayacağı rakipleri iyi analiz edecek ,oyuncu değişikliklerini zamanında ve doğru adamlarla yapacak hepsi bu ,bunları yaparsa zaten galibiyetlerde peşpeşe gelir ,şayet okan bu takımı ligde tutarsa ,gelecek sezon içinde kredi kazanır, kendisine ve ekibine üstün başarılar diliyorum,busatten sonra hoca konusunun kapatılmasını ,takımın başarısı için, tüm şehir olarak kenetlenip trübünleri doldurup takıma destek olunmasını temenni ediyorum,benim açımdan hoca konusu bitmiştir,başarılı olması dileğiyle hoşgeldin ,kolaygelsin diyorum.
|