Cevap: Maçı Değerlendirelim
Ne kadar teknik direktör değişse de bu takımın gücü ederi bu kadar ne olacaktı ya başka. Oynadığımız her maçı kazanacak gücümüz yok, tabi buna en iyi zamanımızda bile yenemediğimiz belalımız Belediyespor eklenince açıkcası 1 puan bile iyidir.
6 sezondur aralıksız Süper Lig'de oynayan Ziya Erdal'ın her geçen sezon daha kötüye gitmesi kendisini bir türlü geliştirememesi anlaşılır gibi değil, hemen hemen her maç sol kanattan bir asist garanti.
Sol bekimiz Ziya Erdal ne kadar kötüyse stoper mevkimiz de bir o kadar kötü, 34 yaşındaki İbrahim ÖZTÜRK maalesef eski çevikliğinin çok ötesinde, Jhon Boye ise bir türlü güven vermeyen bir oyuncu... Tabi hem İbrahim hem de Jhon Boye, Ümit KURT'da daha iyi en azından daha ahlaklı dırlar.
Devre arası transfer politikamız ne gösterecek beleyip göreceğiz, Lig'deki her takım bizi yenebilecek durumda bunun en iyi örneği de puan sıralamasında altımızda yer alan Eskişehir ve Mersin İdman yurdu, Eskişehir daha bu haftaya kadar ilk galibiyetini bizden almıştı, Mersin İdman yurdunu da 2 - 0 öne geçmemize rağmen yenememiştik. (10 kişi de kalsak 2- 0 dan maç vermek yakışmadı.)
Süper Lig tarihimizde yaptığımız en kötü transferler hep forvet mevkisine denk geldi, hatırladığım kadarıyla 2010/2011 sezonu devre arasın yaptığımız Eneramo transferi hariç takıma katkısı olan forvet oyuncusu görmedim. Anderson, Ersen Martin, İbrahim Yılmaz, Rengifo, Pedro Oldoni, Batuhan Karadeniz, Macauley Chrisantus, Rafik Djebbour, Sercan Yıldırım, Abdulkadir Özgen, Sandro Mendonça , Hameur Bouazza, Agbetu, bu sezon ise Barrales... Ben yazarken bunaldım İnşallah siz okurken bunalmamışsınızdır.
|