Ne kadar çok transfer yapsanda en nihayetinde tt arenada Türk hakemlere karşı oynuyosun rakibimiz galatasaray değil hakemler bu böyle bilinsin. Adil bir maç olsun diyemeyecek duruma geldik yıldık artık Allah yukarda Hakkımızda Hayırlısı...
__________________ BAŞKA DİYENLERE İNAT SADECE SİVASSPOR
Bakiyorumda hep korkularimiz hakemlerden yana gayet tabi iki sezondur hep hakemhatalari bizi perisan ediyor temennimiz bu sezondan sonra bu korkulari yasamayiz bizim federasyon denen T F F hep büyütülmüslerden yana tavir aliyor kime sikayet edeceksin Allah islah etsin yinede kazanacagimizdan ümitliyim sansimiz yaver gidecek insallah.
gs maçına şu 11 ile çıkılacağını düşünüyorum
yedekler:korcan-ziya-yiğit-tanase-texeira-yekta-abolo
not:yeni forvetin gs maçına yetişmeyeceğini bildiğim için böyle yaptım.hasanı oynatma sebebi ligin tecrübelisi olduğu için yoksa 2 haftaya texeira veya yeni transfer formayı kapar.ayrıca tanase hazır değilmiş antreman eksiği varmış.büyük ihtimal yedek başlar.
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı çorluluyiğido'a Teşekkür Ediyor...
gs maçına şu 11 ile çıkılacağını düşünüyorum
yedekler:korcan-ziya-yiğit-tanase-texeira-yekta-abolo
not:yeni forvetin gs maçına yetişmeyeceğini bildiğim için böyle yaptım.hasanı oynatma sebebi ligin tecrübelisi olduğu için yoksa 2 haftaya texeira veya yeni transfer formayı kapar.ayrıca tanase hazır değilmiş antreman eksiği varmış.büyük ihtimal yedek başlar.