olum ne sayıklıyon lan sen bak arkadaşım sivas deplasmanı sorun değil gelinir ama bu deplasmana gelemedim ama o kadar delikanlıysa 2. dönem bursaya gel nerde istersen karşılarım seni
arkadaslar bu macida sag saglim aldik.guzel bir oyun sergiledik.ama ben taraftardan pek memnun degildim bu hafta.herhalde birazda orucun etkisi vardı.daha iyi olabilirdi.bu arada bende mactaydım. :lol: haftaya istanbulspor macında gorusmek uzere
ABi nası memnun değildin yaf :twisted: Bizim gırtlağımız patladı ve çok eğlendik. Kaç yıldır Sivas maçıana giderim Bi Konya deplasmanı bi de bumaç. 1 otobüs BUrsalı gelmişti, baya eğlendik valla. :P + Eylül de belki de ilk defa bi maçta 90 dk bağırıldı.
Maci interneten seyretim cok iyi oynadi Sivasimiz...
vede 2-0 aldik maci helal olsun, ama cok gol pozusuyonu vardi onlari degerlindire bilseydik 4-0 kazanirdik ama Allaha sukur pugan daha önemli...
Bende Sivastan uzaktayim Isvecte kaliyorum...
Sivasa bol Sans...
Guzel bir sonuc aldik nerdeyse tek kale oynadik,cok guzel gecti zevli olduinsallah diger maclarimizda iyi gecer,Bursaspor,a ve taraftarlarinada basarilar,bu futboldur hersey olabilir,onemli olan bittikten sonra dost olunmasidir,sagolun.