Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 22.12.2005, 20:35   #31
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 974 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Benim buraya bu yazıyı yazmamdaki asıl amaç sevgili 'cemal58yiğido' arkadaşımızın fikirlerine saygı gösterilmemesi idi. Açıkçası buna içerlediğim için bunları yazdım. Yılbaşı eğlencelerine özgürlük, tamam ama arkadaşlarımızın fikirlerine de özgürlük....
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.12.2005, 20:40   #32
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 944 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Arif Hocam... Ben Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olduğum için ''BOUN'' kısaltmasını kullanıyorum. Ayrıca benim mensubu olduğum anlayış bizden olmayanlarla benzer hayat tarzına sahip olmamızı hoş görmüyor. Bu yüzden açıkçası Hıristiyan gelenek ve göreneklerine saygı duyarım ama onlara benzer bir hayat kesinlikle yaşamam!.... Ama yukarıda değindiğim gibi yeni bir yılın hepimize sağlık ve mutluluklar getirmesini dilemekte herhangi bir beis de gör müyorum.

Saygılar......
Değerli kardeşim,Bu senin kişisel görüşün "boun"kardeşim.Herkesin aynı görüşte olması olanaksız. Yapma etme dediğin kişilerin de bir düşünce sistemi var,demek istediğim onlarda kendi kararlarını versinler.Ben şimdi şöyle eğlenin böyle eğlenin şunu yapın bunu yapın oraya gidin buraya gidin desem,Ne dersiniz, cevabınız ne olur...Tahmin ediyorum. Onun için bu konulara girmeye bile gerek yok.
Hoşçakalın, mutlu seneler diliyorum.
Alt 22.12.2005, 21:06   #33
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 974 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Alıntı
Değerli kardeşim,Bu senin kişisel görüşün "boun"kardeşim.Herkesin aynı görüşte olması olanaksız. Yapma etme dediğin kişilerin de bir düşünce sistemi var,demek istediğim onlarda kendi kararlarını versinler.Ben şimdi şöyle eğlenin böyle eğlenin şunu yapın bunu yapın oraya gidin buraya gidin desem,Ne dersiniz, cevabınız ne olur...Tahmin ediyorum. Onun için bu konulara girmeye bile gerek yok.
Hoşçakalın, mutlu seneler diliyorum.

Hiç te önem vermediğim bir konuda sizin gibi değerli yiğidolarla tartışmaya girmek istemiyorum. Lüzumsuz bir konu için kimsenin gönlü kalmasın. Arif abicim senin yeni yılını özellikle kutlarım.....

Mutlu yıllar Arif abi....
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.12.2005, 21:13   #34
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı
Hiç te önem vermediğim bir konuda sizin gibi değerli yiğidolarla tartışmaya girmek istemiyorum. Lüzumsuz bir konu için kimsenin gönlü kalmasın. Arif abicim senin yeni yılını özellikle kutlarım.....

Mutlu yıllar Arif abi....
Teşşekkür ediyorum "boun"sana hak veriyorum. Bende senin yeni yılını kutuyorum.Sağlıklı,mutlu,başar ılı bir yıl geçirmeni diliyorum.
Hoşçakal
Alt 22.12.2005, 21:15   #35
antalyali_yigido
Yiğido

antalyali_yigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 104 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 antalyali_yigido isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

mutlu yıllar

http://www.buraktaskan.com
antalyali_yigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.12.2005, 22:07   #36
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Alıntı:
remix Nickli Üyeden Alıntı
YENİ YILDA SİVASSPORUMU UEFADA GÖRÜRÜZ İNŞALLAH..! YENİ YILDA TÜM ÜLKEM İNSANINA SAĞLIK MUTLULUK SANŞ VE PARA GETİRSİN..!
SENİNDE ARKADAŞIM...
"Parayı sevmiyorum ama sinirlerimi yatıştırıyor" Özellikle para evet
Alt 23.12.2005, 09:39   #37
Hüseyin_58
Yiğido

Hüseyin_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Hüseyin_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

2006 YILI INSALLAH TÜRKIYEME VE DÜNYA ALEMINE HAYIRLI VE UĞURLU OLUR.
Hüseyin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.12.2005, 09:48   #38
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick

2006yılı türk ve islam alemine hayırlara vesile olsun nice yıllara
Etem-Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.12.2005, 10:04   #39
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Herkesin yeniyılı ve "yılbaşı" tatili iyi geçsin. Tüm dünya ya artık Barış getirsin her sene istiyyoruz, böyle dileklerde bulunuyoruz ancak olmuyor. Petrol delisi ülkeler dünyayı yıkıyor.
Bu dilekler arasında bazı tartışmalar geçmiş ben yorum yapmadan duramayacağım.
Noel Hristiyan bayramıdır, doğrudur ancak Noel bayramı 21 Aralık günü başlar ve Hristiyanlık dinine göre Hz. İsa'nın, Meryem'in rahmine konduğu gündür diye düşünürler. Bizim kutladığımız, eğlendiğimiz, ve özellikle birbirimize hediyeler alıp mutlu ettiğimiz, belkide hiç aramadığımız bir arkadaşımızdan telefonlar aldığımız, yeni yıl ve yılbaşı kutlamalarıdır yani noel değildir.
Ben öyle ortalıklarda dolaşan Noel babalardan felan mutsuzum o konuda yorum yapan olmamış ama Noel baba hakkaten bizim kültürümüz değil O gerçektende Hristiyanlıktan gelme O'nun yerine Nasrettin Hoca, Hacivat-Karagöz konabilir belki ama Noel baba değil. Eğlenmek kötü birşey değildir, ülke bu durumdayken, vatan elden giderken, deliler gibi çalışırken en azından birgün, bir gece mutlu ve eğlenerek girelim ertesi güne tabii birde yeni yıl olunca dadından yenmez o gece

BOUN'lu arkadaşım, bu kadar yorum yapmışsın, çok eğlenmeyelim sözlerine katılıp, Hristiyan bayramıdır diyip karşı çıkmışsın. Peki okuluna yapılan "SOROS" yardımlarına karşı ne diyorsun? O'na ne yorum yaptın, gidip rektörünü eleştirdin mi? Yılbaşını kutlayanları eleştirdiğin gibi? Dünyanın en zengin adamlarından Amerikalı bir işadamı üniversitenize durmadan yardım yapıyor, ilginç olan bu adamın yardım yaptığı ülkeler hep yıkılmış. Yugoslavya, SSCB, Ukrayna'daki darbeler,Gürcistan,Kırgızistan daki darbeler bu adamın üniversiteler'e yaptığı yardımlardan 3-5 sene sonra ortaya çıkmış. Bunlar tesadüfmü yoksa adam para yardımı yapıp üniversiteleri satın mı alıyor, tabii satılan üniversiteler de gidiyor öğrencilerini Onun istediği gibi yetiştiriyor. Yılbaşıyla bu kadar ilgilenirken birazda "SOROS" lailgilen, Araştır. bence.

Yeniyıl, herkesi mutlu etsin, Türkiye'ye büyüme ve ulusalcı,vatanperver, çalmayan, çağdaş yöneticiler getirsin. Dünya'ya barış getirsin. ABD'yi çökertsin zaten ABD çökmeden barışın geleceği yok. Sivasspor'a da ligin 2. yarısında 51 puan getirsin.

Herkesin yeni yılını kutlarım.
Saygılarımla...
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.12.2005, 11:24   #40
EMİNÇOLAK
Tecrübeli Yiğido

EMİNÇOLAK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 EMİNÇOLAK FAZLA SÖZE GEREK YOKEMİNÇOLAK FAZLA SÖZE GEREK YOK

2006 YILI VATANIMIZA MİLLETİMİZE VE TABİKİ SİVASSPORUMUZA HAYIRLI OLUR İNŞALLAH
Konu Kapatılmıştır