Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Aynasızlar
Alt 12.09.2005, 19:51   #31
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 880 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse Aynasızlar

Eminimki Hakkı bu kendini bilmez insanlara Güzel Futboluyla en iyi cevabı verecektir.
Bu hakaretleri yapanlar önce dönüp aynada kendilerine baksınlar...
::(
Alt 12.09.2005, 19:51   #32
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1304 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Böse

ÖMER ÇAVUŞOĞLU GÜNDEME OTURMAK İÇİN BÖLE AÇIKLAMA YAPTI..ÖMER EFENDİ SİVASSPOR'U VE FUTBOLCUSUNU AĞZINA ALIRKEN BESMELE ÇEK YOKSA SANA SİVAS'TA KELİME-İ ŞAHADET OKUTURUZ..YAPARIZ...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.09.2005, 19:52   #33
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 923 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
DJMuRaT Nickli Üyeden Alıntı
[size=2]Dün akşam maçtan sonra Cnn deki futbol mania programını izliyodum.Hakkının Yaşadığı o şansız pozisyonun yorumlarında Kendilerini futboldan anlayan kişiler olarak tanıtan ve tanıtılmaya çalışılan Ömer Çavuşoğlu isimli insanlıktan nasibini almamış Bir YAZAR Sivassporumuzun kaptanlarından Hakkıya 70 milyon insana baka baka Gerizekalı tabirini kullanmıştır.İnsanlanlıktan nasibini almamış bu Ömer'e şunu sormak isterim:
eğer bu hareketi bi Gsli futbolcu yapsa aynı tabiri kullanırmıydı?
ikincisi sen kim oluyorsunda böyle kelimeleri kullanma Cür'etini kendinde buluyorsun.Sivassporumzun bazı çevreleri rahatsız ettiği çok açık.Bak Ömer Sivaslılın Ve sivassporlunun kafasını bozma !!Bunu bir zamanlar Emin Çölaşanda yaptı fakat Sivaslı bir abimizin çektiği faks üzerine ertesi gün özür diledi.Yeter Artık Sabrımız Kalmadı.Futbol bu herşey yaşanabilir Yalnız Sen 13 yıllık profesyonel futbolcu ve Sivassporumuzun Takım kaptanlarından Hakkıya Bu hakareti yapamazsın!!Hakkının arkasında duralım gerekirse bu olayı Mahkamelere taşıyalım.Eğer CNN'e veya Ömer çavuşoğluna ulşabileceğimiz Bi tel no veya e-mail adresi warsa tepkimizi dile getireleim.Yeter Artık !!!Sivasspora Sahip Çıkma Zamanı!!
[/size]
[size=2]Kısaca bişey anlatmak istiyorum Biz 3.ligden 2.Lige çıkarken Fotomaç gazetesinin yazarı HAKKI YALÇIN şunları yazmıştı:
Sivaslı yobaz belediye başkanı ve sivaslı yobazlar 2.lige çıktı o aldığım yazıları başkana götürdüm ve gerekenin yapılmasını istiyorum dedim.Bizde gerekeni yapacağız dedim.Hakkı yalçına fax üstüne fax çektik ve birgün sonra gazetesindeki köşesinde şunları dile getirdi:
Sivaslılar beni yalnış anladı sürç'ü lisan ettiysem affola dedi.
[/size]
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.09.2005, 19:57   #34
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 838 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
ÖMER ÇAVUŞOĞLU GÜNDEME OTURMAK İÇİN BÖLE AÇIKLAMA YAPTI..ÖMER EFENDİ SİVASSPOR'U VE FUTBOLCUSUNU AĞZINA ALIRKEN BESMELE ÇEK YOKSA SANA SİVAS'TA KELİME-İ ŞAHADET OKUTURUZ..YAPARIZ...

agzına saglık kocum benım o ömer dene adama aslında istiklal marsını tersten okutturacan
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.09.2005, 20:00   #35
GuNaY
Gast

BİLİNEN BÜTÜN MARŞ VB OKUTMAK LAZIM O SEREF YOKSUNUNA... SEN KİMSİNDE 7 MİLYONLUK CAMİANIN İNSANINA LAF ATIYORSUN!!!

Alt 12.09.2005, 20:19   #36
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

Alıntı:
gunay Nickli Üyeden Alıntı
BİLİNEN BÜTÜN MARŞ VB OKUTMAK LAZIM O SEREF YOKSUNUNA... SEN KİMSİNDE 7 MİLYONLUK CAMİANIN İNSANINA LAF ATIYORSUN!!!

ben soyluyeyım onun kim oldugunu insanlıktan nasıbını almamıs seref yoksunu kendını bır halt zanneden adi p........ bırı bu kadar yere heralde kusura bakmayın canımı çok sıktı
Emin Çölaşan 'a Çektiğim fax
Alt 12.09.2005, 20:20   #37
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 923 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Emin Çölaşan 'a Çektiğim fax

Biz 2.ligde oynarken Hürriyet gazetesi yazarı Enim Çölaşanın Yazılarına verdiğim cevabı aktarıyorum.

[size=2]SAyın Emin Çölaşanın Dikkatine:
Ben Sivas'tan Sivası seven ve Sivasspor aşığı olan bir taraftarım Sizin köşenizi hemen hemen hergün takip eden biriyim.
Haklı isen haklı haksız isen haksız diyorum.Yalnız geçen köşe yazınızda Sivasspor hakkında yazı yazdınız.Bu yazı beni Çok rencide etti .Sayın hocam bu yazıyı yazarken ve ben bu yazıyı okurken aklıma şu soru geldi.Acaba Siz her konuda bu kadar dürüstmüsünüz.Sizi rencide etmek amacıyla söylemiyorum.Size 2 veya 3 örnek veriyorum.İMKB sosyal amaçlı olarak trilyonlar harcıyor sesiniz çıkmıyor da niçin Sivasspor gibi milyonlara hitap eden Sivaslının herşeyi olan Sivasspora Reklam karşılığı verilince hemen köşenize yazıyorsunuz Şimdi size şu soruları soruyorum :Sivasspor değilde aynı şartlarda Diyarbakırspora verilse yine bunalrı yazarmıydınız?Adım gibi eminim ki yazmazdınız.Niye diyelim bunun çok örnekleri war bir zamanların başbakanı Mesut Yılmaz Rizespora 8-10 katı aktarıyordu .Hiçbirini köşenize yazmadınızherkesin gayet iyi bildiği gibi ve artık açıkça ifade edildiği gibi Emniyet müdür Gaffar okanın şehit edilmesinden sonra Diyarbakırspor külübüne hem sahada hem de saha dışı aleni biçimde yardımlar yapıldı hemde haddinden fazlası o zaman niçin bu kadar yetim hakkı edebiyatına soyunmadınızda Sivasspor verilecek paranın 3-4 katı başka bir külübe yine kimsenin çıtı çıkmazdı ve siz köşenize yazarmıydınız?İşte böyle düşüncelerin var olduğundan dolayı Sivassporun başarılı olmasını çok istiyor ve peşinden çok istiyorum yalnız şunu belirteyim Sivaslılar ve Sivasspor külübü kimseden ne para ne pul istedi zaten istemezde .Siz Sivasa gelseniz ve davet ediyorum sizi omuzumuzda karşılarız .O zaman Sürç'i lisan eder özür dilermisiniz?Sizi sivasa ben davet ediyorum ve Sivassporun maçına davet ediyorum.Sivas ve Sivasspordan Sevgiler.
[/size]
Alt 12.09.2005, 20:26   #38
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

[size=4]Şimdi süper lige çıktık densizin biri programa çıkıp Sivassporun Kaptanı Hakkı Hocaoğluna Gerizekalı kelimesini kullanmasını şuna bağlıyorum.Bazı insanların yaşı ilerledikçe bunama devri başlar ve buda Ömer Çavuşoğlunda Hissedildi Sayın Ömer Çavuşoğlu Bu burda kalmaz Ben kimlere Fax çekip Özür diletmedim ki sıra geldi sana vakit Sivasspordan ve Kaptan hakkıdan Özür dileme vaktidir.[/size]
TAKMAAAA ONLARI DEGMEZ O SEVIYESIZLERE
Alt 12.09.2005, 20:28   #39
fatih_5834
Yiğido

fatih_5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 fatih_5834 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart TAKMAAAA ONLARI DEGMEZ O SEVIYESIZLERE

onlar serefsız gardas sen canını sıkma.. onların hepsı cekemezlıgınden..bugun aynı sekılde bırını bozdum..bırı bana o topu karpuzmu sandı dedı bende agzımdan gelenı verdım ...bu cekemez cakalların hepsının kokunu kazıycaz kardesım..ama bu konuda butun yıgıdoların duyarlı olması lazım.ıst butun maclara gelırsek futbol nasıl oynanır taraftar nasıl olur gosterırız... onlarda oynadıklarından degılya hakemı arkalarına aldılar ıste..hersey ortada..sız canınızı sıkmayın...BUTUN CAKALLAR KUDURSADA BIR YIGIDOYLA BASA CIKAMAZZZZZZZ....!
Alt 12.09.2005, 20:29   #40
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı
[size=4]Şimdi süper lige çıktık densizin biri programa çıkıp Sivassporun Kaptanı Hakkı Hocaoğluna Gerizekalı kelimesini kullanmasını şuna bağlıyorum.Bazı insanların yaşı ilerledikçe bunama devri başlar ve buda Ömer Çavuşoğlunda Hissedildi Sayın Ömer Çavuşoğlu Bu burda kalmaz Ben kimlere Fax çekip Özür diletmedim ki sıra geldi sana vakit Sivasspordan ve Kaptan hakkıdan Özür dileme vaktidir.[/size]

helal olsun sana mustafa abi sen dedıgını yaparsın o ömer denen kendını bılmez afedresınız ama eşşek gibi özür dileyecek bende serhat ulueren denen adama fax cekecegım...
Konu Kapatılmıştır