Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 12.10.2005, 16:07   #31
Yigido58_NL
Tecrübeli Yiğido

Yigido58_NL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 Yigido58_NL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch

ARKADASLAR BENDE FUTBOL OYNUYORUM,BILGILERIME DAYANARAK SOYLUYORUM ORUC FUTBOLCUNUN PERFONMANSINI ETKILEMEZ,BEN SAHSEN ETKILENMEM,BIZIM TAKIMINDA COGU TUTUYOR VE TUTMAYANLARDAN DAHA IYI OYNUYORUZ BIRAZ SU IHTIYACIMIZ OLUYOR AMA PERFONMANSIMIZI HERHANGI BIR SEKILDE ETKILEMIYOR.BEN ASAGI YUKARI 15 YILDIR CESITLI SPORLARLA UGRASTIM,AC KARNINA DAHA BASARILI OLUNUYOR.AC KARINLA ANLATMAK ISTEDIGIM ACLIKTAN KIVRANACAK KADAR AC OLMAK DEGIL YANLIS ANLASILMASIN,AMA YEMEK YIYIP HEMEN ARDINDAN MACA VEYADA HERHANGI BIR MUSABAKAYA CIKILDIGI ZAMAN INSANI BAYA BIR ETKILIYOR,HANTAL OLUYOR INSAN.BIZ GENELDE OGLENLERI OYNUYORUZ,SAHURDA SABAH 06:00 A KADAR YIYEBILIYORUZ,YANI ALTIDA YEMEGIMI YESEM OGLEN 12:00 YADA 13:00 DA ACIKMAMIS OLUYORUM VE MACA CIKINCA PERFONMANSIM IYI OLUYOR.UZUN LAFIN KISASI:::::
ORUC FUTBOLCUNUN PERFONMANSINI ETKILEMEZ,,,,,,,,,,,BENIM GORUSUM
ORUÇ TUTULUR AMA HESABI TUTULMAZ
Alt 12.10.2005, 17:05   #32
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 958 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Standart ORUÇ TUTULUR AMA HESABI TUTULMAZ

ORUÇ HABERİNİ VE LİSTEYİ GAZETEDE GÖRDÜM, GEÇEN YILLARDA GS DE YAŞANAN ORUCA BAĞLI PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜNDEN DOLAYI KAYBOLAN PUANLARIN KAVGASI GELDİ AKLIMA, PERFORMANSI ETKİLEMİYOR DİYEMEZSİNİZ, KESİNLİKLE ETKİLER NEREDEN BAKARSAN BAK, NASIL İNCELERSEN İNCELE ETKİLEZ DİYE BİŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL, ETKİLER, İNANÇLARA SAYGILI OLMAK ZORUNDAYIZ ANCAK FUTBOLCULARDA İSTERSE KAZAYA BIRAKABİLİR ORUCUNU BU ONUN İŞİNE NASIL BAKTIĞINA BAĞLI, BİR FUTBOLCU KAÇ SEZON OYNARKİ ZATEN , 35 İNDEN SONRA TUTAMADIĞI ORUÇLARINI TUTAR İSTERSE BU İŞ ESKİDEN TARTIŞILMAZDI NE ZAMANKİ GS DE TARİKAT YAPILANMASI GEREĞİ İNANÇ GÜNDEME GELDİ TARTIŞMA BAŞLADI, OLAYI FAZLA KAŞIMAYIN BURADA AYRICADA KİM TUTUYOR TUTMUYORUN ÇETELESİNİ YAPMAYIN LÜTFEN, ALLAH İLE KUL ARASINDAKİ BAĞDIR İBADET, KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ. LÜTFEN BOŞU BOŞUNA BİRBİRİMİZİ YORMAYIN, KIRMAYIN, KUL İLE ALLAH ARASINDAKİ İŞE 3. ŞAHISLAR GİREMEZ.
Alt 12.10.2005, 17:05   #33
extrasivas
Yiğido

extrasivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 extrasivas ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ALLAH kabul etsin ayrica Bizi hic ilgilendirmez onlarin tuttuklari oruc herkez kendine tutar performansta zayif kalsalarda bunu goze almislardir herhalde
extrasivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.10.2005, 13:29   #34
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1326 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Futbolla Sporla inançları birbirine karıştırmamak gerekir...İnsanlar hür iradeleri ile istedikleri kararı verebilirler...İsteyen futbolcu orucunu tutar istemeyende kazaya bırakır veya tutmaz...Bu tür spekülasyonlarla ortalığı bulandırmamak lazım...Ben sadece şunu söylüyorum İNANÇLARA BİRAZ SAYGILI OLUNSUN YETER...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.10.2005, 13:51   #35
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 969 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Futbolla Sporla inançları birbirine karıştırmamak gerekir...İnsanlar hür iradeleri ile istedikleri kararı verebilirler...İsteyen futbolcu orucunu tutar istemeyende kazaya bırakır veya tutmaz...Bu tür spekülasyonlarla ortalığı bulandırmamak lazım...Ben sadece şunu söylüyorum İNANÇLARA BİRAZ SAYGILI OLUNSUN YETER...
Doğru sölüyorsun katılıyorum sana ama, inançlara da saygılı olalım, insanlarada saygılı olalım haklarada saygılı olalım.İnsanlığın gerektirdiği de bu sanırım. Bakın ufak bir konu nereden nerelere çekildi. İşin özü herkes birbirine saygı göstermek zorunda.
saygılar
Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
SELAM
Alt 13.10.2005, 14:43   #36
x_burnley
Yiğido

x_burnley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 x_burnley ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen runter SELAM

BEŞİKTAŞTA İBRAHİM TORAMANDA ORUÇ TUTUYOR GARDAŞ AMA SEN ONU ATLAMIŞSIN SİVASLI VE HEMŞERİMİZ OLDUĞUNDAN DEĞİL GERÇEKLERİ KONUŞMAK GEREKİR VE BU KONUYU BURDA AÇMAMIZIN BİR ANLAMI YOK KUSURA BAKMA SEVGİLER SAYGILAR
x_burnley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.10.2005, 01:46   #37
gercek58li
Usta Yiğido

gercek58li - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gercek58li ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Ausrufezeichen

Arkadaslar bu agzi olan konusuyor meselesi,herkes isine geldigi gibi konusuyor.
Galatasarayin gecen sezondaki performansindan örnek gösteriyorlar.
Takimlar her zaman inisli cikisli performans gösterebiliyorlar.Neden sadece Ramazanda bu konuyu ele aliyorlar.Gecen sezon Besiktas niye örnek gösterilmedi.Onlarda oruc tutan yokmuydu? GS den dahami iyilerdi.
Bazilari sadece islami ve öne cikan oyunculari yargilamak adina böyle tartismalar baslatiyorlar ve de herkes bu oyuna geliyor ve istemeselerde bir sekilde baliklama atlayip daha da dallandiriyorlar.
Bence bütün mesele bu...
Alt 15.10.2005, 10:02   #38
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 969 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
gercek58li Nickli Üyeden Alıntı
Takimlar her zaman inisli cikisli performans gösterebiliyorlar.Neden sadece Ramazanda bu konuyu ele aliyorlar.Gecen sezon Besiktas niye örnek gösterilmedi.Onlarda oruc tutan yokmuydu? GS den dahami iyilerdi.
Bazilari sadece islami ve öne cikan oyunculari yargilamak adina böyle tartismalar baslatiyorlar ve de herkes bu oyuna geliyor ve istemeselerde bir sekilde baliklama atlayip daha da dallandiriyorlar.
Bence bütün mesele bu...
Arkadaşım bir söz vardır.Sanırım bunu herkes bilir,seninde bildiğini sanıyorum.
"İnsanlar konuşa konuşa anlaşır, hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşır" bir şeyi bir konuyu tartışmazsak konuşmazsak nasıl mutabık kalcaz,doğruyu yalnışı nasıl bulacaz. Elbette ağzı olan konuşacak.Yaradan onu konuşalım diye bize vermiş.Kusura bakmayın ama tartışmaya karşı çıkmanız bu sizin biraz sabit fikirli olduğunuzun bir ifadesi bence.Doğru tektir.İkitane doğru olması mümkün değildir. Sonra islamı neden yargılayalım,lütfen konuyu başka taraflara yönlendirmeyin,asıl siz oyuna geliyorsunuz farkında değilsiniz. Hangi takımda olursa olsun elbette etki etkidir.Haa gs de tutan oyuncu fazladır o takım daha fazla etkilenmiştir ona birşey diyemeyiz. Sonra beşiktaşa yapılan kapalı kapılar ardında washington oyunlarından haberiniz olmadı sanırım. Lütfen fikirlere saygılı olalım tartışmaya açık olalım.İnsanlığın gerektirdiğide bu sanırım.
Herkese saygılar
Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.10.2005, 16:03   #39
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1326 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Orucunu tutan tutar...Bunu yargılamak bize düşmez...Oruç ibadeti Allah ile kul arasında olan bir ibadettir..Oruç tutanada tutmayanada saygılı olmayı öğrenmeliyiz...

İNANÇLARA BİRAZ SAYGILI OLMALIYIZ...
Alt 15.10.2005, 16:04   #40
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Alıntı:
gercek58li Nickli Üyeden Alıntı
Bence bütün mesele bu...

Evet gardaş çok haklısın...
Konu Kapatılmıştır