Artık Denizli maçını farklı kaybettik...İnşallah Gençlerbirliği maçında bunu telafi ederiz.Ve sahadan galibiyetle ayrılırız....Seyircimizin takımına küsüp maça gelmemezlik yapmaması gerekir...
Sivasspor Genel menajeri Bülent Uygun,geçen hafta oynanan Erciyes maçında taraftarlarının 90 dakika takıma centilmence destek olduğunu ve her zaman böyle coşkulu ve istekli görmek istediklerini söyledi.
Uygun Erciyes maçında takıma destek olan herekese teşekkür ettiğini belirterek "O maçtan özlediğimiz taraftar topluluğu vardı. Hiç susmadan centilmence takımlarını desteklemesi galibiyet almamızda büyük rol oynadı. Onları her zaman bu şekilde coşkulu ve centilmen görmek istiyoruz. O maça gelen ve destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Hürdoğan
evet bülen hocaya katılıyorum emin olsunki o taraftarı yine bulacakkk takıma hep destek tam destek sloganımız....
ARKADAŞLAR OLAYA AÇIKLIK GETİRELİM..HER SEFER YAZDIK ÇİZDİK TARAFTARLAR OLARAK.TAKIM KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKINCA TARAFTAR DAHA DA MÜTHİŞ BİR DESTEK VERİYOR.BİZ İŞİN İÇİNDEYİZ..MARATON TRİBÜN DE DEVAMLI TARAFTARI DESTEK VERMESİ İÇİN ÇAĞRI YAPIYORUZ.SAHA DA KAPANAN OYUN ZEVKİ VERMEYEN BİR TAKIM OLURSA NASIL BİR TARAFTAR İSTENİTENİYOR Kİ BEN BUNU ANLAYAMIYORUM..