Sevgili kardesim Sehan kabukcu bende sivasspor dernegine 1.kombine bileti hediye etmek istiyorum fiyatlarini Euro olarak yazarsaniz cok menmun olurum bizim de canimiz SIVASSPORUN Maclarini stadta benim yerime bir yigidonun almasini istiyorum BIR SEYIRCI BIR SEYIRCI Bu SITEDE 16000 kayitli yigido var yarisi bu destegi verse bütün maclar full stadda oynanir ve de sivassporun kasasi dolar ...................BU SAYFA YANI KOMBINE BILETLERI ANA SAYFANIN BIR KÖSESINE DEVAMLI YAZILI KALSIN KI HERKES GÖRSÜN CÜNKÜ COK ÖNEMLI !!!!!!!!!!!!! Ana sayfaya girince dikkat ceksin bu siteyi kim düzenliyorsa inaninki Sivasspora en büyük iyligi o kardes yapar
Sevgili kardeşim bu jestinizden ve düşüncelerinizden dolayı çok teşekkür ederim..Çok ince düşüncelisiniz...Herkes sizin düşündüğünüz gibi düşünse Sivasspor kulübü inanın maddi sıkıntı çekmez..Hemde tribünler herzaman dolar...Tekrardan kombine bilet için teşekkür ediyorum..Şuanda euro Türkiyede 2 ytl civarında siz 100 euro yollarsanız 200 milyon yapar ona göre siz miktarı yollarsınız...
HAYDİ YİĞİDOLAR KOMBİNE BİLET KAMPANYASINA DESTEĞE DEVAM EDELİM....
Sag ol SERHAN KABURCUK Kardesim Senin Yazdigin Hesap Numarasina 2Kombine Bilet Parasini Gönderiyorum Stadta Benim Yerime 2 yigido Canim Sivasspor Maclarinda Yerimi Alacaklarindan Eminim ...Ve Ana sayfadan bu Destek Kampanyasi Eksik Olmasin Ben Eminimki Cok Kisi Bu Kampanyaya Katilacak
Sag ol SERHAN KABURCUK Kardesim Senin Yazdigin Hesap Numarasina 2Kombine Bilet Parasini Gönderiyorum Stadta Benim Yerime 2 yigido Canim Sivasspor Maclarinda Yerimi Alacaklarindan Eminim ...Ve Ana sayfadan bu Destek Kampanyasi Eksik Olmasin Ben Eminimki Cok Kisi Bu Kampanyaya Katilacak
Eyvallah Attila kardeşim sizin desteklerinizle Sivasspor dahada güçlenecektir...Sizin aldığınız 2 kombine ile 2 tane aslan parçasını herhafta stadyuma alacağım...Ve maç başından sonuna kadar bu aslan parçaları takıma destek olacaklar...