?????????????????????
TFF YÖNETİM KURULU ÜYESİ'NDEN SİVASSPOR BAŞKANI'NA:
'Devreye gireriz canım'
Sedat Peker'in kız kardeşinin eşi olan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, 38 yıl sonra takımını 1. Lig'e çıkardı. Ama dinlemeye takılan konuşmalar, bu yükselişin nasıl gerçekleştiği konusunda kuşkular da doğuruyor. Konuşmada Sivasspor, 2004'te henüz 2. Lig A Kategorisi'nde mücadele ederken, Otyakmaz'ın henüz sezonun ikinci maçı için eski TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Hayali'den hakemler için destek istediği görülüyor.
Mahkeme dosyasındaki kayıt, İtalya'da, mahkeme kararıyla küme düşürülen Juventus'un yöneticilerinin maçlarına istedikleri hakemlerin atanması için yaptıkları girişimleri hatırlatıyor. hakemlerden yakınan ve son maçlarındaki hakemi, "korkak" ve "cahil" olarak niteleyen Otyakmaz, "Ne yapacağız bilmiyorum. Çok cahiller" diyor. Hayali ise "Merak etme, devreye girerim. İzmir Bölge'ye telefon açarım. Bu hafta Erciyes'e aslan gibi yaslarsın" diye söz veriyor.
30.08.2004 Saat: 22.36
Hüsnü Hayali - Mecnun Otyakmaz
Hüsnü Hayali: Dayım nasılsın dayım?
Mecnun Otyakmaz: İyiyim teşekkür ederim, sen?
HH: Nerdesin?
MO: Sivas'tayım.
HH: Sivas ellerinde, sazım çalınır. Ah dayı helal olsun valla. 90 dakika tam koştun da, doksanda vurdun.
MO: Ya hiç sorma ya. On tane gol kaçırdık, bir de gol yedik. Maç tehlikeye girdi yav. Allah yüzüme güldü vallahi yav, çok ihtiyacım vardı.
HH: Benim dualarım tutar dayı.
MO: Salak bir tane hakem geldi ya. Yav bir acemiydi, art niyetli değildi ama penaltı vermeye cesaret edemiyor, kart gösteremiyor. Salağın biri geldi ya, ne yapacağız bu işleri.
HH: Bu hafta kimlesin?
MO: Bu hafta Erciyes'teyim.
HH: Yaslarsın ona aslan gibi.
MO: İnşallah işte ama ne yapacağız bilmiyorum ya.
HH: Bakarız şimdi bakarız, şimdi devreye gireriz artık canım.
MO: Yav bildiğin gibi değil ya, çok cahiller var, çok cahil!
HH: Devreye gireriz şimdi.
MO: Çok cahil, nerden çıktı bunlar ya?
HH: Doğrudur. Bu hafta İzmir bölgesine bir telefon açarım ben.
MO: Ya işte bilmiyorum ben.
HH: Tamam.
MO: Ya müsaitsen vallahi, köydeyiz bir iki gün kafa dinleyelim.
HH: Nasıl geleyim ya. Vallahi gelemem ki. Ama kesin geleceğim bu sene Sivas'a. Haluk'la beraber geleceğim.
BU KONUYLA İLGİLİ AÇTIĞIM TOPIC NEDEN KAPATILDI ANLAMIŞ DEĞİLİM SADECE BAŞKANDAN BU KONU HAKKINDA ACİLEN AÇIKLAMA YAPILMASI GEREKTİĞİNİ YAZMIŞTIM.
|