Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

-->: Sizce taraftar neden küskün?
Alt 22.08.2006, 10:35   #31
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 940 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: Sizce taraftar neden küskün?

Alıntı:
PARTNER58AHMET Nickli Üyeden Alıntı
BENCE TARAFTAR KÜSKÜN DEĞİL VE ARİF KARDEŞİMİZ BİRAZ YANLIŞ SÖYLEMİŞBUNU ÇÜNKÜ YAZ DOLAYISIYLA MİLLETKİMİ KÖYDE KİMİ TATİLDE VE İSTANBUL BOM BOŞ BUDA NEYİ GÖSTERİYOR MAÇTAKI AZINLIĞI ONUN İÇİNKİMSE MERAK ETMESİN SİVASLININ YARISI İSTANBUL DIŞINDA İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ MAÇLARDA İSTANBUL STATLARI TIKLIM TIKLIM OLUCAK
Sende düşüncende haklısın elbette ama,diğer takımların taraftarları tatile gitmiyormu,istanbul dışına gitmiyormu? Bunun bu kadar etki edeceğini sanmıyorum.Böylelikle değişik görüş ve düşünceler ortaya çıkıyor,buda doğruyu görme adına güzel birşey bence.
Alt 22.08.2006, 10:37   #32
serrkann58
Tecrübeli Yiğido

serrkann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serrkann58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Taraftarlar stada gittiklerinde futbol görmek istiyor.Evimizde oynanan iki maç gözler önünde ve birde sıcakların etkisi var
Alt 22.08.2006, 11:26   #33
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1013 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Geçtiğimiz sezon Galatasaray’ın şampiyon olmasında en büyük etken, taraftarın ve Futbolcuların Şampiyonluğa konsantre olması ve buna ciddi anlamda inanmalarıydı.
Yine Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün son dakikada kaybettiği şampiyonluğa, taraftar tepkisinin çok profesyonelce olduğunu gördük.
4 büyüklerdeki ve Avrupa’da ki taraftar desteğinin çok üst seviyelerde olduğunu görüyoruz.
Bizde ise; Üç maç için verilen tepkilerin çok abartılı olduğunu görüyoruz. Gidişat olarak Takımımız, taraftarı tereddüt e düşürse de bu sitemlerin, tepkilerin, Sivasspor camiasına hiç bir şekilde yarar getirmeyeceği gibi hiç birimizin istemeyeceği sonuçlarda doğurabilir.
İllaki eleştiriler olacaktır ama yıkıcı değil, yapıcı eleştiriler yapalım.İyi günde herkes taraftar oluyor, iş bu günlerde taraftar olmakta. Sürekli Takımı eleştireceğimize birazda kendi öz eleştirimizi yapalım.
Biz ne kadar Süper lig taraftarı olabildik?
Alt 22.08.2006, 11:39   #34
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1160 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

TAMAM DA SİVAS DA ONLAR GİBİ GÜZEL TOP OYNAYIP,UMUT VERSİN BİZLERE BİZ DE O TATARFTARLAR GİBİ DAVRANALIM.YOK UMT YOK Kİ.10GÜN İÇİNDE YENİ OYUNCULAR ALINMASA KİMSE BU TAKIM LİGDE KALIR DEMESİN.EŞİNİ DOSTUNU TOPÇU DİYE MENEJER DİYE DOLDURDU TAKIMA.İŞİ EHLİNE VERMEK ŞARTTIR.
Alt 22.08.2006, 11:44   #35
numan58
Yeni Yiğido

numan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 numan58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

oyun küstürüyor. karşılıksız sevgi gibi gidip maça bağır bağır bir karşılık yok sonra ne maça gidesin oluyor ne bağırasın.
hep diyorum ya transfer yapılsın ya da düşelim lig A ya paşa paşa oynayalım. en azından zevk alıyorduk. her maça yenilmemek için çıkan bir takım istemiyoruz.
numan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2006, 16:56   #36
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 865 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Herkes cok kaliteli futbolcu görmek istiyor güzelde bu isi nasil yapacagiz ?? sivasin arkasinda hangi güclü sponzorlar var ???? 2 ligde oynarken daha fazla traftar gidiyormus maca peki simdi 1.ci süperligde ki futbolcular daha mi kalitesiz ??? ben bu isi cözemedim ?????? beni küstüren sadece Hoca takima hic bir sey verememesi hazirlik döneminde eksikleri tespit edememis o degerli hazirlik dönemi bosuna gecmis bu adamla yüzümüz gülmeyecek
Alt 22.08.2006, 17:22   #37
kangal06
Tecrübeli Yiğido

kangal06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 kangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOKkangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOKkangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Başkanımız ve yönetim hedefimiz UEFA 'ya katılmak demişti bunun için üst sıralarda yer almak gerekiyor ve üst sıralardaki takımların kadro ve anlayışları ortada.Ayrıca Pecze hazırlık kampında takımın hep hücum edeceğini, göze hoş gelen bir futbol oynayacağını ve takımın çok iyi olduğunu söylemişti .Sakarya maçında 2-0 yenikken kornerde 4 oyuncunun ileride olması mı hücum???Takımın ligin dibinde olması mı iyi futbol???Bir de geçen yıl Lorant'ı eleştiriyorduk.Hem yapılan transferler de ortada...Daha yeni alınan 2 oyuncu gönderiliyor.Bu mu UEFA'ya katılacak takımın kadrosu???Ben takımın ligde kalacağına inanıyorum ama bu şekilde giderse benim de inancım yok olacak.Ayrıca yapılan toplantının kararları da ortada...Hedefin ilk 5 olduğu açıklanan takım ligin dibindeyse bunun sorumlusu taraftar mı???
İşte bu sebeplerden dolayı taraftar küskün ve satdın boş kalması da doğal.

IŞIKLARLI OLMAK AYRICALIKTIR
kangal06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2006, 18:10   #38
yeni_erol_34
Yeni Yiğido

yeni_erol_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 yeni_erol_34 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

gökhan bozkaya'yı seyirci çağırdığında iki elini açıyor hareket ettirerek daha hızlı diye seyici koşuyor herkes oley oley diyor bunun gibi birşey seyircilik iyi futbol fazla destek ( gökhan bozkaya' iyi oynadı demiyorum sadece örnek veriyorum )
yeni_erol_34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2006, 18:32   #39
yusuf_07
Tecrübeli Yiğido

yusuf_07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yusuf_07 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

nedeni takımın kötü gidişatıdır ve yönetimin belkide taraftarın beklediği düzeyde transferler yapamamasıdırr.....
Alt 22.08.2006, 18:35   #40
ademgoze
Usta Yiğido

ademgoze - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

215 Mesajına 367 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 908 ademgoze isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Etem-Murat Nickli Üyeden Alıntı
BENCE SİVAS SPOR TARAFTARI DİĞER KULUP TARAFTARI GİBİ DEĞİL HEP BAŞARI BEKLER DURURUZ YELİLMEK BİZİ SIKAR YENMEK VARSA YENİLMEK NEYE YARAR DEĞİLMİ BUDA İYİ VE KALİTELİ SPORCULARLA OLUR ALDIĞIĞIMIZ SPORCULAR BİZİ TATMİN ETMİYOR ŞUNU SEYREDELİM COK GÜZEL OYNUYOR DİYECEĞİMİZ SPORCU YOK KARDEŞİM TAKIMI KÖRÜKLEYECEK TARAFTARI CEKECEK EN AZ 2 SPORCU LAZIM TAKIMA SPOR YANLIZ SKOR LA OLMUYOR BİRAZDA GÖZE HİTAP ETMELİ SEYREDERKEN ZEVK ALMALIYIZ DOLDUR BOŞALMAYLA SPORCULUK OLMUYOR BU DA BİZ SIKIYOR NE ZAMAN GOL YİYECEĞİZ DİYE BEKLER DURUR OLDUK BUNLAR BİZ YILDIRIYOR (SÖZÜN ÖZÜ ÖNCE TAKIM OLMALI SONRA TARAFTARA HİTAP EDECEK SKORLAR ALMALI VE GÖZE DOYUYARACAK FUTBOL OYNAMALI) TARAFTAR KÜSMESİN
haklısın abi
---neye kime küşüyorsunuz ya anlamadım küsenler sivasspor içiin ne yaptı öyle seyirci olmaz bence-o zaman yönetimde küssün ben okadar para harcadım takımı bırakıyorum desin oyuncu gitsin yinildik takıma küstüm oynamam böyle düşünce olmaz anlamıyorum.
******yensende yenilsende taraftarın senle*****
ademgoze isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla