Bu mubarek Ramazanın ilk gününde iftar soframı hazırlarken radyodan dinlediğim Türkcel Süper ligi 7.Hafta maçı olan Bursaspor-Sivasspor maçının 1-3 galibiyet ile sonuçlanmasından sonra Sivasspor Kasedimi çalıp ev de bu sevinç coşkumuzu eşim ve çucuğumla hepimiz ailece paylaştık.Sağol Sivasspor bize bu olağanüstü coşku ve sevinci yaşattığın için sana binlerce kez teşekkür ederiz.Herzaman diyorum,yine aynı şeyi haykırıyorum. EN BÜYÜK SİVASSPOR BAŞKA BÜYÜK YOOOK. Kırmızı-Beyaz-Üçyıldız-Sivas-Sivas heeeeeey
SİVASSPOR ALLAHA EMANET OL...hepimiz seni çok ama çok seviyoruz ve ..Sana sonsuz güveniyoruz,bize hep bu sevinci yaşat ne olur..Diğer haftalardada bizlere aynı sevinç ve coşkuyu yaşatacağınıza inanıyor, başarılar diliyoruz...............
Helal olsun sabiha hanım. benzer mutluluğu bizde yaşadık çok güzel oldu Bursa galibiyetimiz.. umarım devamı gelir..
Efsane geri döndüüüüüüüüüüü.Insallah bu seri böyle devam eder.Ben dedim bu tahkim kurulunun olaylarina en iyi cevab 3 puan dedim, aslanlar gibi savastilar tüm futbolculari kutlarim ve tebrik ederim ve 3 puanimiz hayirli ugurlu olsun