Arkadaşlar ben maç öncesinde söylemiştim; biz bu maçı alırız, Mehmet Yıldız'da maçın yıldızı olur demiştim.
Bu konuda haksız olmadığım çıktı ve Beşiktaş'ı mükemmel bir oyunla yenerken, 31.7 metre uzaklıktan kafa ile gol atan Mehmet Yıldız'da bana göre maçın yıldızı oldu.
Bu maçda kaçırdığımız toplar gol olsa, belkide Beşiktaş'a tarihi bir hezimet yaşatabilirdik, inanılmaz goller kaçırdık ama sonuçda herşeye rağmen 3 puan bizim oldu.
Bülent Hocayı da tebrik etmek istiyorum, Beşiktaş'ı çok iyi analiz etmiş, Beşiktaş'ın göbekten açıklar verdiğini çok iyi süzmüş ve durmadan pozisyonları göbekten bulduk.
Özellikle Pini Felix Balili ve Mehmet Yıldız bu sene çok canlar yakacaklar gibi, durum onu gösteriyor.
Önce bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı,adeta ilaç gibi geldi.Bir sıfırda olsa üç puan almasını bildik. Biraz daha dikkatli olsaydık bu maç enaz 0-5 biterdi.Balili bu maçta kendine yakışmayacak çok gol kaçırdı. Takımımız çok iyi ve akıllı oynadı,defansif değil açık futbol segiledi buda zaferi getirdi bence.Beşiktaş böyle bir oyun beklemiyordu.En ufak emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. İnşallah Trabzon'da dize getirip ligde yeniden ağırlığımızı hissettiririz.BAŞARILAR
HER GÜNÜM ŞEHİT
BUNLARIN SEBEBİDİR
BİR İT OĞLU İT
UYUMA TÜRK EVLADI
UYUMA UYAN
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...
Tüm Takimi kutluyorum cok iyi mücadele ettiler.Tarihi farki kacirdik diyebiliriz bügün ama önemli degil 1-0 olsun bizim olsun.Inönü sustu Yigido costu darisi Trabzon macina
Bugün canını dişine takan formasını sırılsıklam eden ve mücadeleyi 90 dakika bırakmayan tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum...Helal olsun diyorum.Ama geriye baktığımda Sivasta kaybettiğimiz puanları düşündükçede kahroluyorum.Takımımıza yeni bir ruh getiren Hocamızada ayrıca teşekkürü bir borç bilirim.Takımı 4-0 lık bir yenilgiden alıp İnönü deplasmanı gibi zor bir deplasmandan galip olarak takımını ayırmasını bildi...Bu performansı inşallah haftaya Trabzon maçında da sergileriz....TEBRİKLER SİVASIM TEBRİKLER TÜM YİĞİDOLAR....
Tebrikler arkadaşlar bizdende 10 kişi vardı sanırım aranızda.
Birde tribünde biraz daha etkili olabilsek daha iyi olacak
Oraya desteklemeye gidiliyor arkadaşlar.
Oturup izlemek isteyen tv dede izler.Bunu unutmayalım..
Tebrikler arkadaşlar bizdende 10 kişi vardı sanırım aranızda.
Birde tribünde biraz daha etkili olabilsek daha iyi olacak
Oraya desteklemeye gidiliyor arkadaşlar.
Oturup izlemek isteyen tv dede izler.Bunu unutmayalım..
kardeş sana katılıyorum tribünde sönük kaldık allahtan adamlar birbirlerine düştüde maçı unuttular yoksa halimiz haraptı tribünde yine içler acısı bi haldeydik mecnun başkan tribüne geldi ve söylediği kelime aynen şu ; GS MAÇINDA TRİBÜNLERİ DOLU GÖRMEK İSTİYORUM BU NE HAL.....yorum sizin...
KARDES MEHMETI ELESTIRENLER FUTBOLU BILMIYORDUR
ADAM 90 DAKIKA KOSUYOR ;BOGUSUYOR;
BENIM KIZDIGIM TEK OYUNCU YASIR DIR
HAKKINI HELAL ETMEKLAZIM BU GÜN ORTA SAHADA COK KOSTU ODA
HEPSINE ALDIKLARI PARA HELAL OLSUN
NEYSEKI HAKKI HATA YAPMADI
YOKSA BU MACTA O KADAR GOL KACIR
BERABERE KALSAYDIK KAHROLURDUK
BEYPINARLI