Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 25.11.2006, 21:15   #31
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1181 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: GS:3 SİVASSPOR:1

şu erzurumda ağzı bozuk erzurumlularla maça bakmak ne kadar iğrenç yav.valla sivasımız için o küfürleri duymaya katlanıyoz.
Alt 25.11.2006, 21:15   #32
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen
Standart --->: GS:3 SİVASSPOR:1

EVET WOOTER OYNAMALI OZELLIKLE MUSA KUS COK HATA YAPIYO ONUN YERINE YA GOKHAN YADA WOOTER GELMELI
Alt 25.11.2006, 21:17   #33
makdere58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 makdere58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

kardeşler maçtaydım ve allaha çok şükür sivasımızı desteklemeye çalıştık.geçen beşiktaş maçında 70 kişi olan taraftarımız bugun stadı doldurdu çok şükür.Yanlız belirtmek istediğim nokta tribüne gelen insan susuyor taraftarımız maçın başı ve golden sonra hariç neredeyse hiç bağırmadı (sivastan iki otobüs gelen kardeşlerimizi saymıyorum) istanbulda yasadığımdan hiç bir 4 eylüle hiç bir maça gelmedim eğer ordada böyleysek way halimize ne olur maçlarda sivasımızı ölümüne destekleyelim büyük takım olmanın yolu taraftardan geçer!!!!!biz ne kadar iyi olursak takımda sahada o kadar iyi şeyler yapmaya çalışacaktırrr
makdere58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 25.11.2006, 21:38   #34
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1045 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: GS:3 SİVASSPOR:1

Alıntı:
makdere58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşler maçtaydım ve allaha çok şükür sivasımızı desteklemeye çalıştık.geçen beşiktaş maçında 70 kişi olan taraftarımız bugun stadı doldurdu çok şükür.Yanlız belirtmek istediğim nokta tribüne gelen insan susuyor taraftarımız maçın başı ve golden sonra hariç neredeyse hiç bağırmadı (sivastan iki otobüs gelen kardeşlerimizi saymıyorum) istanbulda yasadığımdan hiç bir 4 eylüle hiç bir maça gelmedim eğer ordada böyleysek way halimize ne olur maçlarda sivasımızı ölümüne desteklelim büyük takım olmamnın yolu taraftardan geçer!!!!!biz ne kadar iyi olursak takımda sahada o kadar iyi şeyler yapmaya çalışacaktırrr
Ne yazık ki stadyumda da böyleyiz arkadaş belli bir grup bağırır diğerleri çekirdek yer ve içten içe bağıranlarada kızarlar...

"Oturun maçı seyredemiyoruz...
Ne bağırıyorlar yav kafamız şişti..."

Ne yazık ki kendisine taraftar diyen kimselerin takımını derstekleyen futbolcularını hırslandırmaya çalışan gerçek taraftara böyle kızar ama bişey diyemezler... Ama kendileride destek vermezler onlar tiyatro seyretmeye geldiler çünkü...
Alt 25.11.2006, 21:45   #35
makdere58
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 makdere58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

iki saat önceki tabloyu ne güzel yazmıssın hemso buraya yazmadım biraz önce sivastan gelen kardeşler ve kardeş takım gibi görülen beş on fener amıgosuda olmasa az çok çıkardığımız o seste olmayacak.bizimde kendi tribün grumuz taraftarı ateşleyecek amigolarmızın olması gerekmekte ben bugun buna ınandım allah razı olsun gelen abılerde bıseler yapmaya çalıstılar gene ama sonoç çok feci olduu
makdere58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 25.11.2006, 22:16   #36
Ba [ C ] h
Yeni Yiğido

Ba [ C ] h - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 Ba [ C ] h Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

canımız saolsun 1 kez yeniriz 2 kez kazanırız olsun Gurur duyuyorum takımım la
Ba [ C ] h isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
TEZAHÜRAT NEDEN YAPMIYORUZ???
Alt 25.11.2006, 22:19   #37
sivassss
YASAKLI ÜYE

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivassss BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart TEZAHÜRAT NEDEN YAPMIYORUZ???

BUGÜN MAÇI STADTA İZLEDİM AMA BİZİM TARAFTARLARIMIZ İÇİN BİRKAÇ KELİME SÖYLEMEK İSTİYORUM.

YAW BİZ HİÇ TEZAHÜRAT YAPMASINI BİLMEZMİYİM, ÖN TARAFTAR İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİNİN ÜYELERİ VAR, ARKADAŞLAR TEZAHÜRAT YAPIYORLAR AMA AYAK UYDURAN YOK.

BEN MİLLETE DİYORUM NEDEN TEZAHÜRAT YAPMKIYORSUNUZ, ZATEN YENİLİYORUZ NEDEN TEZAHÜRAT YAPALIM DİYORLAR.

90 DAKİKADA ADAM AKILLI BİR TEZAHÜRAT YAPAMADIK, TARAFTARIMIZ NEDENSE TEZAHÜRAT YAPMAK İSTEMİYOR AMA BİR ARA GALATASARAY SEYİRCİSİNİ BİLE SUSTURMAYI BAŞARMIŞTIK.

BÖYLE YAPARSAK MAÇLARA GİTMENİNDE BİR ANLAMI YOK, O ZAMAN HİÇ GELMEYELİM MAÇLARA TEZAHÜRAT NEDEN YAPILMIYOR BEN ANLAMADIM DOĞRUSU...
sivassss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
kartsız bir maç!!!
Alt 25.11.2006, 22:22   #38
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

1967_CLUB_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart kartsız bir maç!!!

hakem ne hikmetse kart çıkarmaya tenezül bile etmedi ama bize gelince çatır çatır kartları gösterdi..ayhan,hasan şaş gibi futbolcular çok agresifti ama kart görmediler belkide fener maçına oynamayacakları içindir..
Alt 25.11.2006, 22:23   #39
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: GS:3 SİVASSPOR:0

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok balık goller yedik yaaaa.zaten 3.golde ofsayt var.ama sivasta wooter neden oynamıyor şaşırıyorum yaaaaa
sadece 3. gol degil, 2. golde de ofsayt var. inamoto topa vurdugu anda topun gittigi bölgede galatasarayli oyuncu bariz ofsaytta, pasif falan da degil. ama goller ofsayt olmasa da ilk yarida futbolcularimiz rakibe cok alan birakti, onlar top yapti biz baktik, dolayisiyla maglubiyeti ofsayt gollere de baglamamiz cok dogru olmaz. ikinci yari toparlandik ama 3 golü cikarmak da pek kolay degil, hele böyle bir macta.
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: GS:3 SİVASSPOR:0
Alt 25.11.2006, 22:27   #40
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

1967_CLUB_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Böse --->: -->: GS:3 SİVASSPOR:0

Alıntı:
MOS-BY-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sadece 3. gol degil, 2. golde de ofsayt var. inamoto topa vurdugu anda topun gittigi bölgede galatasarayli oyuncu bariz ofsaytta, pasif falan da degil. ama goller ofsayt olmasa da ilk yarida futbolcularimiz rakibe cok alan birakti, onlar top yapti biz baktik, dolayisiyla maglubiyeti ofsayt gollere de baglamamiz cok dogru olmaz. ikinci yari toparlandik ama 3 golü cikarmak da pek kolay degil, hele böyle bir macta.
ofsayt gollerine hepimiz isyan ettik ama yapacak bir şey yok gs 3 tane gol attıve 3 puanı aldı..futbolcularımızın teknik heyetin ve yönetimin sabrını takdir etmemek elde değil göz göre göre ofsayttan golleri yedik..vay be türkiye liginde şampiyonluk mücadelesi 3 takım arasında gidiyor olan gariban takımlara oluyor..