Cevap: Tİnane Nengomasha mı Geliyor???
Transferin gecikmesi belki de bu yüzden...2 ay önce transfere başlayan bir takım çoktan bu işi bitirmesi gerekirdi..Sivasspor hala bekliyor;mutlaka bunda bir iş var..Teko Modise hocanın eski öğrencisi değil;Teko Modise Orlando Prates takımının bir oyuncusu...Tsahabalala ise eski öğrencisi..Keşke gelseler..İnanın bu 2 oyuncu yetenek olarak Avrupa'nın Barcelona,R. Madrid hariç hr takımında oyanayacak kapasitede 2 oyuncu ;Teko 28 yaşında,Shabalal ise 25 yaşında...2 sini de Konfederasyon kupasında izledim..Brezilya ve İpanya maçında 2 si de show yapmışlardı..Yalnız Teko Modise 1 aydır oynamoyor;Biz adale sakatlığı varmış;yeni yeni düzelmeye başlamış diyorlar..Ben dün soccer.com adlı G. Afrika sitesinde İngiltere de oynayan G. afrikalı bir oyuncunun Sivasspor ile anlaşmak üzere olduğunu çeviri yaptırarak okudum...Adı sitede bazı arkadaşların verdiği gibi Elrio Van Herden..Bu oyncu orta sahada oynayan bir oyuncu bir ara Beçika'nın Brügge takımında da oynamış..Fena bir oyuncu da değil;26 yaşında galiba..Stil olarak biraz da Şifo MEhmet'in stiline benziyor;ama bu oyuncu oyun kurucu değil..Haftaya görüşme için Türkiye'ye geleceği de yazıyor..Ben hocanın bu oyuncuyu % 100 istediğinden emin değilim...Gerek kick off,gerek football 365, gerekse goal.com gibi önemli spor sitelerinde Tinashe nin transferle ilgili Röportajlarını okudum..Oyuncu transfer sıcak bakıyor..Şu anda Caiser chiefe in de kaptanı..Hoca 2002 dA bu oyuncuyu izleyerek K. Chiefe transfer etmiş..Hocaya bu yönden duygusal olarak da çok bağlı bir oyuncu..Ocakta herşey olabilir diyor..Şu anda aynı mevkiye Süleymane alınmış durumda...Hoca aynı mevkiye;ön liberoya 2. bir oyuncu alır mı bilmem ama bence alınırsa Orta saha taş gibi olur...Çünkü bu oyuncu son yıllarda bir kaç defa G.Afrika'da yılın oyuncusu ödülü almış bir oyuncu...Ama ben olsam orta sahaya oyun kurucu bir oyuncu alırım...Bir kaç gün içinde her şey netleşir...
|