Bu Gaspar'ı önceden de duymuştum şu malum videodan dolayı
Bu adam çok hırçın ve sahanın her yerine koşuyor. Türkiye'ye gelirse ikinci Melo olur oyun tarzıyla. Allah kişiliğini benzetmesin.
Bu Konuda GokhanTurna'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
bi kaleci, bi ümit kurt un yerine adam. bir ofans ağırlıklı orta saha. bir tanede batuhandan seken topları kaleye sokacak forvet geriye kalan kadro ile takım makina gibi işler
bi kaleci, bi ümit kurt un yerine adam. bir ofans ağırlıklı orta saha. bir tanede batuhandan seken topları kaleye sokacak forvet geriye kalan kadro ile takım makina gibi işler
Ümit Kurt'un yerine adam derken ? Sizin Yaptığınızda futbolcunu emeğine Saygısızlık adam Can'ını dişine takip oynuyor 23 yasında stoper milli takım topçusu defansın sigortasından biri gelmiş adama kotu futbolcu muamelesi yapıyorsunuz ayıp
Bir Ahmet Aras'ı begenirdim haylada beğeniyorum birde Musa Sinan'ı Ahmet Aras gönderildi sıra Musa da mı yani bu futbolcular mı az çalışıyor yoksa yerli diye önemsenmiyor mu ? Ahmet Aras gidince üzüldüm Musa da giderse iyice uzulecegim . Ikisinide beğendigim için futbol olarak mutlu olabilecekleri yerde olmaları yinede en büyük temennim .
Sivassporun Caen 'den 25 yasindaki sol kanat oyuncusu Herve Bazile ile 2 yillik anlasmaya vardigi oyuncunun caenle 1 yili kalan sozlesmesini feshedecegi soyleniyor.
Kaynak fransiz gazetesi L'Equipe
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı heartless58'a Teşekkür Ediyor...