Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Roberto Carlos gelmeli mi?
Evet Mutlaka gelmelidir. 838 71,75%
Hayır Kesinlikle gelmemeli 330 28,25%
Katılımcı sayısı: 1168. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Carlos İmzaya Geliyor
Alt 20.05.2013, 10:57   #401
Has Sivas`li
Yiğido

196 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 587 Has Sivas`li FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Carlos İmzaya Geliyor

Alıntı:
tykinik58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
F.Bahçe'nin bir oyunu olmasın Roberto CARLOS'un SİVASSPOR'a gelmesi???? SİVASSPOR'u pilot takım olarak seçip, Carlos'u deneyecekler eğer başarılı olursa bir sonraki sezon F.Bahçe'nin teknik direktörü yapacaklar başarısız olursa almayacaklar diye aklıma gelmiyor değil hani

Geleceğine hiç inanmıyorum hele bir imzayı atsın da iyi mi olacak kötü mü olacak önümüzdeki sezon göreceğiz.
Haddini bil Efendi, sen Yigidolari ne saniyorsun, senin bu yazdiklarin Sivasspor camiasina Baskan`indan tut 5 yasindaki tarftarina kadar hakarettir.
Has Sivas`li isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Has Sivas`li'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.05.2013, 11:29   #402
Soyözen
Tecrübeli Yiğido

440 Mesajına 1.173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 578 Soyözen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bir kere bu konuyu şöyle düşünmek lazım, atıyorum Fuat Çapa (rastgele olsun diye söyledim, Fuat Hoca'ya bir art niyetim yok) gelse yönetime, Sivasspor'u şampiyon yapmak gibi bir hedef, öyle bir vizyon ile mi göreve başlayacak? Hayır. Ama dünyaca ünlü bir futbolcunun beklentileri ve idealleri ile birlikte gelmesi durumunda böylesi hedefler daha mantıklı geliyor kulağa.

Ayrıca, bütün ünlü teknik adamların eski futbolcular oldukları ve hepsinin bir yerden işe başladığı düşünülürse, belki Roberto Carlos da Sivas'ta parlayıp sonra dünyaca ünlü bir teknik adam olabilir. Şu an için ona "tecrübesiz" demek, yeni mezun birisini işe alırken "tecrübesiz" demeye benziyor.
Soyözen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.05.2013, 11:51   #403
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

20 Mayıs 2013 12:45

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un, Roberto Carlos'a teklif götürdüğü ve ilk görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi.

Sezon sonunda teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Sivasspor'un, Rusya Premier Lig takımlarından Anzhi'de sportif direktörlük yapan Brezilyalı eski futbolcu Carlos ile temasa geçtiği öğrenildi. Rusya'da yapılan görüşmede kulüp yetkililerinin, Carlos'a teknik direktörlük teklifini ilettiği bildirildi.

Görüşmede, kariyerine teknik direktör olarak devam etmek istediğini söylediği ifade edilen Roberto Carlos'un, teklife olumlu yaklaştığı dile getirildi.

Carlos'un, takımı Anzhi'nin bugün Lokomotiv Moskova ile yapacağı lig maçının ardından yarın Kulüp Başkanı Süleyman Kerimov ile görüşeceği ve kesin kararını vereceği öğrenildi.

AA
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.05.2013, 11:55   #404
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Roberto Carlos, Fenerbahçe ve Türkiye’den çalışma fikriyle ilgili olarak önemli mesajlar verdi.

Teknik direktörlük yaşantısını Dağıstan kulübü Anczhi Mahackala’da sürdüren ünlü futbol adamı,Radyospor’dan Özgür Sancar’ın sorularını yanıtladı ve “Bir gün Fenerbahçe’de teknik direktör olarak çalışmayı arzu ediyorum. Fenerbahçe’yi çok özledim. Kalbim onlarla. Türkiye ve Fenerbahçe’ye mesajım şu onları çok özledim. Kısa zamanda görüşeceğiz” dedi.

Sivasspor’dan teklif alan Roberto Carlos, bu tekilifi kabul etme olasılığının yüksek olduğunu belirterek, “Sivasspor’la şu anda yapılmış resmi bir anlaşmam yok. Ama muhtemelen olacak iki hafta içerisinde netleşir” diye konuştu.

Fenerbahçe’nin Ankara’da Trabzonspor’a karşı oynayacağı final maçına da değinen Carlos, “Bence Fenerbahçe iyi bir sezon geçirdi. Kupa finalinde Fenerbahçe’nin favori olduğunu düşünüyorum; çünkü sezonu bir kupayla kapatmak istiyorlar. Bence sezonun genelinde çok iyi oynadılar; şimdi tek bir maç kaldı. Takım bu iyi performansı finale yansıtırsa ki bence final maçlarını iyi oynuyorlar. Kupayı alırlar. Fenerbahçe’nin kazanacağını düşünüyorum. Gönlüm Fenerbahçe’yle” dedi.

Radyospor

SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda babapiton'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.05.2013, 11:58   #405
babapiton
Usta Yiğido

Alıntı:
babapiton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Roberto Carlos, Fenerbahçe ve Türkiye’den çalışma fikriyle ilgili olarak önemli mesajlar verdi.

Teknik direktörlük yaşantısını Dağıstan kulübü Anczhi Mahackala’da sürdüren ünlü futbol adamı,Radyospor’dan Özgür Sancar’ın sorularını yanıtladı ve “Bir gün Fenerbahçe’de teknik direktör olarak çalışmayı arzu ediyorum. Fenerbahçe’yi çok özledim. Kalbim onlarla. Türkiye ve Fenerbahçe’ye mesajım şu onları çok özledim. Kısa zamanda görüşeceğiz” dedi.

Sivasspor’dan teklif alan Roberto Carlos, bu tekilifi kabul etme olasılığının yüksek olduğunu belirterek, “Sivasspor’la şu anda yapılmış resmi bir anlaşmam yok. Ama muhtemelen olacak iki hafta içerisinde netleşir” diye konuştu.

Fenerbahçe’nin Ankara’da Trabzonspor’a karşı oynayacağı final maçına da değinen Carlos, “Bence Fenerbahçe iyi bir sezon geçirdi. Kupa finalinde Fenerbahçe’nin favori olduğunu düşünüyorum; çünkü sezonu bir kupayla kapatmak istiyorlar. Bence sezonun genelinde çok iyi oynadılar; şimdi tek bir maç kaldı. Takım bu iyi performansı finale yansıtırsa ki bence final maçlarını iyi oynuyorlar. Kupayı alırlar. Fenerbahçe’nin kazanacağını düşünüyorum. Gönlüm Fenerbahçe’yle” dedi.

Radyospor

Bu açıklama çok canımı sıktı biz kimsenin kuklası değiliz...Mecnun Odyakmaz'ın acilen arayıp uyarması lazım ağzına bir daha Fenerbahçe kelimesi almaması için
tamam hedefin olabilir ama Sivasspor'a saygı duy biraz...

SİVASSPOR TV
Alt 20.05.2013, 11:59   #406
tykinik58
Usta Yiğido

tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 879 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Has Sivas`li Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Haddini bil Efendi, sen Yigidolari ne saniyorsun, senin bu yazdiklarin Sivasspor camiasina Baskan`indan tut 5 yasindaki tarftarina kadar hakarettir.
Ben haddimi de biliyorum seviyemi de biliyorum. Yorum yapmak, düşünceleri yazmak ne zamandır hakaret sayılır oldu. Burası atışma arenası değil. Haddini bil diye konuşma hakkın yok.

Düşüncelerini fikirlerini yazmak hiçbir zaman hakaret değildir. Ben bu yazımla kimseye dil uzatmıyorum, çamur atmıyorum sadece fikrimi yazdım dikkat edersen sembollerle de espri katmaya çalıştım, anlayacak kapasiten varsa.
Alt 20.05.2013, 12:03   #407
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Alıntı:
Bu açıklama çok canımı sıktı biz kimsenin kuklası değiliz...Mecnun Odyakmaz'ın acilen arayıp uyarması lazım ağzına bir daha Fenerbahçe kelimesi almaması için
tamam hedefin olabilir ama Sivasspor'a saygı duy biraz...
Buna niye bu kadar sasirdin anlamadim. Belli bir sey degil mi?
Burada biraz basarili olsa ilk gidecegi yer Fener olacagi belli degil mi?
Adama niye kiziyorsunuz ki? Bu da Bjk asiki Calimbay'in yabanci versiyonu...
Alt 20.05.2013, 12:05   #408
babapiton
Usta Yiğido

Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Buna niye bu kadar sasirdin anlamadim. Belli bir sey degil mi?
Burada biraz basarili olsa ilk gidecegi yer Fener olacagi belli degil mi?
Adama niye kiziyorsunuz ki? Bu da Bjk asiki Calimbay'in yabanci versiyonu...
Ben açıklamaya şaşırmadım başarılı olursa fb ye gideceği bir gerçek zaten ama bunu Sivasspor takımını hiçe sayarak ilk açıklamasında dile getirmesi böyle tecrubeli bir kişiye yakıştıramadım.

SİVASSPOR TV
Alt 20.05.2013, 12:08   #409
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Alıntı:
Ben açıklamaya şaşırmadım başarılı olursa fb ye gideceği bir gerçek zaten ama bunu Sivasspor takımını hiçe sayarak ilk açıklamasında dile getirmesi böyle tecrubeli bir kişiye yakıştıramadım.
Bence bu aciklamasi iyi olmus. En azindan Carlos isminden etkilenen ve su an hayal aleminde dolasan bazi taraftarlarin uykusundan uyanmasini saglayabilir.
Bu Konuda Çılgın Türk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.05.2013, 12:11   #410
ec58
Yiğido

67 Mesajına 116 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 ec58 FAZLA SÖZE GEREK YOKec58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Her kafadan bir ses çıkıyor... Millet birbiriyle atışıp duruyor... Yorum yazmak bile suç olmuş...

Carlos iyi bir seçenek, ama sadece bir seçenek..

Yönetim Teknik Direktörden önce, hedeflerini belirlesin.

Bu sezondaki gibi düşmeyelim yeter felsefesinde olunacaksa; Carlosa verilecek paralara yazık...
ec58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda ec58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
anlaştı, carlos, geliyor, hocası, prensipte, roberto, sivasspor, sivasspora, sİvassporun, türkiye’de, İmzaya, Özel