Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

ÇINAR AĞACI YAŞLANMAZ
Alt 01.10.2007, 16:35   #401
Sabiha Serin
Acemi Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 Sabiha Serin BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart ÇINAR AĞACI YAŞLANMAZ

ÇINAR AĞACI YAŞLANMAZ

Yaşlılık denince ilk akla gelen düşünce acaba şöyle mi? Sanki artık yaşamdan elini eteğini çekmiş, yeteri kadar çilesi dolmuş, gelecekten daha hiçbir beklentisi olmayan, ruhu sönmüş, bedeninin solmasını bekleyen, hatta zeka seviyesi de azalmış birisi olarak düşünenlerimiz ne yazık ki çoğunluktadır. Hatta nerede ise bir çok yerde geri planda bırakılan, ailede alınacak kararları dahi en son ona danışılan, hanede genç olan aile fertlerinin ahkam dolu sert çıkışlarına maruz kalan bu yüce değerlerimizin yüreğini açıp bakma şansınız olsaydı ,sitem dolu feryadını duyabilir miydiniz.

Sanki şu an sizlerin içinizden geçenleri duyuyor gibiyim. Bana bu konuda yanıldığımı söyler gibisiniz. Ama ne acıdır ki doğrudur.Belki eski kuşaklar biraz daha farklıdır, onlar yaşlılarının değerini bilip,sevgide saygıda kusur etmezler, buna inanıyorum. Ama ne yazık ki son yıllarda sevgi, saygı,vefa unutulmuştur.İnsani değerlerimizin azaldığını, manevi duyguların bittiğini, büyüğe hürmetin önemsenmediğini gözlemledikçe içim çok sızlıyor çok...
.
Unutmayalım bir gün hepimiz yaşlanacağız. Geride kalan acı, tatlı anılarımız bir gün kırışık, yorgun, gizem dolu yüzümüzde bir sır perdesi gibi satır satır okunacak. Bizim yaşlı dediğimiz o yorgun bedenlerdeki
belki de taze ruhu görme zahmetinde bile olmayacak hiç kimse. Bir kenara bırakılmış aslında altın ama üzeri hafif paslanmış bir mücevherin değeri yine anlaşılmayacak. Yaşlılarımız daha zeki, daha hafızası kuvvetli ve akıllıdırlar. Daha doğru kararlar verirler. Çünkü onlar hayatın her türlü sınavını başarı ile kazanmışlardır.

Yaşlılık sadece doğum tarihine ve bedenin görünümüne göre değerlendiriliyor. Oysa yaşlılık insanın ruhundadır. her şeyi güzel görüp, her şeyden bir dem güzellikler keşfedilince hayattan beklenti hiç bitmez.Her şeye pozitij bakar o yorgun yürekler.
.
Her zaman yarınlara umut ile bakıp , yüreğinizdeki tomurcuk açan çiçekleri soldurmayıp, kalbinizde bahar çiçeği gibi hiç bitmeyen yaşama sevinci ve sevgisi barındırıp bir kenara çekilmemek gerekir. Yüz yaşında olsanız da mutlaka bir meşgale bulup o konuda üretici ve kalıcı şeylerle uğraşılıp , yaşama pozitif bakılırsa yüreğinizde ki yaşama sevinci ve coşkusu hiç bitmez. İşte o zaman beden ve ruh yorgun olsa da yarınlara daha farklı ve heyecanla bakarsınız. O yorgun ve kırışık yüzün, ak düşmüş saçlarınızın ardında mutlu ve yaşama gülen yüzler ile bakan sevgi dolu yürekler oluşacaktır.Yaşlılık bedende değil ruhtadır..Büyüklerimiz bizim Çınar ağacımızdır onlar yaşlanmaz.
Her zaman gölgelerinden ayrılmayalım , can bulalım orada...

Peki acaba yaşlılarımız ile yeteri kadar ilgileniyor muyuz. Hak ettikleri sevgi ve saygıyı doyasıya gösteriyor muyuz? Vefa borcumuzu ödüyor muyuz? Onların değerli bilgi, ve tecrübelerinden yararlanıyor muyuz? Sanırım bu sorumun da cevabı yine ne yazık ki koskocaman bir HAYIR
Lütfen unutmayalım:

YAŞLILAR YARARLANILMASI GEREKEN DEĞERLERDİR.
BU DEĞERLERİMİZİN KIYMETİNİ BİLELİM
UNUTMAYALIM Kİ BİR GÜN HERKES YAŞLANACAK
NE EKERSENİZ ONU BİÇERSİNİZ

Bugün YAŞLILAR GÜNÜ.

Bütün yaşlılarımızın Yaşlılar gününü kutlarım.
Dilerim sadece bugün değil, her günümüz yaşlılar günü olmalı. Bütün yaşlılarımızın saygı ile ellerinden öpüyorum. lütfen onları sık sık hatırlayıp , gönüllerini alıp ,ziyaretlerimizi ihmal etmeyelim. Onlar hepimizin en değerli varlığımızdır. Yuvadan uçtuktan sonra kanatlanıp yakalamak isteseniz de artık çok geç çookk…
Saygılarımla

SABİHA SERİN
Araştırmacı Yazar Şair
SİVAS
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
"Yayın sürsün, ailece ağlıyoruz"
Alt 22.10.2007, 17:49   #402
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1143 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Pfeil "Yayın sürsün, ailece ağlıyoruz"

"Yayın sürsün, ailece ağlıyoruz"

Tüm Türkiye'nin Hakkari'de şehit verdiğimiz şehitlerimize ağladığı 21 Ekim gecesi, Maraton'da futbol değil terör konuşuldu. Özellikle Erman Toroğlu'nun teröre ve terörün arkasındakilere yönelik içten, hesapsız, dobra sözleri ekran başındakilerin yüreğine tercüman oldu. Ve ekran başındakiler Toroğlu'nun sözlerine Ligtv.com.tr'ye gönderdiği maillerle teşekkür etti. İşte Erman Toroğlu'nun o sözleri ve vatandaşlarımızın yolladığı maillerden bazıları:
ERMAN HOCA NE DEDİ?
"Biz ülke olarak çok kişiliksiz bir ülke olmaya başladık. Benim askerimi öldürecek ******** ve sen bunlara bir şey yapamayacaksın. Ben hayatım boyunca bu siyasetçilere inanmadım. Büyükanıt Paşa siz demokrat falan olmayın. Asker türbanla mı uğraşsın? Demokrat Genelkurmay Başkanı istediniz. Al sana demokrat başkan. Sen bir tane teröristi arkadan vuruyorsun soruşturma açılıyor. Benim askeri mi polisi mi kimler veriyor mahkemeye? Ben karşımdaki düşmandan korkmam, arkamdaki ********den korkarım! Amerika’dan icazet bekliyorsunuz. Benim yaşım 60 çok şey gördüm. Ben konuşurum. Ben siyasetçiye güvenemiyorum, Türk ordusuna güveniyorum. Maç başladı. Düdük sende!.. Askerlik ölme öldürme sanatıdır. Öldürülüyoruz. İşin enteresan tarafı onlar saldırıyor. ABD yardım edecek. Sen hala icazet bekliyorsun. Beğenmediğin İran’a bak!.. Tezkere çıkar ne olacak uygulamadıktan sonra. Benim kanunumdan hep onlar faydalanıyor. Bu nasıl bir ülkedir? Ne demek demokrat… Asker askerliğini bilecek, politikacı da politikacılığını bilecek. Biz asker bir ülkeydik. Ben askerlere güveniyorum. Askeri, polisi rahat bırakalım. Basının içinde var onları savunan. Tezkereye hayır diyenler şimdi kına yaksınlar. Askerin başındaki o zamanlar demokrattı!"

VATANDAŞ NE DEDİ?
İsmail Arslan
Bu acılı günlerde biz Türk milletine vermiş oldugunuz manevi destekten dolayı Şansal ve Erman abilerime sonsuz tesekkürler sunuyorum. Biz birlik oldukça bizlerin karsısında hiçbir alçak duramayacak. 85 yaşında askerlik şubesine basvurup askere alınmasını isteyen yürekler var. İşte biz buyuz, yediden yetmişe biz askeriz ve hazırız. Çünkü Kemal Atatürk'ün dediği gibi, muhtaç oldugumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur. Saygılarla...

Eray Mandacı
Erman hocamı bırakın konuşsun. Yayın sabaha kadar sürsün ailece ağlıyoruz. İçimizden gelenleri söylüyor. Hapis gerekirse ben onun yerine yatarım. Saygılarımla...

Barbaros Tamer
Sevgili Erman Toroglu, hislerimize tam manasiyla tercüman oldunuz. Gerçekler bazı hainleri rahatsız etse de siz söylemekten çekinmeyin, yüreğinize, dilinize, ağzınıza sağlık sizi çok seviyoruz. Tamer ailesi...

İbrahim Kızgut
Sizi ve Maraton ekibini kutluyorum halk olarak bugünlerde yapılan saldırıdan dolayı yaptığı tutumu alkışlıyor ve taktir ediyorum. Hepiniz sağolun. Hiç sevmediğim Erman Toroğlu ve Şansal Büyüka'yı öpüyor, saygıyla kucaklıyorum.

Yunus Semiz
Bütün ülkeyi yasa boğan vatan evlatlarımızın şehit edilmesinden dolayı duyduğumuz büyük üzüntüyü en iyi şekilde dile getirdiği için Erman Toroğlu ve Şansal Büyüka'ya sonsuz teşekkür ediyoruz. Erman Toroğlu hislerimizi çok iyi dile getiriyor biz de onun söylediği her şeyin arkasındayız. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar dileriz.

Bülent Sönmez
Erman Hocam ağzına sağlık. Ne basın ne muhalefet senin dediklerini dile getiremiyor. Ancak bir nokta var bahsettiğin ********ler AB, ABD... Asıl onlara nasıl çözüm üreteceğiz. Saygılarımla.

İsa Aksoy
Erman hocam her zaman arkandayız. Çok doğru şeyler söylüyorsunuz, hem futbol adına hem ülkemiz adına. Konuştuğunuz, verdiğiniz mesajlar çok güzel. Yürekten size inanıyoruz.

Ramazan Beşenk
Şifreli yayınlamayın Maraton'u da her Türk insanı duysun hocamızın konuşmalarını, doğrulardan kaçılmaz, bırakın haykırsın doğruları.

Sevcan Güneş
Sabah televizyonu açtığımızdan beri duyduğumuz haberle yıkılmış, bütün enerjimiz bitmiş şekilde çaresizle ekran karşısında miskinleşmiştik. Üzgündük çok üzgündük yok muydu bizim gibi düşünen verdiğimiz onca şehitlerin bugünler için mi kanlarını dökmüştü diye düşünürken sizin programınızda değme politikacıların söyleyemediği acı gerçekleri bir spor programında duymak bizi hem çok heyecanlandırdı hem de çok üzdü. Yaklaşık 5 yıldır Ligtv aboneliğimiz var. Zaman zaman çok kızdık kapattırmak istedik ama bugün yaptığınız bu konuşmadan sonra kendi adıma verdiğim her kuruş HELAL OLSUN. ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN.

Soykan Turan
Bu akşam futbol konuşmayı ben de istemiyorum, simsiyah bir Beşiktaş taraftarıyım ancak herkes gibi önce Türkiyeliyim. Sayın Erman Toroğlu'nu Beşiktaş aleyhinde yaptığı yorumlardan dolayı sevmezdim ancak bu akşamdan sonra istediği kadar Beşiktaş'ı kötüleyebilir farketmez. Çünkü ağzıma dilime tercüman olduğu için hocama asla kızmayacağım ağzına sağlık hocam. Ve sözünü kesmediğiniz için teşekkürler sayın Lig TV yönetimi ve Şansal Bey, iyi yayınlar...

Yılmaz Bekir
Ağzına sağlık Erman bey. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak.

Mustafa İpek
Bugünkü çok anlamlı konuşmasından dolayı Erman Toroğlu'nu tebrik ediyorum. Yüreğimize biraz olsun su serpti, vatan haini alçaklara bu memleketi bırakmayız.

Perihan Kar
Sizlere teşekkür ediyoruz o güzel yorumlarınız için. Allah razı olsun sizden.

Atila Taşkıran
Sayın Erman Toroğlu ağzına saglık. Bu akşam yapmış olduğunuz konuşmalarınız hislerime tercüman oldu. Lütfen susmayın. Şifresiz bir ulusal kanalda bu konuşmalarınızı yapın. Bu düşüncelerinizi destekliyorum. Saygılarımla.

Tomris Şahin
Sayın Erman Toroğlu, Sayın Şansal Büyüka'ya yorumları için teşekkürler. Sizlerle gurur duyduk sanki biz oradayız. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ve ailelerine ve de ülkemize başsağlığı dilerim. Sizlere hislerimize tercüman olduğunuz için teşekkürler. Hepimiz Türküz, hepimiz Mehmetciğiz.

Orhan Fırat
Bir Türk silahlı Kuvvetleri mensubu olarak Sn. Erman Toroğlu'nu az önce yaptığı konuşmadan ötürü kutluyor ellerinden öpüyorum.

Tayfun Urlalı
Sayın Toroğlu ve Büyüka'yı saygıyla selamlıyoruz. Bu gece harika konuştunuz. Hislerimize tercüman oldunuz. Ağzınıza sağlık.

Alim Yaralı
Öncelikle başsağlığı diliyorum. Yorumunuzu takip ediyorum. Dilimize tercüman olduğunuz için teşekkür ederim. İnşallah asker görevini yapar. Yeter artık. Köpeklere ders verelim. Bıktık artık şehit haberlerinden. Allah sizden razı olsun ne güzel konuşuyorsunuz. BÜYÜKLER??? İnşallah bu sözlerinizden ibret alırlar yüzleri kızarmazsa eğer? İyi yayınlar selamlar.

Münür Şahin
Erman ve Şansal beyin programını büyük bir dikkatle izliyorum. Helal olsun size. Tüm Türk halkının görüşlerini eldivensiz yansıttığınız için. Saygılar ağzınıza dilinize sağlık.

Hanife Sürer
Sayın Erman Toroğlu'nun bu akşam yaptığı tüm konuşmaları lütfen uydu kanallarını da açıp tüm Türkiye'ye izletin. Teşekkürler hocam aklıbaşında terörle ilgili açıklamayı ilk yapan siz oldununuz. Sizi ayakta alkışlıyorum. Bravo hocam...

Kazım Ödev
Şu an konuşulmakta olan konular, bu ülkenin en doğru doğruları. Erman Toroğlu'nu candan kutluyor, yüreğinden dolayı en içten sevgilerimizi iletiyorum. TV kapatılırsa sizlerle beraber direnmeye ve tepki göstermeye hazırız. Konu vatansa gerisi tefarruattır. Tüm şehitlerimizi bağrımıza basıyoruz. Bu ülkenin gerçeklerini lütfen haykırın. Derin saygılarımla.

....met Nazmiye
Sayın Erman Toroğlu, sadece bravo diyorum ve aynı fikirdeyiz. Biz söyleyemedik siz konuşun bizim adımıza. İçimiz yandı ve artık yanmasın. O çocuklar ölmesin artık.

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: "Yayın sürsün, ailece ağlıyoruz"
Alt 22.10.2007, 17:53   #403
izmirliyigido
Gast

Standart --->: "Yayın sürsün, ailece ağlıyoruz"

AKŞAM BENDE ERMAN TOROĞLU'NU HAYRANLIKLA VE TAKDİRLE İZLEDİM. HELAL OLSUN SANA ERMAN TOROĞLU, HELAL OLSUN.

ASKERİMİZE KIYANLARA VE KIYDIRANLARADA LANET OLSUN.

.
--->: "Yayın sürsün, ailece ağlıyoruz"
Alt 22.10.2007, 17:55   #404
samet yıldız
Usta Yiğido

samet yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

320 Mesajına 553 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 samet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: "Yayın sürsün, ailece ağlıyoruz"

erman hocayı tebrik ediyorum her konuda haklı diyebiliriz
tüm herkesi erman hoca gibi olmaya davet ediyorum
samet yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: "Yayın sürsün, ailece ağlıyoruz"
Alt 22.10.2007, 18:38   #405
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1062 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: "Yayın sürsün, ailece ağlıyoruz"

Erman toroğlunu birlik beraberlik adına yapmış olduğu güzel konuşmalarını taktirle karşılıyoruz aynı zamanda terör örgütünün ne kadar bir cirkin yüzü olduğunu destekcilerinin bir yerlerine kına yakmalarını söylerken bizleride duygulandırdı sağol erman hoca bu ülkede sizin gibi dobra,dobra konuşan insanlara şiddetle ihtiyac vardır
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: "Yayın sürsün, ailece ağlıyoruz"
Alt 22.10.2007, 18:41   #406
yigido_bekir
Yiğido

yigido_bekir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 yigido_bekir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: "Yayın sürsün, ailece ağlıyoruz"

tebrıkler cok dogruvalla helal
SİVASSPORѕuz уα$α∂ıqıмız
zαмαη öℓüяüz..!
yigido_bekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: TARİHTE SPOR....
Alt 24.10.2007, 18:18   #407
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 867 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: TARİHTE SPOR....

24/10/1857 İlk futbol kulübü, İngiltere'de Cambridge Üniversitesinde kuruldu.
Alt 25.10.2007, 00:38   #408
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 904 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein
Standart MİNİK MEHMETÇİKLER...!

Ateş içimize düşmüş, yüreğimiz dağlanmıştı.
Türkiye' mizin dört bir yanından, öfke seli,
dalga dalga, halka halka yayılıyordu.
Vatan için, bayrak için, ezan için, namus için,
canını, kanını seve seve vermiş nice koçyiğitler gibi,
meydanlarda, stadyumlarda, camilerde, mezarlıklarda...vs
''Biz Hazırız'' dercesine selama ve kıyama durumuş yiğitleri
görüyoruz.
Her bir duruş azametli, her bir sesleniş asaletliydi.
''Hepimiz, Ermeniyiz, Hepimiz Hrantız''
şeklindeki güdümlü sloganların örümcek kafalı sahiplerine:
''HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ, HEPİMİZ TÜRK' ÜZ'' şeklindeki yürekli
sesleniş en güzel cevabı veriyordu.

Bu gün şahit olduğum bir duruş, bir sesleniş vardı ki:
''BİZ DE VARIZ'' dercesine, gözleri yaşartan bir
haykırış vardı.
Başakşehir' de Ahmet Kabaklı İlköğretim Okulu Öğrencileri,
bugün akşam ders çıkışı, kahpelere karşı kıyama geçmiş, şehit abilerine selama durmuşlardı...!

- ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ
- KAHROLSUN Pe KAKA
- HEPİMİZ MEHMETÇİKİZ

Nidaları, gök kubbeyi yankılandırıyordu.
Trafik ve hayat durmuştu sanki.
Minik yüreklerden yükselen bu onurlu haykırışlar,
tüm velileri, balkonlardan bakanları, yoldan geçenleri,
adeta Minik Mehmetçiklerimize selama durdurmuştu.

Karanlık beyinlere, bir şimşek gibi çakan,
Minik Mehmetçiklerin, bu büyük yürekleri, herkesi gözyaşına boğmuş ve gururlandırmıştı.

Minik Mehmetçiklerin içinde oğlum Mehmet Furkan' ı
en ön saflarda görünce, daha bir gurulandım.

Selam olsun size ey ŞEHİTLERİMİZ.
Selam olsun size ey MİNİK MEHMETÇİKLER
.
.
.
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: MİNİK MEHMETÇİKLER...!
Alt 25.10.2007, 09:36   #409
EFE-FURKAN58
Yeni Yiğido

EFE-FURKAN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 EFE-FURKAN58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: MİNİK MEHMETÇİKLER...!

Bu gün yine yürüyüş yapacağız. Dünkü yürüyüşü kendi aramızda arkadaşlarla son anda kararlaştırmıştık aama kimseye fazla duyuramamıştık ama 250 kişiydik. Şimdide herkese söyledik bu sefer tüm okul ve öğretmenlerimizde katılacaklar. Dünkünden daha kalabalık olacak şimdiden hazırlıklara başladık. Birde pankart yaptırıyoruz

Şehitler ölmez vatan bölünmez, hepimiz mehmetcikiz
EFE-FURKAN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: MİNİK MEHMETÇİKLER...!
Alt 25.10.2007, 09:39   #410
````BoZo``LLu
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ````BoZo``LLu FAZLA SÖZE GEREK YOK````BoZo``LLu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: MİNİK MEHMETÇİKLER...!

Eyw. Gardaşım Bizlerde İstanbulda Çok Yürüyüşe Katıldık Biz Kalabalığız , Sizlerle Daha çok Olacağız Sesimizi Tüm Dünyaya Duyuralım ... Şehitler Aramızda Şuan Onlar Ölmedi , ŞehitLer ölmez ...
````BoZo``LLu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
abdülkadir, adac, ahlaklı, anorthosis, aŞik, chelseade, famagusta, gazİyİ, gezelim, görelimde, halk, israil, kahrolsun, kaybettİk, kazası7, kul, kÜrsÜ, protesto, serbest, sivas, sivasta, sporcu, sİvasli, trafik, trt1de, Ölü, Şaİrİmİz