Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı
canımkardeşim iyi has söylüyorsunuzda yönetimin bu forma yada lisanslı ürünler konusunda yanlışı yokmu.mesela daha önceleride yazdım gelen hiç birşey bulamıyor. bedene göre forma yok ellerinde ne varsa onu satmaya çalışıyorlar. ben kendim şahit oldum yurt dışından ve il dışından gelip çocuklarına forma almak istediler beden yok diye alamadılar. benim misaifirm geldi atatürk baskılı sivasspor kravatı almak istedi yok dendi daha bir sürü örnek verebiliriz. demek istediğim bu mağazalar çok profosyenelce işletilmeli ve yönetimden birisi yada birileri dürekli bu mağazalarla ilgilenmeli. yurt dışında olsun yurt içinde olsun ne kadar sivaslı varsa ulaşılmalı. çünkü gelirin büyük bir bölümü bu llisanslı ürünlerde. mağazalarda korsan ürünler satılıyor ve yönetimin umurunda değil. sivassporun isminin kullanılması bile korsan olarak yapılması yasak. bütün bunları ele aldığımızda bazı arkadaşların söylemleri ne kadar doğrudur değilmi.
|
Senin anlattığın konu ile benim yerdiğim çok farklı. Tamam bu konuda haklı olabilirsin ama bizim taraftarların o kadar atıp tutmasıda olmaz değilmi... Yok 50 bin alacağız yok 30 bin rahat satarız gibi uçuk şeyler yazmak hem yönetim hem taraftarla dalga geçmek demektir. Yoksa Storemizin düzgün işlev yapmaması apayrı bir mevzudur vede üzerine düşülmesi gerekir. Bizlerde sıkıntı çekiyoruz bu konuda ama tutupda şöyle yapacağız böyle yapacağız demiyoruz.
Ayrıca sorgulanması gereken en önemli konulardan biriside Yönetimin taraftarın ağzına bir parmak bal çalıp geriye çekilmesidir. Yani önceki yıllarda bize Dairo Moreno gelecekti, Renato Civelli gelecekti, Razzak Omotoyossi gelecekti, şimdide Tshabalala geldi gitti, oldu olmadı davası var. Bu söylemler neden ayyuka çıkıyor neden kimseden ses çıkmıyor asıl bu konular bizim için mühimdir. Taraftar günlerce isim yapan tribünleri hareketlendirecek transfer beklerken alın size isim uğraşın durun gündemi sıcak tutun demek taraftarı aptal yerine koymak demektir. İşte biz atıp tutacağımıza bu söylentileri çıkaranlara susun kardeşim yeter artık bizlere böyle davranmanızdan bıktık demesi gerekiyor. Oysa biz ne yapıyoruz. Aslanım futbolcu, bize geldi, biz şu kadar forma alacağız, bu kadar kombine alıcaz demeye gerek yok. Madem alacaksınız var olan kadro için neden almıyorsunuz bunu kendimize sormamız lazım.
Alın işte gördünüz 93 milyonluk takımı alın gördünüz 80 milyonluk takımlarımızı kıytırık takımlara elendiler. Biz böyle bir yerlere gelemeyiz Futbolu 11 eşit kişi oynuyor, isim sadece taraftarı ayakta tutuyor. Diğerleri sadece istisnada kalıyor.
Biz bırakalım işimize bakalım, ama bizimlede dalga geçirtmeyelim. Söylentileri ve alayları bertaraf edebiliyormuyuz onu sorgulayalım.