Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: BASKETBOL
Alt 24.02.2007, 23:02   #421
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1483 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: BASKETBOL

Günün Istatistikleri...

...en cok sayi :
38 Kobe Bryant (LA Lakers)
...en cok rebound : 19 Kevin Garnett (Minnesota)
...en cok assist yapan : 15 Steve Nash (Phoenix)
...en cok top calan : 5 Kobe Bryant (LA Lakers)
...en cok blok yapan : 5 Ben Wallace (Chicago)
...en cok 3lük atan : 6 Leandro Barbosa (Phoenix)
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.02.2007, 19:00   #422
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1483 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

Gece Oynanan Maclar :

LA Clippers 103-90 Golden State
Macin Yildizi : Elton Brand 31 sayi, 12 rebound ve 8 blok

Charlotte 76-93 Toronto
Macin Yildizi : Chris Bosh 24 sayi ve 11 rebound

San Antonio 102-71 Seattle
Macin Yildizi : Tony Parker 21 sayi

Milwaukee 109-90 Philadelphia
Macin Yildizi : Michael Redd 26 sayi / Ersan Ilyasova 5 sayi 1 rebound

Dallas 115-95 Denver
Macin Yildizi : Dirk Nowitzki 31 sayi, 11 rebound ve 8 assist

Utah 105-87 Boston
Macin Yildizi : Derek Fisher 21 sayi
Alt 25.02.2007, 19:04   #423
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Günün Istatistikleri...

...en cok sayi :
34 Carmelo Anthony (Denver)
...en cok rebound : 17 Marcus Camby (Denver)
...en cok assist yapan : 14 Shaun Livingston (LA Clippers)
...en cok top calan : 5 Monta Ellis (Golden State)
...en cok blok yapan : 8 Elton Brand (LA Clippers)
...en cok 3lük atan : 5 Mo Williams (Milwaukee)
Alt 25.02.2007, 22:18   #424
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Beko Basketbol Ligi'nde yapılan derbi maçta Fenerbahçe Ülker, Efes Pilsen'i 78-69 yendi.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında Fenerbahçe Ülker arka arkaya 4, Efes Pilsen de 3 kez hücumlardan boş dönünce ilk 2 dakikada her iki takım da sayı üretemedi.

Karşılaşmada ilk basket 2 dakika 30. saniyede Efes Pilsen'den Cüneyt'in 3 sayılık atışı ile geldi. Bu dakikadan sonra Nicholas, Cüneyt ve Haislip'in sayılarına İbrahim, Mirsad ve Ömer ile karşılık veren Fenerbahçe Ülker, ilk periyodu 22-21 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci periyodunda Ömer ile arka arkaya sayılar bulan ev sahibi ekip, 16. dakika içinde farkı 6 sayıya (33-27) çıkardı. Efes Pilsen, Cüneyt'in basketiyle farkı kapatıp 18. dakika içinde 35-33 öne geçmesine rağmen, Fenerbahçe Ülker Clark ve İbrahim'in basketleriyle devreyi de 43-41 önde kapadı. Fenerbahçe Ülker ilk yarıda top kaybı yapmazken, Efes Pilsen 6 top kaybıyla oynadı.

Maçın üçüncü periyoduna iyi başlayan sarı-lacivertliler, bu periyotta özellikle İbrahim'in skorer oyunuyla farkı açmaya başladı. Fenerbahçe Ülker, İbrahim'in 3 sayılık basketleriyle 22. dakikada farkı 10 sayıya (51-41) çıkardı.

Bu dakikadan sonra 4 dakika sarı-lacivertliler sadece 2 sayı atınca, konuk ekip Granger'in basketleriyle 26. dakikada farkı 4 sayıya kadar (53-49) indirdi. Ancak İbrahim yeniden skor üretmeye başlayınca periyodun bitimine 42 saniye kala farkı 11 sayıya (66-55) çıkaran sarı-lacivertliler, 3. periyodu da 66-57 önde geçti.

Son periyodun ilk dakikasında Mrsiç'in 3 sayılık basketiyle farkı 12 sayıya kadar (69-57) çıkaran Fenerbahçe Ülker, Efes Pilsen'de Haislip'in çabalarına rağmen rakibinin farkı kapatmasına izin vermedi ve karşılaşmadan 78-69 galip ayrıldı.

Fenerbahçe, ligin ilk yarısında yapılan maçı 83-72 kazanan Efes Pilsen'den rövanşı alarak, olası play-off eşleşmesinde durumu eşitledi.
Maçın en skorer ismi 26 sayıyla Fenerbahçe Ülker'den İbrahim Kutluay olurken, Mirsad ise 14 sayı, 12 ribaunt ile galibiyete katkı sağladı.Sarı-lacivertli oyuncular, maçtan sonra galibiyeti salonu dolduran taraftarıyla kutladı.

Salon: Abdi İpekçi
Hakemler: Mehmet Keseratar xxx, Recep Ankaralı xxx, Uğur Özden xxx
Fenerbahçe Ülker: Solomon xxx 8, Ömer xxx 12, İbrahim xxx 26, Oğuz x 2,
Mirsad xxx 14, Clark xx 7, Semih xx 6, Mrsiç xx 3, Basden x
Efes Pilsen: Cüneyt xx 13, Nicholas xx 13, Mustafa xx, Ermal xx 8, Haislip
xx 15, Granger xx 10, Kerem xx 8, Prkacin x, Can x, Barış x 2
1. Periyot: 22-21
Devre: 43-41
3. Periyot: 66-57
--->: BASKETBOL
Alt 25.02.2007, 23:19   #425
crayz58body
Acemi Yiğido

crayz58body - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 crayz58body Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: BASKETBOL

DOSTUM KENDİN YAZIP KENDİN OKUMUŞSUN...BENDE ESKİ AMATÖR BASKETBOLCUYUM...SİVAS BASKETBOLUNDA NELER OLUYOR BAKAYIM DEDİM..BİR SATIR YAZI GÖREMEDİM... BANANE AMERİKADAN BEN TÜRKÜM SİVASLIYIM SİVASTAN BAHSET...YOKSA KENDİN SÖYLER KENDİN DİNLERSİN
crayz58body isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.02.2007, 00:00   #426
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

10. Uluslararası Hikmet Erdem Basketbol Turnuvası'nda Yıldız Erkek Milli Takımı, dördüncü maçında İtalya'yı 87-75 mağlup etti. Ay-yıldızlılar, turnuvanın son gününde Rusya ile karşılaşacak.
Adapazarı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 10. Uluslararası Hikmet Erdem Basketbol Turnuvası'nın dördüncü gününde oynanan ilk karşılaşmada Hırvatistan, Rusya'yı 26 sayı farkla 89-63 mağlup etti. Günün diğer maçında ise Fransa, Ukrayna'yı 81-60 yendi.

SALON: Atatürk
HAKEMLER: Roman Ponamarenko xx (Ukrayna), Tomislav Hordov xx (Hırvatistan)
TÜRKİYE: Rıdvan Çalışkan xx, Sertaç Şanlı xx 8, Volkan Aydın xx 6, Ozan Dilik xx 3, Batuhan Bulduk xx 4, Can Maxim Mutaf xxx 23, Tolga Cerrah xx 3, Kevin Kaspar x 3, Furkan Aldemir xx 10, Burak Yüksel x 2, Enes Kanter xxx 25, Abdullah Eskici x
İTALYA: Claudio Thommas x, Eros Chinellato xxx 18, Riccardo Morasci xx 9, Andrea Binelli x 2, Luca Fontecchio xx 12, Stefano Poti x, Davide Marelli x 4, Luca Lagana xx 7, Sandro Marelli x 2, Davide Varrone x, Filippo Rossi x 2, Marco Maganza xxx 19
1. PERİYOT: 25-14 (Türkiye Lehine)
DEVRE: 39-40 (İtalya Lehine)
3. PERİYOT: 69-57 (Türkiye Lehine)
--->: BASKETBOL
Alt 26.02.2007, 00:01   #427
YatodaSin
YASAKLI ÜYE

YatodaSin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 43 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YatodaSin ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: BASKETBOL

Alıntı:
crayz58body Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
DOSTUM KENDİN YAZIP KENDİN OKUMUŞSUN...BENDE ESKİ AMATÖR BASKETBOLCUYUM...SİVAS BASKETBOLUNDA NELER OLUYOR BAKAYIM DEDİM..BİR SATIR YAZI GÖREMEDİM... BANANE AMERİKADAN BEN TÜRKÜM SİVASLIYIM SİVASTAN BAHSET...YOKSA KENDİN SÖYLER KENDİN DİNLERSİN
Gardas sana hak veriyorum.En azindan bir iki satir yazar insan Sivasda basketbol ne halde oldugunu.NBAyi herkes nba.com'dada takip eder.Biz kendimizie bakmaliyiz.Sade amerikaya bakip kendi takimlarimiza destek olmassak tabi altlarda kaliriz
YatodaSin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: BASKETBOL
Alt 26.02.2007, 00:05   #428
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Standart -->: --->: BASKETBOL

Alıntı:
YatodaSin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gardas sana hak veriyorum.En azindan bir iki satir yazar insan Sivasda basketbol ne halde oldugunu.NBAyi herkes nba.com'dada takip eder.Biz kendimizie bakmaliyiz.Sade amerikaya bakip kendi takimlarimiza destek olmassak tabi altlarda kaliriz
2006-2007 Okullararası Yıldızlar Basketbol Müsabakaları sona erdi. Okullararası Yıldızlar Basketbol müsabakalarında kızlarda il birinciliğini finalde Lütfi Fikret Tuncel İlköğretim Okulunu 53-18 yenen Yavuz Selim İlköğretim Okulu kazandı.

4 Eylül Spor Salonu’nda oynanan 2006-2007 Okullararası Yıldızlar Basketbol Müsabakaları sonunda kızlarda il 1.liğini Yavuz Selim İlköğretim Okulu, 2.liği Lütfi Fikret Tuncel İlköğretim okulu, 3.lüğü Cumhuriyet Üniversitesi Özel Mahir Sevim Öz Duman İlköğretim Okulu kazandı. Yıldız Erkeklerde İl birinciliğini R. Şemsettin Sirer İlköğretim Okulu, il 2’nciliğini Yavuz Selim İlköğretim okulu, il 3.lüğünü Cumhuriyet Üniversitesi Özel Mahir Sevim Öz Duman İlköğretim Okulu kazandı. Yavuz Selim ve Reşat Şemsettin Sirer ilköğretim Okulları ilimizi Yıldızlar grup müsabakalarında temsil edecek. Basketbol İl Temsilcisi Doktor Halil Kol, Erkan Konca ve Ahmet Turan Mavi’yi başarılarından dolayı kutladı

Sadece sizler icin
Alt 26.02.2007, 00:08   #429
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Ticaret ve Sanayi Odası Cumhuriyet Üniversitesi Bayan Basketbol takımına destek verdi.
Sporcular yöneticililer ve STSO yöneticileri sabah kahvaltısında biraraya geldi.
Ticaret ve Sanayi Odası Çatı Restaurantta düzenlenen kahvaltıya bayan sporcular, takımın antrenörü Hasan İnan ile TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım ve Yönetim kurulu Üyeleri katıldı.
Bayanlar basketbol lig müsabakalarında başarı elde edeceklerini söyleyen antrenör Hasan İnan, “Maçlarımız umduğumuz gibi gidiyor. Deplasmanda Kayseri ile oynayacağız. Bu maçı aldığımızda play ofu garantilemiş olacağız. Takımımız bayramda da çalıştı. Kayseri’yi yenebilecek güçteyiz. Sivas halkının desteğini istiyoruz” dedi.
TSO Başkanı Osman Yıldırım ise bayan basketbol takımının başarısının Sivas için önemli olduğunu söyledi ve ekledi: “Sivas’ta son zamanlarda her alanda bir gelişme var.
Cumhuriyet Üniversitesi Sivas ve Sivaslının göz bebeği olan önemli kurumlarımızdan biri. Üniversitemizin basket takımının başarılı olması da Sivas’ın tanıtımına fayda sağlamaktadır. Birinci ligde oynadıkları takdirde Sivas’a ve Cumhuriyet Üniversitemize büyük katkı sunacaklar.
Desteğimiz imkanlarımız ölçüsünde devam edecek. İşadamlarımızın da desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyorum. Başarılarınızın devamını ve birinci lige çıkmanızı diliyorum.” dedi.
Cumhuriyet Üniversitesi bayan basketbol takımı deplasmanda Kayseri spor ile oynayacak.
Alt 26.02.2007, 01:45   #430
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

ABD Profesyonel Basketbol Ligi NBA'de gece oynanan karşılaşmalardan dördü tamamlandı.

Temsilcimiz Hidayet Türkoğlu'nun 32 dakika sahada kaldığı maçta Orlando Magic, kendi evinde Houston Rockets'a 97-93 mağlup oldu.

Hidayet, 2 sayılık atışlarda 4/9, 3 sayılık atışlarda 0/2, serbest atışlarda 0/1 isabet kaydederek karşılaşmayı 8 sayı ile tamamlarken, 4 ribaund, 3 asist, 1 top çalma, 2 de top kaybı yaptı.

Houston Rockets'da, Tracy McGrady 34 sayı atarak takımını galibiyete taşırken maçın da en skorer ismi oldu.

Gecenin tamamlanan diğer maçlarında şu neticeler alındı:

Detroit Pistons: 95 Chicago Bulls: 93

Miami Heat: 86 Cleveland Cavaliers: 81

Minnesota Timberwolves: 98 Washington Wizards: 94
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
basketbol