Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Statyumun ihalesine şunun şurasında ne kadar kaldı ki...Konyanın,Kayseri'nin,Mers in in ,Trabzon'un,statyum projeleri günler öncesinden belliyken bizim hala bir projemiz bile yok...Uzun zamandır değişik mimarlık firmalarının sitelerine bakıyorumhatta adı geçen Bahadır KUL un da sitesine bakıyorum ama nafile,ortada proje falan yok...Anlaşılan GSGM.yine hazırlıksız yakalandı...Çünkü 26 Ağustosta ihalesi yapılacak bir stadın projesinin çoktan belli olması gerekirdi...Diğer şehirlerin statalarının projeleri şu anda internette dolaşıypor;inanamayan internette adı geçen şehirlerin adlarını yazıp tıklasınlar projeleri göreceklerdir...Anlamadığım bir husus var;Maderm Bahadır Kul a yaptılmak isteniyor o zamn niye Daha önce sivasspor kulübü tarafından Bahadır KUL'a yaptırılan ve sitemizde de oylanan projelerden biri niye yapılmıyor?Bu projeleri hepimiz beğenmedik mi;hepsi birbirrinde güzel projelerdi...Bilhassa 1. ve 3. alternatif gal,iba en çok oyu almıştı..Tavarih Kardeş Sivasspor tarafından yaptırılan bu 3 projenin neden istenmedini de araştırıp bizlere anlatırsan çok memnun olacağız..Ben Tavarih e verdiği bilgilerden dolayı tekrar teşekkür ediyorum..Aman bizi bu konuda habersiz bırakma kardeş;senden yeni haberler bekliyoruz..
|
Hocam önceki projeleri hatırlarsan çok kapsamlı başlı başına son hali bitmiş projeler değildi. Mesela kapasite kesin ve net olarak belli değildi o projelerde. Ön proje ve kesin proje süreçleri farklıdır. O projelerden kısmen de olsa yararlanma durumu olacaktır.
Mesela Konya Stadı Projesi belli ama onun tarihi bizimkinden önceydi.
Hazırlıksız yakalanmış demekten ziyade 33.000 konusunun netleşmesi zaman aldı diyebiliriz.
Konuyu açtığımda da söylediğim gibi proje çalışmaları varmış. Burada hazırlıklar yapılıyor.
Şu anda Bahadır Kul veya başka birinin internet sitesinde yayınlanması için erken. Bakalım ihale süreci nasıl sonuçlanacak ?
Stad ismi konusunda değişiklik olacağı zannedilmiyor. 4 Eylül Spor Kompleksi veya Yeni 4 Eylül Stadyumu olabilir en fazla değişiklik.