iki gün sonra mecnun başkan televizyona çıkar sivassporun borcu yoktur taraftarlarımız bize yeteri kadar destek vermiyor diye demeç verir
taraftari stada cekmek istiyorsan sivasspor ruhu yaratmak istiyorsan yildiz oyuncu getireceksin paraya kiyacaksin..iste o kadar..bunu kendileride biliyor ama onlarin derdi bu degil..neyse daha yazmayalim yeter
Bu is bukadar acik ve net. Helal olsun Size yonetim kurulu. Elimizde birtane forvet var zarten ortasaha yeterince. Bu takim küme düsmesin avrupaya gitmesekte olur zihniyetindeler. Yaziklar olsun size
Herkes atip tutuyor hanginiz cicinhonun Utakanin formasini satin aldiniz veya Ziya bu sene 58 giyiyor diye o formayi aldiniz?
Bekära kari bosamak kolaydir yok uyuyor yok yönetim surda cay iciyor Burda kek yiyor
Beyler evet isteyellim beklentimiz olsun bu normal durum gönül cok sey istiyor ama imkanlar elvermeyince olmuyor ama Sivas sehri icin bütün fedakärliklari yapan insanlari kirmayalim küstürmeyelim.
Bana su anlardaki olabilecek en Uygun Transfer Bursapordan Pinto bunu yapabilirmiyiz bilmiyorum ama bize enaz %15-20 daha ilave güc katar.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı yigido yakup'a Teşekkür Ediyor...