Ben bu siteyi çok seviyorum,
Çünkü burada olan 45 bin çok değerli gardaşlarım ve yeğenlerim sayesinde çok hoş vakitler geçiriyorum,strese birebir herkesede tavsiye ediyorum.
Saygılar.
Pala gardaşım bazen stres yapanlar da çıkmıyor değil. Bende siteyi çok seviyorum. Sitede; Sivas'la, Sivassporla ilgili ne haber ve yorum varsa onu alıyorum. Sitede, gördüğüm ve takip ettiğim kadarıyla da ciddiyet ve samimiyet var. Sitedeki disiplinli takip ve kuraldışı yazışmalara yer vermeyen ve anında müdahale eden Site yönetimini başta Rüştü Elmas bey olmak üzere tüm yönetim kadrosunu tebrik ediyorum.
Ah! birde, şu gençlerimizin rakip taraftarlarla atışmaları olmasa ya da seviyeyi koruyabilseler yokmu, tadından yenmeyecek!
Bu siteyi seviyom cünkü... burazi ayni sivas gibi :d cünkü burda hemsolarimla tanisabiliyom ve herseyi anlatabiliyorum icimdegilerini söyliyebiliyorum bu site cünkü bi bomba
BU SİTEYİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ HALEN BU SİTEDEİYİM GECE GÜNDÜZ FARK ETMİYOR NERDE OLURSAM OLUYUM BU SİTEYE GİRMEDEN OLMUYOR BU SİTEYİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ BU SİTEDE BİZLERDEN BİR PARÇA SÖKÜP ATAMIYORUZ İÇİMİZE MIH GİBİ SAPLANMIŞ ARTIK MAÇLARDA BAŞLAMAYA YAKLAŞMIŞ HAKERET EDENİNDE SAYGI DUYANINDA DUYMAYANINDA SEVİYORUM BU SİTEYİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ BU SİTE GERÇEK HAYAT BİZLER İÇİN