Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Uzun yıllar futbol oynadım..B Genç milli için (şimdiki adı bumudur veya hala warmıdır bilmiyorum) adımız geçerken muvaffak olamadım..Sol el parmaklarımdan 2 si bir musabakada kırıldı...Benim boyum 179 ve ben kaleciydim kardeşim...Bir çok konuda iddalaşmam lakin kaleci dediğimiz zaman sabahlara kadar iyisini kötüsünü tartışmaya hazırım..Kalecide elbette heybet olacak ama boy bir noktada belirleyici kriter olmuyor....saygılar..
|
migro Armis,öncelikle gecmis olsun diyorum, eski olay da olsa. Ama gercekten merak ettim hangi takimda oynadiniz veya Profesyonel oyuncumuydunuz (bu önemli degil sadece merak ettim).
2. Evet Kalecide tabiki öncelikle yetenek lazim,boyu 2 metre olsun yeteneksiz'ise ise yaramaz orda dogrusun. Ama Kalecide boy avantaji herzaman avantajdir.
Sana katiliyorum ama en az 1.85 de olmasi lazim. Iker Casillas mesela 1.85 boy, Petr Cech ise 1,96 boy arada baya fark var ama ikisinin de boy orana göre birinin bir yerde üstünlügü birinnin ise diger yönde üstünlügü var.
Ayrica ne olursun yanlis anlama ve bana kirilma , gercekten iki parmagin kirilmasi cok talihsiz bir olay , bana da 7 yasinda araba carpti ben pisiklet sürerken firene bastim , firen tutmadi araba capti ve sol bacagim kirilmisti, Allaha cok sükür hayati tehlikem yokdu ve ameliyat olup tekrar herkes gibi normal sekilde yürüyebilir hale gelmistim. (ALLAH HERKESI KAZADAN BELADAN KORUSUN ; HEPIMIZE SIFALAR VERSIN!)