Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer-2014
Alt 04.02.2014, 20:33   #1
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 523 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Transfer-2014

Alıntı:
UltraYigido58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben bu videoda kamil felan goremedim
arkadaş yanlış yazmış asisti falan yapmadı kamil.dün burda söylemiştim 2. golün hazırlayıcısıydı diye.topu rakip sahada taşıyıp sağ kanattaki oyuncuya aktaran kamil işte.6 numarayı giyiyor.sağ kanattaki oyuncu da içeri çeviriyor rahat bir gol atıyorlar.2.19'da golün tekrarında topu onun getirdiğini görebilirsin
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alboran'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.02.2014, 21:27   #2
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

dün gece sitede misafir olarak 800-850 kişi,üye nikiyle 150-200 kişi toplam 1000 kişi sivasspor yönetimi son dakika süprizi yaparmı?ümidiyle gece saat 0059a kadar ümitle bekledi ,belkide dün online üye olarak taraftar siteleri arasında rekoru biz kırdık,neticede hepimiz hayal kırıklığına uğradık,açıkçası yapılan transferler ben dahil kimseyi tatmin etmedi
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.02.2014, 22:27   #3
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 925 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

Yazmim yaMim dedim ama dayanamadim klubumuzde adam gibi adam usta oyuncular var onlar bile emekleri harcaniyor sirf ucuza kacalim kume dusmessek bize yeter anlayisi en onemliside tipik anadolu klubu anlayisi madem buyuk takimiz o zaman iddali adamlari getirmeleri lazim taraftarda bikti artik bir hafta yenip uc hafta yenilmeye yildiz bize sart biz buyuk takimiz
Alt 02.02.2014, 22:27   #4
RsT4
Yiğido

RsT4 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 553 RsT4 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yılda sadece galibiyetlerden primlerden en az 35 - 40 milyon dolar , yayın gelirleri artı iddaa gelirlerinden yüklü miktarda para kazanan sivasspor ligin ekonomik gücü en düşük takımı akhisarspor gibi bile transfer yapamıyor , sonra birileri çıkıp sivassporun borcu yok diyor tabi olmaz transfer yapıldığımı var kimse kusura bakmasında o paralar nereye gidiyor.Senelerdir şampiyon olamamamızın sebeplerinden biri de bu.Ortada bir para var ve bu paranın nereye gittiği belli değil .Bide bırakın artık şu Mütevazi takım , fakir takım ayaklarını 10 senedir süper ligde bu takım .
RsT4 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda RsT4'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Transfer politikasi
Alt 02.02.2014, 22:33   #5
nejmi58
Tecrübeli Yiğido

nejmi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nejmi58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Transfer politikasi

Arkadaslar ben Sivassporun transfer politikasi hakkinda fikirlerinizi merak ediyorum... Veya Sivasspor gibi bir Süper Lig kulübünün nasil bir yol izlemesi lazim..

Benim görüsüm: Yeterince Sponsor ve Seyirci geliri olmayan kulüblerin (herne kadar Galibiyet primi ve Digitürk geliri olsa bile) yildiz transferi yapmasi cok zor. Bizim daha cok yildiz adayi transferleri yapmamiz, pisirip Yildiz olduktan sonra piyasaya sürmemiz ve iyi bir transfer ücreti elde etmemiz gerekiyor diye düsünüyorum. Bakiyorumda Yillardir sampiyonluk mücadelesi verdigimiz yillar dahil elimizdeki oyunculari pazarlamakta güclük cekiyoruz, tek-tük sattigimiz oyuncularida degerinden daha az paralara elden cikariyoruz (Buda ayri bir problem). Ikinci yol ise sözlesmesi sona erecek oyunculari önceden takib edip, onlarla sözlesme imzalamak (bu konudada maalesef basarisiziz).

benim biraz olsun takip ettigim ve transfer edilebilecek oyuncular ise;

Buca: Batuhan Isciler, Emre Sahin, Taylan Antalyali, Hakan Cinemre, Ömer Kahveci
Bolu: Hakan Arslan, Emre Kilinc
Manisa: Eray Ataseven, Bekir Yilmaz
I.B.B.: Hüseyin Tok, Ibrahim Yilmaz, Cenk Sahin
T.Linyit: Cafercan
Denizli: Sevki Cinar, Ömer Kandemir
1461: Batuhan Atararslan, Göksu, Baris
Fethiye: Artun Akcakin
Balikesir: Okan Deniz, Karikari
Samsun: Aminu, Canberk
Turgutlu: Ismail Köse, Sabit Hakan Yilmaz, Umut Nayir
Kartal: Yasin Abdioglu, Ethem Pülgir
Göztepe: Enes Kubat
A.gücü: Hasan Ayaroglu, Emre Tasdemir
Bandirma: Tayfur Bingöl, Timur Kosovali
Altinordu: Gökhan Karadeniz

bu liste uzatilabilir..
Sizlerinde alt liglerde takip ettiginiz ve begendiginiz oyuncular varsa burada paylasabilirsiniz, oyuncularin gelisimlerini hep beraber takip ederiz.

Selam ve Saygilar...
nejmi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Transfer politikasi
Alt 02.02.2014, 22:42   #6
RsT4
Yiğido

RsT4 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 553 RsT4 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Transfer politikasi

Hemşerim sen bence bu işe boşuna kafa yorma , her zaman kopma anlarında böyle olur takıma çare aramaya çalısırız ama bunu bizim degil amatör yönetimin yapması lazım...
RsT4 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı RsT4'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.02.2014, 22:44   #7
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
nejmi58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaslar ben Sivassporun transfer politikasi hakkinda fikirlerinizi merak ediyorum... Veya Sivasspor gibi bir Süper Lig kulübünün nasil bir yol izlemesi lazim..

Benim görüsüm: Yeterince Sponsor ve Seyirci geliri olmayan kulüblerin (herne kadar Galibiyet primi ve Digitürk geliri olsa bile) yildiz transferi yapmasi cok zor. Bizim daha cok yildiz adayi transferleri yapmamiz, pisirip Yildiz olduktan sonra piyasaya sürmemiz ve iyi bir transfer ücreti elde etmemiz gerekiyor diye düsünüyorum. Bakiyorumda Yillardir sampiyonluk mücadelesi verdigimiz yillar dahil elimizdeki oyunculari pazarlamakta güclük cekiyoruz, tek-tük sattigimiz oyuncularida degerinden daha az paralara elden cikariyoruz (Buda ayri bir problem). Ikinci yol ise sözlesmesi sona erecek oyunculari önceden takib edip, onlarla sözlesme imzalamak (bu konudada maalesef basarisiziz).

benim biraz olsun takip ettigim ve transfer edilebilecek oyuncular ise;

Buca: Batuhan Isciler, Emre Sahin, Taylan Antalyali, Hakan Cinemre, Ömer Kahveci
Bolu: Hakan Arslan, Emre Kilinc
Manisa: Eray Ataseven, Bekir Yilmaz
I.B.B.: Hüseyin Tok, Ibrahim Yilmaz, Cenk Sahin
T.Linyit: Cafercan
Denizli: Sevki Cinar, Ömer Kandemir
1461: Batuhan Atararslan, Göksu, Baris
Fethiye: Artun Akcakin
Balikesir: Okan Deniz, Karikari
Samsun: Aminu, Canberk
Turgutlu: Ismail Köse, Sabit Hakan Yilmaz, Umut Nayir
Kartal: Yasin Abdioglu, Ethem Pülgir
Göztepe: Enes Kubat
A.gücü: Hasan Ayaroglu, Emre Tasdemir
Bandirma: Tayfur Bingöl, Timur Kosovali
Altinordu: Gökhan Karadeniz

bu liste uzatilabilir..
Sizlerinde alt liglerde takip ettiginiz ve begendiginiz oyuncular varsa burada paylasabilirsiniz, oyuncularin gelisimlerini hep beraber takip ederiz.

Selam ve Saygilar...
değilmi

bu oyuncular bedava gelirse alalım kardeş yoksa alamayız ha bu arada bugün beşiktaşın borcunun 480 trilyon olduğu söyleniyor evet sivasın borcu yok ama durumumuz iyiye doğru gitmiyor ne yazıkki sivassporun gelir ve giderinin şeffaf olması lazım değilmi türkiyede spor külüplerini hangi kurum denetliyor halen merak eder dururum.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivasfutbol'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.02.2014, 22:49   #8
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Kardesim eyvallah arastirmissin yazmissin ama bizim hedefimiz büyüdü..
Avrupa kupalarini hedefliyorsak alt liglerden oyuncu alma lüksümüz yok. Diyelim ki cok kaliteli oyuncu var alt ligden, ama onu gelecek sezona kadar o seviyeye o tecrübeye getirmemiz imkansiz. Bizim su durumda alacagimiz oyuncular orta yasli ve takima direk katki yapabilecek oyuncular olmali, Cihan gibi Niyazi gibi göstermelik yedek olmamali.
Niasse gibi afrika'dan ordan burdan golcü getirseler onada raziyim, ama yönetim Borjan'i kadro da tutmak ve kupa maclarinda sahada görmek istiyorsa (bu sezon kupa da cok sacma goller yedik onun hatalari sayesinde) kendileri bilir..

Sezon basi sponsor icin ne kadar bastirip tepkimizi koyduysak simdi de transfer icin ayni tepkiyi koyabiliriz ama yönetimi bekleyelim derken hep beraber gec kaldik. Allah sonumuzu hayir etsin
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı münihli_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.02.2014, 22:50   #9
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

bu takım A.Ş. Olmadığı sürce paraların nereye gittiğini, ancak müneccimler bilir!
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.02.2014, 22:54   #10
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1152 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Baskan ara transfer öncesi ,ara transferde kaliteli oyuncular bulamiyoruz,transfer isinde aceleci olmiyacagiz dedi,böylelikle transferde aceleci olmadi ve yarinda transferin son günü bugüne kadar bekledik yarin mesai saati olan 17:00´ye kadarda bekliyebiliriz bizim acelemiz yok.Biz burada bu sitedeyiz.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
edilirse, politikasi, transfer, transfer2014, tuncay, Şanlı