Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Roberto Carlos gelmeli mi?
Evet Mutlaka gelmelidir. 838 71,75%
Hayır Kesinlikle gelmemeli 330 28,25%
Katılımcı sayısı: 1168. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Carlos İmzaya Geliyor
Alt 20.05.2013, 22:54   #461
CAGLAYANGRUP
Yeni Yiğido

6 Mesajına 22 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 CAGLAYANGRUP ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Carlos İmzaya Geliyor

Sivasspor R.Carlos'u getirecekmiş. bir tarafına kına yaksın bu habere sevinenler. hayatında teknik direktörlük tecrübesi yaşamamış, üstelik uzun zamandır Türkiye liglerinden uzak kalmış birisi yanında 5 tane yıldız futbolcu getirse ne olacak? kendi egolarını ve acemiliğini Sivas'ta çıkaracak, Sivas'ta tecrübe edinecek ve kendini geliştirecek sonra çekip gidecek. Sivas küme düşerse Mr. Carlos'un ruhumu duyacak. Ben işimi yaptım takım koşmadı diyecek işin içinden sıyrılacak. Her şekilde Carlos'un Sivas'A teknik direktör olmasını şiddetle reddediyorum. Yabancı teknik direktör mü istiyorsunuz? gidin Daum'u alın. Ama önemli olan kendi değerlerimize sahip çıkmak. Biz bunu başaramadığımız için bir haltın sahibi olamıyoruz. Rıza hoca geldiği zaman "bu iş bu kadar Sivas artık gerçekten top oynamaya, rakiplerine korkulu rüya göstermeye başlar" demiştim. dediğim gibi de oldu. Biz Rıza hocamıza sahip çıkamadık. Art niyetli üç beş çapulcu yüzünden aslan gibi hocamızı kaçırdık. Şimdi en azından yine tercihimizi kendi insanlarımızdan yana kullanmak en akıllıca şey olur diye düşünüyorum. Bu kavramda Beşiktaş ile yollarını ayıran Samet Aybaba ilk tercih olarak masaya yatırılmalıdır. Bu arada Bülent Uygun ismi de zikrediliyor... Ancak malum senede futbolcu ticari yapacağım diyerek Sivas'ı ne hallere düşürdüğünü lütfen unutmayın Sivas'ın kapılarını suratına sonuna kadar kapatmak lazım, tercih edilebilecek en yanlış isimlerden biride malum şahıstır. Sivas'ın ekmeğini yiyerek Sivas'a ihanet edenlerle Sivaslının işi olmamalıdır. Bütün Sivasspor'lu kardeşlerime hayırlı akşamlar dilerim. Cümleniz Allah'a emanet olun.
CAGLAYANGRUP isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı CAGLAYANGRUP'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.05.2013, 22:55   #462
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
CAGLAYANGRUP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor R.Carlos'u getirecekmiş. bir tarafına kına yaksın bu habere sevinenler. hayatında teknik direktörlük tecrübesi yaşamamış, üstelik uzun zamandır Türkiye liglerinden uzak kalmış birisi yanında 5 tane yıldız futbolcu getirse ne olacak? kendi egolarını ve acemiliğini Sivas'ta çıkaracak, Sivas'ta tecrübe edinecek ve kendini geliştirecek sonra çekip gidecek. Sivas küme düşerse Mr. Carlos'un ruhumu duyacak. Ben işimi yaptım takım koşmadı diyecek işin içinden sıyrılacak. Her şekilde Carlos'un Sivas'A teknik direktör olmasını şiddetle reddediyorum. Yabancı teknik direktör mü istiyorsunuz? gidin Daum'u alın. Ama önemli olan kendi değerlerimize sahip çıkmak. Biz bunu başaramadığımız için bir haltın sahibi olamıyoruz. Rıza hoca geldiği zaman "bu iş bu kadar Sivas artık gerçekten top oynamaya, rakiplerine korkulu rüya göstermeye başlar" demiştim. dediğim gibi de oldu. Biz Rıza hocamıza sahip çıkamadık. Art niyetli üç beş çapulcu yüzünden aslan gibi hocamızı kaçırdık. Şimdi en azından yine tercihimizi kendi insanlarımızdan yana kullanmak en akıllıca şey olur diye düşünüyorum. Bu kavramda Beşiktaş ile yollarını ayıran Samet Aybaba ilk tercih olarak masaya yatırılmalıdır. Bu arada Bülent Uygun ismi de zikrediliyor... Ancak malum senede futbolcu ticari yapacağım diyerek Sivas'ı ne hallere düşürdüğünü lütfen unutmayın Sivas'ın kapılarını suratına sonuna kadar kapatmak lazım, tercih edilebilecek en yanlış isimlerden biride malum şahıstır. Sivas'ın ekmeğini yiyerek Sivas'a ihanet edenlerle Sivaslının işi olmamalıdır. Bütün Sivasspor'lu kardeşlerime hayırlı akşamlar dilerim. Cümleniz Allah'a emanet olun.
Nekadar Sivassporlu oldugun , yazdigin 1 mesaj'dan belli oldu .
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.05.2013, 22:58   #463
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu konuya artik yorum yapmaya gerek kalmadi. Optimisti, pesimisti, realisti hepsi düsüncelerini paylasti. Bu saatten sonra sadece gelismeleri beklemekten baska care yok...
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Çılgın Türk'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.05.2013, 23:29   #464
Morten58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 771 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.05.2013, 23:53   #465
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

hocam zaten carlos gelirse, ünlü bir yabancı ve 2 ya da 3 genç brezilyalı topçu getireceği bilgisini aldım...
vaaybe bu iş çok güzel olacak çook
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.05.2013, 00:06   #466
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
CAGLAYANGRUP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
abi 2005 te üye olmuşsun siteye ve 8 senedir bu ilk mesajın peki sen bir sivasspor taraftarı olarak BAŞARILI MISIN??? ayrıca bjk li hocadan çok çektik aman uzak dursunlar. asıl onlar bu klübü bjk için staj kapısı yapıyor bu da bil.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı poolat58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.05.2013, 00:08   #467
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

hocam zaten carlos gelirse, ünlü bir yabancı ve 2 ya da 3 genç brezilyalı topçu getireceği bilgisini aldım...
Bunun gerceklesebilmesi icin mevcut sözlesmesi olan futbolculardan bazilarini göndermek gerekir. Borjan ve Aatif gönderilmeyecegine göre adaylar Grosicki, Navratil ve Cerny. Grosicki satilir, Navratil ve Cerny gönderilirse olabilir.

Yeni sezonda mac esame listesine 6 yabanciyi yazabiliyorsun ve 10 yabanciya kadar sözlesme imzaliyabiliyorsun. Yani yeni sezon icin statü 6-0-4
6= Esame listesindeki yabanci sayisi
0= Yedek kulubesindeki yabanci
4= Esame listesine giremedikleri icin tribünde yer alacak oyuncular

Transferin ideali ilk 11 icin 6 yabanci transfer etmek ve 1-2 genc yetenekli yabancida sakatlik durumlarini düsünerek transfer edilebilir.
Kadroda 10 yabanci tutmak bence mantikli degil.
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Çılgın Türk'a Teşekkür Ediyor...
Carlos geliyor
Alt 21.05.2013, 00:08   #468
Morten58
Usta Yiğido

Standart Carlos geliyor

Tarih: 20-05-2013 16:31:00 Güncelleme: 21-05-2013 00:48:00

______________________________ ______________________________ ____________

Sivasspor'da Roberto Carlos sesleri. Kırmızı-beyazlı ekibin Roberto Carlos'a teklif götürüldü ve ilk görüşme olumlu geçti. Carlos Sivas’a gelecek.

Sivas'ta Roberto Carlos sesleri yükselmeye başladı.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın istifasının ardından Teknik direktör arayışlarını sürdüren Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un, Roberto Carlos'a teklif götürdü ve ilk görüşme olumlu geçti

BAŞKAN RUSYA'YA GİTTİ

Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Sivasspor'da ,teknhik direktör arayışları fazla sürmedi. Sivasspor yönetimi Bir zamanlar Fenerbahçe'de oynayan dünyaca ünlü Rusya Premier Lig takımlarından Anzhi'de sportif direktörlük yapan Brezilyalı eski futbolcu Carlos ile temasa geçti.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Rusya'da yapılan görüşmede, Robert Carlos'a teknik direktörlük teklifi götürdü. Yaklaşık olarak 5 saate yakın yapılan görüşmeler sonucunda gelen teklifi değerlendiren ve Sivasspor'a gelme yolunda yeşil ışık yakan Robetro Carlos, son kararını bu günlerde verecek

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'a kariyerini Teknik Direktör olarak sürdürmek istediğini dile getiren Roberto Carlos, takımı Anzhi'nin dün yaptığı Lokomotif Moskova ile lig maçının ardından bugün Kulüp Başkanı Süleyman Kerimov ile görüşecek ve Sivasspor için kesin kararını verecek. Carlos, Sivasspor'a teknik direktör olarak gelmek istediğini dün yaptığı açıklamalarda da duyurdu.

Sivasirade - KEMAL ÇAĞLAYAN
Alt 21.05.2013, 00:13   #469
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 866 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Jose Mourinho Madrid'den ayrılmış,Roberto Carlos'un yardımcısı mı yapsak Sivasspor'a

SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda babapiton'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.05.2013, 00:20   #470
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

R. Carlos gelişi tam bir fiyasko olacaktır...Carlosu Sivasa yakıştırmayı geçin ben Sivassporu Carlosa yakıştıramıyorum...Futbolculuk la hocalığı karıştırmayalım..Tabiri caizsse reklam olacak diye böyle bir risk almak hiç umulmadık felaketlerin başlangıcı olur..Bursaspor olarak biz bunu Hagide yaşadık...Üstüne basarak söylüyorum Sivasspor büyük takımdır R Carlos gibi hocalıkta daha ''çaylak'' statüsünde olan kişilerle asla işi olmamalıdır
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
anlaştı, carlos, geliyor, hocası, prensipte, roberto, sivasspor, sivasspora, sİvassporun, türkiye’de, İmzaya, Özel