Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer politikasi
Alt 03.02.2014, 00:11   #461
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 566 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Transfer politikasi

Beles olsunda camurdan olsun hemen alırlar

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2014, 00:12   #462
RsT4
Yiğido

RsT4 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 495 RsT4 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Akartuna58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Carlos bu pedroda ne gördüde görmeye alisik olmadigim pedro var dedi hala anlamiyorum.. ??
Carlos pedroda bisey görmedi yönetim bonservissiz oyuncu gördü hepsi bu
RsT4 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda RsT4'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Transfer-2014
Alt 03.02.2014, 00:19   #463
fark58
Yiğido

159 Mesajına 271 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 496 fark58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Transfer-2014

Süper Ligde galibiyet başına 890 bin prim veriliyor, paraya kıyıp bir kaç nokta transferler yapsak zaten kendi parasını fazlasıyla çıkaracak. Son gün olmuş hala transfer haberi bekliyoruz, bu saatten sonra Ronaldinho gelse bile kaybettiğimiz puanlar ve paralar geri gelir mi acaba? Kaldı ki takıma ne kadar sürede adepte olacağı ise soru işareti???
fark58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2014, 00:20   #464
fark58
Yiğido

159 Mesajına 271 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 496 fark58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Süper Ligde galibiyet başına 890 bin prim veriliyor, paraya kıyıp bir kaç nokta transferler yapsak zaten kendi parasını fazlasıyla çıkaracak. Son gün olmuş hala transfer haberi bekliyoruz, bu saatten sonra Ronaldinho gelse bile kaybettiğimiz puanlar ve paralar geri gelir mi acaba? Kaldı ki takıma ne kadar sürede adepte olacağı ise soru işareti???
fark58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2014, 00:23   #465
Akartuna58
Yiğido

Akartuna58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 Akartuna58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
RsT4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Carlos pedroda bisey görmedi yönetim bonservissiz oyuncu gördü hepsi bu

Carlos istemedigi oyuncuyu yinede almaz aciklamasina "Görmeye alisik olmadigim pedro var zamanla eski gunlerine donecek" gibi seyler demis bunu demek istedim cicinho ya da para odemedik 1 milyon verip pedro gibi oyuncu gelecekse transfer yapmayalim..
Akartuna58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2014, 00:24   #466
sivaslikaplan
Yeni Yiğido

sivaslikaplan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslikaplan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bütün takımlar çatır çatır transfer yapıyor.Biz ne yapıyoruz. alsak alsak bedavaya ne alsak onun planını yapıyoruz.Tren kaçmadan,su akarken testiyi doldurmak lazım....sular kesilince anlamı olmayacak!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sivaslikaplan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2014, 00:30   #467
CeZa58cCc
Yeni Yiğido

CeZa58cCc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 CeZa58cCc FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yarin son gün ve yarinde kimse alinmazsa avrupaya erkenden
veda etmeye hazirlana biliriz
CeZa58cCc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2014, 00:32   #468
sivaslikaplan
Yeni Yiğido

sivaslikaplan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslikaplan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

hem avrupa hemde türkiye, çöküş başlar.inşallah yanılırım.
sivaslikaplan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2014, 00:39   #469
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivasspor transfer politikası geçmişe nazaran çok değişti,biz böyle pahalı transferler yaparak başarı yakalamadık,fakat son yıllarda inanılmaz paralarla futbolcu almaya başladık,muhsin ertuğralla başlayıp ,rıza çalımbayla devam eden pahalı oyuncu alma huyumuz ,r.carloslada devam etti,buda tabi sivassporun kasasındaki paraların optimum şekilde kullanılmadığı için paralar suyunu çekmesine sebep oldu,süperlige çıktığımızdan beri öyle yanlış transferler yaptıkki ,onlara öylesine büyük paralar ödedikki,kulübün kasasında para biriktiremedik,hatırladığım kazıklardan bikaçtane örnek vermek gerekirse,hasan yurt diye birine 400 milyar ödedik,adam 5 dak oynadı çekti gitti,bülent uygun döneminde ersen martin denen kazmaya dünyanın parasını ödedik ,rıza hocamızın bednar ve doğasına ödediğimiz paralar boşa gitti adam oynamadan 1 trlyon aldı gitti,busezonda rengifo tam bir hayal kırıklığı oldu ,bugüne kadarki yanlış transfer politikalarıyla aldığımız yabancı ve yerlileri tam saymadım,sadece bikaç örnek verdim,yönetimin bir politikası var sivasspor bütçesini aşmıyacak şekilde transfer yapıyor nasılsa borç ödenir diye bütçe aşılmıyor. saygı duyarız belkide doğru olanbu yalnız bu lig çok acımasız ayagın biraz kaydımı tepene çullanan çok olur,takım kurulurken ilk 11 de oynayacak oyuncular sağlam adamlardan kurulmalı nasılki da costayı paraya kıyıp aldıysak öyle transferler yapmalıyız,yedeklere gelince bizim 1 milyon euroya 500 bin € ya futbolcu alıp kenarda oturtacak lüxsümüz yok,ilk 11 oyuncularının ortalama fiyatı 500 -700 bin €ediyorsa yedeklerin fiyatı ortalama 200 milyarı geçmemeli mümkün olduğu kadar geleceğe dönük genç ve yetenekli oyuncular olmalı ,tabi bunlar timur gibi cihan gibi olmamalı ,yaw timura 500 bin tl verdik,abdulkadire 1 trilyon verdik ne katkı verdiler bu takıma ?1 milyon € 1 trilyon kulağa basit geliyorda ,bu paralar kimsenin babasının matbasında basılmıyor ,zamanında bu takım belediye otobüsüyle deplasmanlara gidiyordu,zeytin ekmekle kumanyayla karnını doyuruyordu,takıma yardım kampanyası yapılıyor 12 milyar organizasyona harcanıyor 7 milyar yardım toplanıyordu ,bakıyorum da o günler unutulmuş,hani birilerinin yoğurdu çok olunca biyerlerinede yedirirmiş hesabı çok savurgan bir politika izleniyor,bu ligde ekmezsen, biçemezsin takım öyle yada böyle zirvede bjk yle ts yle puan farkı yok gibi konyayı yensek 2.liğin dolayısıylada şampiyonlar liginin en büyük favorisi olacakken, takımda ben adam gibi golcü istiyorum diye bas bas bağırıyorsa, cimriliği bırakıp adam gibi 2 oyuncu takviye edeceksin ,bu oyuncularda doğa ,rengifo ,pedroli gibi olmamalı ,arıyacan soracan izliyecen, da costa gibi cuk diye takıma oturtacaksın ,bakın sadece konyadaki jalma ,akhisardaki niasse ,sivassporda olsa bu takım yüzde 90 şampiyonlar ligine gider böyle 2 oyuncuyu kazandırmak sivasspora ne kadara patlar ,toplasan 1 milyon € yu geçmez ,ya bide şampiyonlar ligine direkt girdiğimizi düşünün 15 milyon € kasaya girer transfer politikası budur böyle olmalıdır ,
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.02.2014, 00:52   #470
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivasspor transfer politikası geçmişe nazaran çok değişti,biz böyle pahalı transferler yaparak başarı yakalamadık,fakat son yıllarda inanılmaz paralarla futbolcu almaya başladık,muhsin ertuğralla başlayıp ,rıza çalımbayla devam eden pahalı oyuncu alma huyumuz ,r.carloslada devam etti,buda tabi sivassporun kasasındaki paraların optimum şekilde kullanılmadığı için paralar suyunu çekmesine sebep oldu,süperlige çıktığımızdan beri öyle yanlış transferler yaptıkki ,onlara öylesine büyük paralar ödedikki,kulübün kasasında para biriktiremedik,hatırladığım kazıklardan bikaçtane örnek vermek gerekirse,hasan yurt diye birine 400 milyar ödedik,adam 5 dak oynadı çekti gitti,bülent uygun döneminde ersen martin denen kazmaya dünyanın parasını ödedik ,rıza hocamızın bednar ve doğasına ödediğimiz paralar boşa gitti adam oynamadan 1 trlyon aldı gitti,busezonda rengifo tam bir hayal kırıklığı oldu ,bugüne kadarki yanlış transfer politikalarıyla aldığımız yabancı ve yerlileri tam saymadım,sadece bikaç örnek verdim,yönetimin bir politikası var sivasspor bütçesini aşmıyacak şekilde transfer yapıyor nasılsa borç ödenir diye bütçe aşılmıyor. saygı duyarız belkide doğru olanbu yalnız bu lig çok acımasız ayagın biraz kaydımı tepene çullanan çok olur,takım kurulurken ilk 11 de oynayacak oyuncular sağlam adamlardan kurulmalı nasılki da costayı paraya kıyıp aldıysak öyle transferler yapmalıyız,yedeklere gelince bizim 1 milyon euroya 500 bin € ya futbolcu alıp kenarda oturtacak lüxsümüz yok,ilk 11 oyuncularının ortalama fiyatı 500 -700 bin €ediyorsa yedeklerin fiyatı ortalama 200 milyarı geçmemeli mümkün olduğu kadar geleceğe dönük genç ve yetenekli oyuncular olmalı ,tabi bunlar timur gibi cihan gibi olmamalı ,yaw timura 500 bin tl verdik,abdulkadire 1 trilyon verdik ne katkı verdiler bu takıma ?1 milyon € 1 trilyon kulağa basit geliyorda ,bu paralar kimsenin babasının matbasında basılmıyor ,zamanında bu takım belediye otobüsüyle deplasmanlara gidiyordu,zeytin ekmekle kumanyayla karnını doyuruyordu,takıma yardım kampanyası yapılıyor 12 milyar organizasyona harcanıyor 7 milyar yardım toplanıyordu ,bakıyorum da o günler unutulmuş,hani birilerinin yoğurdu çok olunca biyerlerinede yedirirmiş hesabı çok savurgan bir politika izleniyor,bu ligde ekmezsen, biçemezsin takım öyle yada böyle zirvede bjk yle ts yle puan farkı yok gibi konyayı yensek 2.liğin dolayısıylada şampiyonlar liginin en büyük favorisi olacakken, takımda ben adam gibi golcü istiyorum diye bas bas bağırıyorsa, cimriliği bırakıp adam gibi 2 oyuncu takviye edeceksin ,bu oyuncularda doğa ,rengifo ,pedroli gibi olmamalı ,arıyacan soracan izliyecen, da costa gibi cuk diye takıma oturtacaksın ,bakın sadece konyadaki jalma ,akhisardaki niasse ,sivassporda olsa bu takım yüzde 90 şampiyonlar ligine gider böyle 2 oyuncuyu kazandırmak sivasspora ne kadara patlar ,toplasan 1 milyon € yu geçmez ,ya bide şampiyonlar ligine direkt girdiğimizi düşünün 15 milyon € kasaya girer transfer politikası budur böyle olmalıdır ,
..........Altına imzamı atarım;Muammmer Kardeş;Ağzına Sağlık..........
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
edilirse, politikasi, transfer, transfer2014, tuncay, Şanlı