Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar sivasspor.org da yeni stadın daha önce yayınlanmayan görselleri var,proje anlaşılan sivasspora verilmiş durumda; bu resimler tesisler ana başlığında Sivas Statyumu alt başlığında bulunuyor..Yükleyebilen arkadaşlar bu resimleri siteye yüklesin...
Kaynak: sivasspor.org.tr
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
nostalgiaplatz sen resimleri paylasmadan , bende paylasmak icin resimleri teker teker koymaya calisiyordum , ama senin unuttugun birkac resim var onllari da koydum ben , özür dilerim inede.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Bu stadın iç görünüşünü şimdilik paylaşmamaya birileri yemin etmiş anlaşılan..Beyler sivasspor taraftarı stadın dışından bakmayacak stadın içinde koltuklarda oturup maçları izleyecek takımına destek olacak..Birileri özellikle stadın içten görünüşünü gösteren resimleri şimdilik paylaşmak istemiyor...İstedikleri kadar göstermesinler nasılsa Ağustos ayı sonunda ilk temeli atılan tribünlerdeki basamak sayısını Mersin ve Kadir Has'ın koltuk basamak sayısıyla karşılaştırdığımıda gerçek kapasiteyi de % 100 öğrenmiş olacağız..Biraz daha sabır arkdaşlar..Şunu da söyleyeyim geçenlerde Kadir Has ve Mersin stadının inşaat resimlerinin büyük bir kısmına internetten baktım dikkatimi çeken bize yapılan stat ile Kadir Has arasındaki benzerlikti..Çünkü 2 stadı aynı mimar çizdiği için projeler de aşağı yukarı aynı oluyor....Stat inşaatını devamlı takip eden birisi olarak aradaki benzerlik beni çok şaşırttı..2.didkkatimi çeken de sadın dış tarafını kaplayan klonlar ile Kadri Has arasındaki 1-1 benzerlikti....2 stadın dışı kabuğu farklı olacak ama görünen o ki bir çok yönü aynı olacak...Ayrıca Mersin e yapılan stadın inşaat görüntülerine baktığımda bizim stadın sanki Mersin de n daha büyük bir stat olacağı izlenimi edindim..Umarım bu izlenimlerim inşaat bitince doğru çıkar..İnşaat biraz daha ilerlesin sizi fotosuz bırakmayacağız gardaşlar...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı
nostalgiaplatz sen resimleri paylasmadan , bende paylasmak icin resimleri teker teker koymaya calisiyordum , ama senin unuttugun birkac resim var onllari da koydum ben , özür dilerim inede.
Stad inşaatından 25.07.2013 tarihli resimler wowturkey.com adlı sitede paylaşılmış.Fazla vaktim olmadığından resimleri eklemek yerine linki paylaşıyorum.