Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı
O sifira inmeyi hangi macta yapmisti degerli hemsehrim ben hatirlayamadim da.
zaten olumlu kullandigi top saysi sayili oldugu icin. hatirlamada zorluk cekmezdim.sanirim baska biri ile karistiriyorsun. kaybettigi toplarla ilgili yazsaydin hatirlamakda zorluk cekerdik. cünkü cok fazla. Top kazanmadan kaybeden tek oyuncumuz Erman. Ermani seyretdikce ve tum ve silyla nin oyunlari gördükce o isi yapanlara lanet okumakdan baska birsey yapmiyorum.
|
ermanın tarzı belli,erman ibb de de oynarken defansına yardım etmiyordu,elazığda oynarkende geriye dönmüyordu.Ama bu iki takımda ermana çok fazla boş alan veriyor ve serbest futbol oynamasına müsade ediyordu.Defansda yasin aubey olduğu sürece erman tarzı adamlar defansif düşünüp çok fazla geriye gelemezler.Stili bu adamın.Ayrıca bir kayserispor maçında tek ayakta kalan çırpınan oyuncu ermandı.Biz ermana rahat futbol oynaması için iökan verdiğimizde daha güzel işler çıkaracağından eminim.
Burda erman hakkında yorum yapanlar ibb de ermanı hiç mi izlemediniz.Geçen sene en iyi halimizle iç sahadaki tek yenilgimizi erman yüzünden aldık.Adamın ayağında top alabilecek kalitede tek bir oyuncumuz yoktu.Biraz disiplinle çok iyi işler çıkaracağından eminim.Çok da yerden yere vurmak hakkını yemek olur...