|
13.01.2016, 11:59
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: Sıra taraftarda kampanyası...
Tekrar etmekte fayda var,burda destek olan tüm yiğidolara tesekkür ederimde,34 biletle 50 biletle olmaz,5 bin kombinemi var?1000 tanesini belediye alıp dağıtacak,1000 tane valilik alıp dağıtacak,1000 taneyi esnaflar ,şehrin iliğini kurutan rantını yiyen,çamurundan ,mermerinden,sıcaksuyundan parakazananlar,şehre wc açılsa hemen ortak olanlar alıp dağıtacak,kalanınıda 4özel tv var,pazartesileri aynı saatlerde program yapıyorlar,para peşin olmak kaydıyla 4 tvde aynı gün kampanyayla kombineleri satabilirdi,bu iş geçtiğimiz pazartesi olmalıydı,bizim millet birileri dürtmezse uyanmaz,reklamıda sever,filanca market 100 tane kombine aldı diye reklamı olur,millet böyle reklamlar için milyarlarca para ödüyor,300 tl verip şirketinin reklamını yapacak , ancak bu şekilde saTILIR kombineler,yine diyorum,mesele para pul meselesi değil,bu kombinelerin parasızlık yüzünden alınmadığına inanmıyorum,istersen kombineyi alıp bağışlasan değilya,kombineyi ,pasoligi alıp milletin evine teslim etsen,maç günleri bu kombinelerin sahiplerini kapısının önünden alıp kebap yedirsen,arabayla stada bırakıp ,maç bitincede evine götürsen ,çok değerli 2 saatini sivasspora ayırdığı için cebinede 100 tl soksan ,yine satılmaz ,insanın içinden gelecek ,talep olacak talepp,3 5 bin kişi çıkacak diyecekki,biz maçlara gideceğizde 40 tlmiz 100 tlmiz yokki kombine alalım ,yardım bekliyoruz ,hediye bekliyoruz diyecek,isterse bu kombineleri 1 işadamı tek başına karşılar,bedava kombineye bile talip çıkmazsa neye yarar ,maksat kulübe maddi destek değil,maksat trübünlerin dolması,lanet olası paso ligi icAd edenler ,eserleriyle gurur duysunlar Türk futbolunu bitirdiler
|
|
|
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
|
|
| |