Alıntı:
34orhan58 Nickli Üyeden Alıntı
Ya tutmus kimisi demiski hakan arslan gitsede olur diye taraftar böyle diyorsa bizim taraftarn harbcidende futbol dersine ihtiyacı var genç ve fiziği yerinde becrikli şut çeken ve kendini sürekli gelistiren bana göre ilerde çok iyi yerlere kesinikle gelebilecek kapasitede bi adamı harcamak ne kadar kolay yaa.Allah askna bazen bizim taraftrn futbol bilgisinden suohe wdiyorm serdar iyi olabilir ama hakan gibi oyuncu gidecekse onun yerine kesinlikleeee gelmesin kardesim, böyle sacmalk olurmu
|
Devre arasında Hakan Arslan ile Ümit Kurt bize gelmişti hepimiz hatırlıyoruz... Özellikle Samsunsporlu taraftarlar şunu söylemişti ''düz oyuncu, basit oynar gizli pres yapar'' bunu hiç unutmuyorum. Bize geldiğinde adeta takıma cuk oturmuş orta sahamız nefes almıştı. Birde üstüne üstlük kritik anlarda gol de atmazmı. Seviyoruz biz Hakanı.. Çünkü oyuniçinde hiç görünmüyor olabilir. Ama topsuz futbolu çok iyi oynuyor. Alan daraltıyor ve oyunu okuyabiliyor. Türk sporunda yan bek ve orta saha sıkıntısı yaşanıyorken biz elimizdeki ''bana göre kalifiye'' iyi bir orta saha oyuncusunu verip forvet oyuncusu alınmasını abesle iştigal olarak görüyorum. Burada sakın kimse yanlış anlamasın. Ben Serdar'a kötü futbolcu demiyorum. Ama elimizde Piech, Kamil Aatıf Abdulkadir Özgen, Rengifo, Cihan Özkara, Cerny vs gibi isimler varken kadroyu bu denli şişirmenin mantığını anlamıyorum. Dediğim gibi Serdar çok kaliteli isim, gelmesin demiyorum, tabiiki gelsin. Ama gelecekse mantıklı bir takas olsun, yada bonservisi ile alalım o daha akla yatkın duruyor. Senin elinde 7-8 aynı kimlikli oyuncun varken yersiz demek istiyorum...