Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Monaco Maçını Değerlendirelim !
Alt 20.07.2012, 02:38   #41
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1442 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Monaco Maçını Değerlendirelim !

Bu maçta Pedriel, Kamil, Mehmet Nas, Rajnoch, Hayrettin oynamadılar. Yenileri daha ciddi sınav olan Monaco maçında göreyim denildi galiba. Ama ne olursa olsun bu yeni arkadaşlarında bir varlık gösteremeyişide bizim şu ana kadar transfer fiyaskosu şeklinde algılar doğurmaya başladı taraftarlar arasında. Özellikle Jack Faty gibi tecrübeli oyuncumuzun hiç hazır görünmeyişide endişe vericiydi. Nerde o Galatasaray kupa maçındaki ön libero Faty nerde Monaco maçındaki tandem Faty... Çok kötüydü ama bu inşallah her zaman kötü oynayacak anlamına gelmez. Takımımıza çok kaliteli bir Orta saha görünüyor. Ayrıca Korcanında tedirgin halleri bizleri korkutan diğer kanat. Kadirim yine çok topla oynamak istemesi ve buda riskli bölgeler oluşu hala ''huylu huyundan vazgeçmez'' atasözünün ne kadar doğru olduğunu gösteirr nitelikteydi. Abdulkadir tam bir Pivot santrafor, alınmasına en çok sevindiğim isim lakin güçlü kuvvetli mücadele eden bir yapısı görünmedi bu maçta. İkili forvet oyununu destekliyorsak yanına mutlaka iş bitirici topa basan yumulan saklayan kuvvetli bir santrafora ihtiyacımızın olduğu besbelli. Navratil bu takımda mutlaka olmazsa olmaz oyuncu ama yanındaki kim olmalı. Son halini bilmediğimiz Rajnoch veya Murat Akçamı yoksa Faty mi onu zamanla göreceğiz.

Özetle Rakip tekrar 1. Lige yükselmek isteyen ve transfere yaklaşık 13 milyon Avro harcayan istekli ve Raineri gibi kalite bir teknik Direktör alan Monaco vardı. Her ne olursa olsun bizden bir sınıf altta olan bir takımdı ve biz o takıma kaybettik. Üzüntülerimiz var, hatalarımız var, yanlışlarımız var ama bu herşeyin sonu olmamalı. Bize neden bu oyuncuları almadın deyip bizim üzerimizdeki şeyleri sorgulamak yerine takımımızı destekleyip kendimizi sorgulamak düşmeli. Gerekirse yönetime de haklı tepkimizi verip haklılığımızıda savunmasını bilmeli ama ''adam gibi'' vermeliyiz. Uç hakaretler değil demokratik olarak vermeliyiz. Kırıp dökmeden....

Herkesin Ramazan ayı mübarek olsun. Sağlıkla sıhhatle inşaallah...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.07.2012, 03:09   #42
Casanova Rasit
Tecrübeli Yiğido

Casanova Rasit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

149 Mesajına 237 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 522 Casanova Rasit FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu gün cok cok kötü oynamadik ama iyi de degildik, bize acilen bir stoper ve iki forvet lazim ama kaaaaliiiteeeli!

---------------Korcan Çelikay (xx)----------------------------------

Uğur Kavuk (x), Jacoues Faty (x), Jakub Navratil (xx), Ziya Erdal (xx)

--------------Alican Karadağ (x), Kadir Bekmezci (xx)----------------

Aatıf Chachechoue (xx)-------------------------------Milan Cerny (xx)

-----------------------------Erman Kılıç (x)----------------------------

---------------------------Abdülakdir Özgen (xx)------------------------

Yeni oyuncular lazim bize, artik sart oldu.......
yoksa halimiz kötü.....
Alt 20.07.2012, 06:24   #43
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Kusura bakmayin mactan sonra eve gelmedim bile bir kutlama vardi sinif kutlamasi daha bura saatiyle dörtte girdim eve..
Bu arada benim gibi oruc tutanlarin orucunu rabbim kabul eder insallah.

Eveeeeeet Maca gelince

-Atmosfer güzeldi, sicak bir ortam vardi zaten maci izlediniz seyircileride gördünüz
-Tezahürat falan yoktu sonlara dogru bir ben bagirdim 'haydi sivas haydi sivas haydi tam zamani tam zamani simdi ' diye ama kimse destek cikmayinca ne susuyorsunuz diye cikistim yanimdakilere ama nafile bagirmadilar sadece sinirlenmeme güldüler

Ciplak gözle oyuncu degerlendirmesi, benim gözümden:

Korcan harika toplar cikardi, ilk yedigimiz gol serbest vurusundan Korcanin soluna 90a gitti tutmasi imkansizdi diyebiliriz ve ikinci yedigimiz golde karsi karsiya kaldi adamda bekletmeden tak diye yine solundan atti. Cok iyi bir mac cikardi 4-5 önemli kurtarislari var refleksleri süper, Nihatin neyi var bilmiyorum ama kimse Korcandan kolay kolay formayi kapamaz acik ve net.

Ugur Ugur Ugur... otoban gibi... gelen geciyor... ama Monacolu 7 numara fena oyuncuydu ve Ugur'u perisan etti.. Hucüme ciktiginda sacma sapan vurus yapiyor kaleyi tutturamiyor veya bizden kimsenin olmadigi bir noktaya orta aciyor defansta desen iyi dribling yapan birisi varsa karsisinda tak gecip gidiyor anca faulle durdurabiliyor oda cabuk davranabilirse. Erhan'a güveniyorum ben Ugur'u bugün hic begenmedim insallah Erhan güvenimi bosa cikarmaz Ugurdan ümidimi kestim ben..

Navratil cok cok agir kaliyor hizli bir forvet vardi ara pasi attiklarinda ferrari gibi önünden kaciyor adam hizli bir stoperin oynamasi lazim, yok degil var ama Navratil daha cooooook zor anlar yasar böyle giderse.

Faty iyi müdaheleler yapiyor akilli ve risk almadan oynuyor ama mevkisi gercekten stoper olamaz onun yeri defansin önü, yoksa vasat oyuncu degil

Ziya macin yildiziydi. Bir sol bek'e bu kadar faul yapilirmi arkadas? Ziyanin tarafindan gecis yok, arada bir faul yapsada topa hamleleri mükemmel topu aldigi gibi öne cikiyor ve cogu zaman rakibine faul yaptiriyor. Ziya bu sene güvendiginiz isimlerin basinda gelsin arkadaslar durum onu gösteriyor

Kadir her zamanki oyununu oynasada yaninda bir eksikligin oldugu hissediliyor kendini güvende hissetmiyor rahat oynayamiyor, mesela GSyi örnek vereyim Melo gibi defansin önünde durabilecek adam lazimki Kadir Selcuk Inan tarzinda oynasin ve Melo gibi demisken gelelim Alican'a... bugün begendigim oyunculardan biriydi fazla oynamadi ama bence Doga ve Alican Kivanc'i aratmaz umuyorum öyle olur tek bir hazirlik maci sonrasi bu kadar emin konusmayim ama Alican'i cok cok begendim sakatligi önemli bisey degilmis konustum kendisiyle. Doga cok sogukkanli oynuyor Kadir gibi arada bir topu gerektiginden fazla saklasada faul yaptiriyor yinede kaybetmiyor begendim yani Kadirle uyum saglarsa Kadir kendini daha fazla öne cikarabilir ve bu bizim daha cok isimize yarar.

Erman bir oraya bir buraya kostu sag sol orta derken kendini sonlara dogru uzaktan attigi sutla hatirlatti sonra yine kayboldu gitti Ermanin acil kendine gelmesi lazim böyle devam etmemesi lazim önemli bir oyuncumuz.

Gelelim Aatifeeeeeeeee. Riza Hoca Atıf diye sesleniyor haberiniz olsun
Cok top kaybetti, güzel hareketler yapti, cok agresif oynadi faul yapti ama merak etmeyin cok can yakacak takima alistikca düzelecek hic süpheniz olmasin en iyi transferimiz gibi gözüküyor simdilik.

Milan Cerny iyi mac cikardi bu sezon hazirlik döneminde takimla birlikte bence daha iyi bir sezon gecirecek. Her zaman yaptigi gibi cok pres yapiyor defanstaki arkadasina yardim ediyor olmadi gidiyor Abdülkadire destek veriyor yani fullback oyuncusu gibi sahada Cerny her yere ayak basiyor.

Abdülkadir bence cok klas oyuncu ama tek forvet oynarsak yeteneginin belki 50-60% gösterebilir cünkü ona bir hucüm partneri lazim. Abdülkadir son vuruslarin adami yaninda bir forvet oynarsa hem daha rahat oynar yanliz kalmaz ve de top kaybetmez cünkü top saklayamiyor. Tek forvet ona hic uymuyor Eneramo gibi güclü de degilki topu ayaginda tutsun o yüzden Abdülkadirden tek forvet sisteminde fazla faydalanamayiz gibi ama belki zamanla degisir benim bugünkü izlenimlerim böyleydi.

Diger notlar:

Skor sizi yaniltmasin Monaco as kadroyla cikti diyebiliriz bizde cogu ilk 11 oyuncumuz yedekti ve Aatif, Abdülkadir, Alican ve Doga gibi yani bu mactaki ilk 11in kilit oyunculari daha yeni yeni takima adapte oluyorlar buna tabi zaman lazim o yüzden kimse yok düsecegiz falan filan olaylarina girmesinler cünkü bu kadro yeniden ilk 8e girecek kaliteye sahip.
Hoca deseniz seker gibi adam koskoca Riza Baba kimse ona kötüsün diyemez Türkiyenin sayili hocalarindan biri.
Mactada duydum bazilari düseriz falan diyordu bunlarin hepsi sacmalik iciniz rahat olsun.

-Maca Sivasli & Sivassporlu olmayan arkadaslar götürdüm onlar bile futbolcularla resim cekilmek icin sira beklediler.
-Pankartlari demire astim 3-4 gazeteci geldi resimlerini cekti, Yedek Futbolcularimiz arkalarini dönüp okuyup gülümsediler yani hoslarina gitti moral oldu ve buda beni ayri bir mutlu etti tabi ve cok kisi tebrik etti bundan dolayi
-Sivasli Lady ordaydi onunla tanistim oda resimler cekti
-Korcan Berata (kardesime) eldivenlerini hediye etti cünkü kardesimde kaleci
-Hemen hemen her oyuncuyla resmim var, hic bir oyuncu hic kimseyi geri cevirmedi ve güler yüzle karsiladilar
-Kadirin bana ''nasilsin''in Almancada nasil dendigini sorup benim ''wie gehts'' cevabimdan sonra bana ''wie gehts'' demesi, Pedrielin önüne uzatilan deftere cocuga ''Imza?'' diye sormasi, Grosickinin arkadaslariyla sakalasmasini takimda arkadaslik ortaminin cok iyi oldugunu gösteriyor

Yani kisacasi oyuncularimiz gercekten cok cana yakin hele Hayrettin abi ayri bisey abi sohbet ediyor cocuklari öpüyor imzalar veriyor resimler cekiliyor iki dakika konustum cigeri oldum yigidi oldum böyle seyler sevindiriyor insani iste bunlar kücük seyler.
Bu oyunculari gördükten sonra tek diyebilecegim sey hepsi adam gibi adam ve sevilmeyi hakediyorlar. Sahip cikin arkadaslar degerlerini bilelim lütfen..

Hala inanamiyorum Sivassporun gelip evime 3-4 km uzaklikta tüm arkadaslarimin önünde gelip mac yaptigina...
Resimleride yükleyip yatacagim tekrardan kusura bakmayin..
Bu arada kendimi nasil kaptirdiysam yaziya 45 dakika gecmis

Sivasspor'u her zaman sevin, degerini bilin... Kalin saglicakla..Allah izin verirse bir diger hazirlik macinda görüsmek dilegiyle..
..münihli_58...
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı münihli_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.07.2012, 08:09   #44
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benim degerlendirmem

Korcan = iyi (7 Puan)

Faty= kötü (1 Puan)

Navratil=kötü (4 Puan)

Ugur Kavuk= savunmada kötü , hücümda iyi! Defansta Faul yapmadan kimseyi durduramadi.... (2 ,5 Puan)

Ziya Erdal= Süper (8 - 9 Puan)

Kadir Bekmezci= Süper (10 Puan)

Alican Karadag= iyi ( 6 - 7 Puan)

Milan Cerny= iyi (7,5 Puan)

Aatif Saso= Harika (10 Puan)

Erman= Sup'Erman (9 Puan)

Abdulkadir= iyi (8 Puan)

Doga Kaya= kötü'nen iyi'nin arasi (5 Puan)

Sivassporumuz'a 2 ilk 11'de oynayabilecek Stoper ve bir yabanci Forvet sart!!!
hücum hattina hep yüksek puan vermissin gol atamamisiz maçı izlemedim fakat yorumlara bakılırsa faty çıkıp yerine rajnock veya murat akca girse 0-0 bitecekti maç
Alt 20.07.2012, 09:09   #45
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Herkes Faty'e sallıyor. Navratil, Faty'den daha ağır bir defans futbolcusu. Ayrıca asla daha kaliteli bir oyuncu değil. Sağ bekte hala Uğur kavuk oynamasına ve yine vasat gözükmesine rağmen, bütün hatayı Faty'de görmek nasıl bir futbol düşüncesidir anlamak mümkün değil. Faty'i yedeğe çekip, Rajnock'u oynatarak sorunu çözemeşsin. Geçen sezonun çoğunluğunda, Faty oynamamıştı. Bununla birlikte takımımız 50'den fazla gol yemişti. Faty ile birlikte;Uğur, Navratil, Kadir, Rajnock ve tüm kalecilerimiz inanılmaz defansif hatalar yapmışlardı. Sorunu bir futbolcuda ısrarla görürsek, sorunun tümünü kenara atmış oluruz.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.07.2012, 12:22   #46
sivasliapocan
Yiğido

49 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 513 sivasliapocan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Biz bu maçı defans yüzünden kaybettik
sivasliapocan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.07.2012, 12:46   #47
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
58akif34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hücum hattina hep yüksek puan vermissin gol atamamisiz maçı izlemedim fakat yorumlara bakılırsa faty çıkıp yerine rajnock veya murat akca girse 0-0 bitecekti maç
Abdulkadir yanliz kaldi Forvet'De , gercek söylemesi gerekirse Erman da yüzde 100 performansiyla oynamadi , ama Atif cok güzel ara paslar atti ve iyi not aldi benden. Inaniyorum ki daha da iyi olacakdir , neticesinde bu bir äHazirlik maci!
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.07.2012, 13:15   #48
berduh
Yiğido

berduh - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 235 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 berduh ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
omerfaruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivassporun düştüğü zor durumdan en son sorumlu tutulacak kişi Bülent uygundur.Bülent Uygunun yaptığı değil yaptıramadığı transferler sonucu düşüşe geçtik.Hoca o dönemde burak yılmazı ve engin baytarı istediğini ancak yönetimin ALAMADIĞINI söyledi.Ayrıca Bilica yerine şampiyonlar liginde yasin çakmakla oynamayı seçen yerine adam almayan yönetim en büyük pay sahibidir.Neredeyse hiçbir maçta stadı doldurmayan şampiyonlar ligi maçına bile gelmeyen,kendisini memleketinin takımını her fırsatta küçümseyen rıza hocasına sesini çıkarmayan taraftar Bülent uygun istifa diye bağırmasını biliyor.Bu takım ilerde şampiyon olacaksa bunu sadece bülent uygun başarır arkadaşlar...
tum ve diallo yu ibb ye verdirip ermanı alan bülo. bilica yı sattıran ve yerine yasini aldıran bülo. bu takıma ersen martini forvet diye aldıran bülo. bizi şampiyon yapmazlar diyerek sevgi duyulan takımımıza bir anda ters baktıran bülo. dahasıda var ama hala bülo demekten bıkmadınız. en basiti adam SİVASlılara nankör dedi be. hala bülo nun bi yerlerini yalamakla meşgulsünüz.
Alt 20.07.2012, 14:12   #49
yorumyapıyombenya
Tecrübeli Yiğido

yorumyapıyombenya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 849 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 yorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
berduh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tum ve diallo yu ibb ye verdirip ermanı alan bülo. bilica yı sattıran ve yerine yasini aldıran bülo. bu takıma ersen martini forvet diye aldıran bülo. bizi şampiyon yapmazlar diyerek sevgi duyulan takımımıza bir anda ters baktıran bülo. dahasıda var ama hala bülo demekten bıkmadınız. en basiti adam SİVASlılara nankör dedi be. hala bülo nun bi yerlerini yalamakla meşgulsünüz.
Diallo değil Sylla'yı verdik. Blica Sivasspor tarihinde en yüksek bonservis bedeli ile satılan rekoru elinde bulunduran oyuncu. Yasin o dönem için Fenerde yedek kalsa bile en iyi yerli oyunculardan birisiydi ancak Fenerbahçe de yeteneğini ileriye götürmek yerine çok geriletti. Ersen Martin ise flaş transfer olarak geldi İspan'ya da forma şansı bulan bir oyuncuydu. Ersen faydalı olabilirdi ancak bizim oyun yapımız ona göre uygun değildi. Bülent Hocanın, hocalığını, kişiliğini eleştir ama Sivasspor için yaptığı büyük işleri de göz artı etme.
Alt 20.07.2012, 14:12   #50
legolass
Tecrübeli Yiğido

legolass - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

322 Mesajına 672 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 legolass FAZLA SÖZE GEREK YOKlegolass FAZLA SÖZE GEREK YOK

takıma mutlaka 2 forvet şart tek forvet oynamk zor olur.fatynin yeri kadirin yanıdr geçen sezon türkiye kupasında galatasarayı yendiğimiz maçta mükemml oynamıştı. uğura diyeck nişey bulamıoyrum takıma geleli 3-4 yıl olacak berbat oynamasna karşın hep bütün sezonu ilk 11de oynayıp bitiriyor acaip bir durum. yönetimden torpili filanmı var bu adamın . erhan güven oynayabilir onn yerine.korcan gerçktn iyi bir kaleci.ziya formayı kimseye kaptırmaz.aatif yaptığımız en iyi transfer.ayrıca bu maç ölçü olamaz diye düşünüyrum çünkü monaco her ne kadar 2.ligdede oynasa başlarında dünyanın en iyi hocalarından ranieri var. adamların bir futbl ekolü var 2000lerin başlarında mükemmlerdi uefa kupasını dahi aldılar. ideale yakın kadroyla çıktılar. biz ise yeni gelen oyuncuları denedik. grosicki,pedriel,mehmet nas vs. yoktu maçta. bu takım en kötü ilk 8e oynar en azndan. ama defansımız ne hikmetse 4 yıldır berbast ama nedense hjocamız hala defansımız çok iyiymiş gibi sadece forvet oyuncusu istiyor !!!
legolass isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçını, monaco