Cevap: RIZA HOCAYA DESTEK
T.Direktör bir takım için çok önemlidir.Bizim süper lig serüvenimizde başarılı olmamızda, başarısız olmamızda önemli etkiye sahip olan teknik direktördür.Şimdi geçmişi bir yana bırakırsak Rıza Çalımbay, takımda aksayan yerlere müdahale etmeye başladı, mücadele gücünü üst safhaya çıkardı, hani daha önceki dönemlerde diyorduk ya "takım mücadele edip yenilse de gam yemeyiz diye"şimdi takım mücadele etmeye başladı ancak eksik yanı takım ruhunu bozan bazı bireysel hatalar yapan oyuncuların kazanılması ya da yerlerine uygun adaptasyonların uygulanması takımın ilerleyen süreçteki pozitif futbolunun meyvelerini vermesine neden olacaktır.Şahsen ben ne yönetimi ne teknik heyeti ne futbolcuları isim vererek eleştirmekten yana değilim, başarı varsa takımın, teknik heyetin v yönetimindir, aynı şekilde başarısızlık varsa da o da hem takımın, hem teknik heyetin hem de yönetimindir.bunlar birbirini tamamlayan halkalardır.Rıza hocaya destek olmak gerek, önemli olan hep bir yandan destek çıkmaktır hem hocaya hem oyunculara hem de yönetime.Düzeyli yönde eleştiri yapmak da her bakımdan farklı düşünceleri farklı yönlerden görme adına takım için olumlu sonuçlara gebe olacağını düşünüyorum.Eskişehir maçını kazanacağımızı düşünüyorum.Eskişehir taraftar gurubunun internet sitesindeki bu amçal ilgili yorumlarda herkes Rıza hocayı kötülerken bu taraftarın kadir şinas olmadığı manasına geldiği aşikardır, E.şehir taraftarı Sivası kolay lokma olarak görüyor, tarihlerinde Sivassporu hiç yenememenin vermiş olduğu eziklik te var tabi bunlarda.biz bunların hevesini kursaklarında bırakarak maçı kazanacağız.bu forumda cuma günü saat 22.00'da bu maçla ilgili galibiyet yorumlarını okumayı zevkle bekliyorum.