Alıntı:
Külhan Nickli Üyeden Alıntı
Transfer sezonunda hep takip ettim sivasspor Afrikadan felani Avrupadan filani aliyor yola cikti geliyor hala gelecekler nihayet kendisini fesh etmis eneromayi tekrar geri aldik Allah adina söylein bir kulübden ayrilmista tekrar gelip basarili olmus bir futbolcu varmi gitmek isteyenin bir derdi varki gidiyor birak adam istedigi yere gitsin sen daha iyisini bulmaya calis imkanina göre helbette bir sansina yakisir birini bulursun Kayserinin begenmeyipde Antalya ya verdigi Ömer sismanoglu görüyoruzki antalya ya nasil katki yapiyot
|
Bizimle anlasmayi fesheden Eneramoyu neden aldik, veya nicin bize geri geldi anlatmaya calisayim.
2011-2012 sezonu sona erdikten sonra Eneramo bizden ayrildigini acikladi bildigimiz üzere. Cünkü amaci Riza Calimbayla birlikte Besiktasa gitmekti. Ne zaman Riza hoca mecburiyetten de olsa bizde kalacagini acikladi, o zaman Eneramo geri döndü. Elbette hakli olarak bunlari iddia ediyorsan ispatla diyeceksiniz.
Hay hay buyrun: Morten58 arkadasin paylasmis oldugu bu videoda Riza Calimbay bir soru üzerine "Eger ben Besiktas takimiyla anlassaydim ilk alacagim oyuncu o idi" dedi (dakika 16:09). Eneramo konusu dakika 14:47´de basliyor. Dakika 15:14´de "Eneramo sosyal yasantiyi cok seven bi insan, onun icin Sivasspordan ayrildi" diyor. Peki sezon baslamasina az bir süre kala ne degisti de Eneramo Sivasa geri döndü?
Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı
|
Bu video biraz uzun ama bastan sona kadar izledim (dinledim) ve Riza Calimbayin niyetini anladim. Sizlerde dinlerseniz Riza hocanin ne kadar Sivas sevdalisi oldugu ortaya cikar. Besiktasla ilgilendiginin yarisi kadarda Sivasla ilgilenseydi transferleri düsünmek icin zamani olurdu.