BÜYÜK İNSANA YAKIŞIR BÜYÜK BAŞKAN MEKANIN CENNET OLSUN ABİ LERİN ABİSİ ,MUHSİN BAŞKAN ,açılışa katılan insanlara teşekkür ler ,ANADOLU ,ALP ,ERENLERi,,,
Bu Konuda tekdoktiri'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
SIVAS BÖYLE BİRŞEY OLSA GEREK SIVASLILIK TA BÖYLE BİRŞEY OLSA GEREK EV ALLAH BAŞKAN SAG OL BÜYÜK BAŞKANA BÖYLE BİR ŞEY YAKIŞIR ALLAH İŞİNİ RASGETİRE DOGAN AGA BEY SAGOL YOK ARTIK MUHSİN ABİ YOK DÜNYA SİZİN OLSUN ARTIK ABİ
Bu Konuda tekdoktirin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Tesisler resimlerden görüldügü kadariyle cok güzel.Yarin 4 Eylülbelediyespor ikinci lige cikma basarisi gösterirse acik türbünlerde büyütülür zaman gelir,Sivas´in kücük ama modern stadyumu olmus olur, gerek 4 Eylül ve gerekse amatör takimlarimiz icin.Sivasspor´un gelecegi buralardan yetisecek gencler sayesinde dahada parlak olacak.Bu tesislerin acilmasi ile bu yil 4 Eylül gecen senelerdeki hatalari yapmaz ve bu yil olsun ikinci lige cikmayi basarir.Tek sorun sehrin disinda olan bu stada ic saha maclarinda seyircilerin gösterecegi ilgi.Umarim 4 Eylül bu tesislerde seyirci destegini arkasinda bulur.Bu tesisleri Sivas´a kazandirmak,Sivas gencligi icin bulunmaz bir nimet.
ben belediyenin araziyi kamulaştırmadan tesis yaptığına inanmıyorum çünki sivasta olan arkadaşlar takip ediyorlarsa belediye bir çok araziyi kamulaştırdı paşa çayırıda onlardan biridir.
paşaçayırında belki 15 seneden fazla 2 tane saha zaten vardı. ve hep etrafı alınıp daha büyük tesis yapılacağı söylenirdi. belediyeye devri gerçekleştikten sonrada bu oldu.devlet kamulaştırma yapabilir. yapıyor da. haber o kadar enterasanki haber değil direkt yorum. hadi yorum yapıyorsun bari davet edilen eski milli sporcuları küçümseme.
Çok teşekkürler bu resimleri siteye atan arkadaşım sog olasın senin gibi sıvaslılara ihtiyacı var sıvasın emin ol böyle gardaş,
gerçektende sivas yerel basınında bile bu kadar çok resim yok. neden haber yapamıyorlarsa. çok önemsiz geliyor adamlara. imkanın olsa stat için gs gibi etrafa mobese kor sivassporun siteden stat inşaatının aşamalarını yayınlarım. akılam gelid zaten bu stat ekolojik stadı olmayacak mı türkiyenin neden kimse belgeseleni çekmiyor. neden hikayesi ölümsüzleştirilmiyor. iz tv yle anlaşsın yönetim mesela. ne bileyim aklıma geldi birden. ama bazı gazeteler bunada karşı çıkar.