Biraz canlı gibiydik, 20. dk dan sonra sazı verdik ellerine. Gol yemeden kapatmış olmamız büyük avantaj. Erkan çıkar, Eneramo girer muhtemelen. Bi de Cicinho sakatlanmış olabilir, o fena.
Bir de bazı futbolcular uydum kalabalığa top gönderiyor buda şaşırtıcı maç atanin kazanacağı bir maç diyemeyeceğim çünkü biz atarsak geriye yaslanır gol yeriz gibi geliyor inşallah goller atacağımız bir ikinci yarı olur
Bir maçta hiç bu kadar daralıp catladigimi hatırlamıyorum berbat zemin kör doğuşu maç taktik yok kim ne oynuyor belli değil sıkıcı rezil bir maçtı ışte türk futbolu son dk yediğimiz golde tuzu biberi oldu ptt göz kırpıyor iyi oyunda puan yok kotu oyunda puan yok nasıl olacak çok merak ediyorim
Adamlar ayakları düz bastığı için maçı aldı. Cicinyo, boye, burhan, Erkan maçın en kötüleriydi. Takım mal olma yolunda istikrarı bozmuyor. Ucu ucuna maç vermeye devam..
okan hoca senden bır fılım olmaz cantanı topla bızde dogru ptt lıgıne yonetım ellerıne kına yaksın bu kadar becerıksız oyuncu toplulugu varken sıvas bu yıl kumede kalması artık zor yazıklar olsun yuh yuh yuh sıvasa gelmeyın ruhsuz tpoluluk aldıgınız para zehır zıkkım olsun bask takımlar para yuzu gormuyor bu adıler para ıle dahı oynamıyorlar yuh yuh yuh yuh yuh yuh yuh yuuuuuuuuuuh
Boye son dakikada 1/puan getirmişti o geri gitti.. takımda değişen bi şey yok, kendimi yavaş yavaş alistiriyorum başka yolu yok bunun...dusmeye yakiniz!!yaptığınız ve bi saatten sonra yapacaniz transferler yerin dibine...